המלצה שלי לגבי לימונדה
סוחטים כמות גדולה של לימונים, נגיד בערך 1-2 קילו. מבשלים בסיר גדול את המיץ עם קילו סוכר, עד שנוצר רוטב לימנוים. מנמיכים את האש ונותנים לו להתבשל עד שמצטמצם. נותנים לזה להתקרר, מעבירים לבקבוקי פלסטיק והרי לך סירופ לימונים טעים וביתי. אצלנו בבית ככה אנחנו עושים, כי יש לנו שני עצי לימון ענקיים שמניבים המון פרי, וכל קיץ אנחנו סוחטים ומכינים סירופ שמחזיק לנו הרבה זמן. לימונדה ביתית: כמו שאנחנו עושים בבית בקנקן גדול לשפוך כמות רצוייה של סירופ לימונים, מוסיפים מים, קוביות קרח, עלי נענע ומנטה רחוצים. וטאצ' אחרון - עלי גרניום חשוב מאוד לא מרוססים!! לרוויה.