שלום לכולם ויום עצמאות שמח.

אילנית31

New member
שלום לכולם ויום עצמאות שמח.

איך מכינים לימונדה בבקשה???????????????????? תודה רבה.
 

iditush11

New member
המלצה שלי לגבי לימונדה

סוחטים כמות גדולה של לימונים, נגיד בערך 1-2 קילו. מבשלים בסיר גדול את המיץ עם קילו סוכר, עד שנוצר רוטב לימנוים. מנמיכים את האש ונותנים לו להתבשל עד שמצטמצם. נותנים לזה להתקרר, מעבירים לבקבוקי פלסטיק והרי לך סירופ לימונים טעים וביתי. אצלנו בבית ככה אנחנו עושים, כי יש לנו שני עצי לימון ענקיים שמניבים המון פרי, וכל קיץ אנחנו סוחטים ומכינים סירופ שמחזיק לנו הרבה זמן. לימונדה ביתית: כמו שאנחנו עושים בבית בקנקן גדול לשפוך כמות רצוייה של סירופ לימונים, מוסיפים מים, קוביות קרח, עלי נענע ומנטה רחוצים. וטאצ' אחרון - עלי גרניום חשוב מאוד לא מרוססים!! לרוויה.
 

טלטוש

New member
לימונה ורודה

מתוך המגאזין "דרך האוכל" מתכון: לימונדה ורודה רכיבים: החומרים לשני ליטרים: 1 כוס מים רותחים 1 כוס סוכר 5 לימונים גדולים סחוטים 1/2 1 ליטרים מים קרים 1 כף מי ורדים (להשיג במרכולים במדף תמציות האפייה או בשווקים) 1 כף סירופ גרנדין או סירופ פטל הרבה קרח אופן הכנה: מערבבים את המים הרותחים והסוכר עד שהוא מתמוסס לגמרי. מערבבים היטב עם שאר החומרים. מוסיפים את הקרח ומנערים היטב. הערות: מקור המתכון: הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
 
למעלה