שלום לכולם, ובוקר טוב

מצב
הנושא נעול.

dominogrose

New member
שלום לכולם, ובוקר טוב

שלום לכולם, ובוקר טוב
יש לי שאלה שאני מקווה שתוכלו לענות עליה אני עובדת במקום שעד עכשיו עבדו בצורה רגילה, הכוונה שכר מסויים לשעה בלי בעיות ובלי בלאגנים. עכשיו, התחילו אצלנו שיטת התגמולים לפי המכירות שלנו, וזה גם אומר שכמה שפחות עובדים באותה משמרת אז מרוויחים יותר, כך שמנסים לקצץ שעות לעובדים כמה שיותר) האם זה נחשב להרעה בתנאים? תודה

שיר ורד

New member
בגלל חוסר הפרוט בשאלה לא ניתן

שלום לכולם, ובוקר טוב
יש לי שאלה שאני מקווה שתוכלו לענות עליה אני עובדת במקום שעד עכשיו עבדו בצורה רגילה, הכוונה שכר מסויים לשעה בלי בעיות ובלי בלאגנים. עכשיו, התחילו אצלנו שיטת התגמולים לפי המכירות שלנו, וזה גם אומר שכמה שפחות עובדים באותה משמרת אז מרוויחים יותר, כך שמנסים לקצץ שעות לעובדים כמה שיותר) האם זה נחשב להרעה בתנאים? תודה
לדעת האם זו הרעת תנאים.

dominogrose

New member
אני מצטערת, אני לא יודעת מה

לדעת האם זו הרעת תנאים.
אני עוד יכולה לפרט, חוץ ממה שרשמתי. ננסה שוב: בעקבות שיטת התגמולים אנחנו משחררים עובדים לפני הזמן, כלומר מקצרים להם את המשמרת (מקצצים להם בשעות) ובקשה נוספת, אם אפשר לקבל את ההגדרה למושג הרעת תנאים בעבודה?

שיר ורד

New member
עדיין לא הבנתי במה מדובר

אני עוד יכולה לפרט, חוץ ממה שרשמתי. ננסה שוב: בעקבות שיטת התגמולים אנחנו משחררים עובדים לפני הזמן, כלומר מקצרים להם את המשמרת (מקצצים להם בשעות) ובקשה נוספת, אם אפשר לקבל את ההגדרה למושג הרעת תנאים בעבודה?
עדיין לא הבנתי במה מדובר
אין הגדרה מיוחדת למושג הרעת תנאים. אך כדי להתפטר בתנאי פיטורים החוק דורש שההרעה תהיה מהותית (וגם לזה אין הגדרה), והפסיקה קבעה שלפני ההתפטרות על העובד לפנות למעביד ולבקש לתקן את ההרעה ולתת לו הזדמנות לעשות זאת.

מצב
הנושא נעול.
למעלה