שלום לכולם ובוקר טוב

דן דן2

New member
שלום לכולם ובוקר טוב

קראתי את מה שכתוב ב"פעם ראשונה בפורום" וממש שמחתי זה הפורום שאני מחפשת מי אני? בת 38 אמא ל3 כרגע בחופשת לידה של השלישי...שבעצם התארחה להיתפטרות מהעבודה... ונימצאת בשינוי משמעותי בחיי. לא אלאה אותכם אבל עזרתי אומץ להתפטר מעבודה מצויינת שהיתה לי (ועוד אחרי דוקטורט בתחום...) כי זה לא היה זה. ולחפש מה כן זה. וזה עשה לי טוב, מצאתי את התחום המיקצועי בו אני רוצה ללכת מכאן והלאה עכשיו לעניין הדיאטה כרגע אני 10 קילו מעל למשקל שטוב לי ושהייתי בו כמה שנים בפיקוחה של דיאטנית, עם כי לפני הלידה כבר הייתי בעודף של ארבע קילו (שיירים מלידה קודמת). וכמובן מתחילת גיל ההתבגרות הייתי מהאקורדיאונים... יורדת עולה יורדת עולה.. למה רוצה להיות רזה? כי פיזית הרגשתי ניפלא כשהיתי רזה עשיתי ספורט מאוזן אכלתי בריא ופשוט הרגשתי בריאה וחיה והיה לי נהדר (טוב גם לקנות בגדים כשאת רזה זה בהחלט בונוס
) למה לא בדרך של פעם? - או! כי כל הזמן עסקתי בזה אייך אארגן לי תבשילי ירקות אייך אתחמק מארוחות אצל אחרים אייך אארגן לי זמן לספורט---- לא נכון לי . רוצה שזה יהיה חלק מהחיים ולא ישתלט עליהם. לקחתי פוס כרגע קודם כל לאהוב את עצמי גם ככה בעודף אבל! בהחלט רוצה לרזות מהסיבות שציינתי. הפוס שלקחתי בעבודה עזר לי למצוא דרך מיקצועית חדשה שעשתה לי טוב ועכשיו אני עוד לא בדיאטה ואחלה לי עם זה אני רוצה להיות שם ובהדרגה להכנס למקום שנכון לי רוצה לאמץ לי דרך חיים נכונה שבה ארזה מתוך אהבה ופירגון לעצמי ולא מתוך אובססיה או רצון לשאת חן בעיני אחרים ואגיע בדיוק למשקל הנכון לי ולא למישהו אחר. רוצה לעסוק בספורט כי זה עושה לי טוב ולא מסיבות אחרות. וואו ממש מגילה (ועוד לא התחלתי לדבר) נעצור כאן לא יודעת כמה אשתתף בהתחלה באופן פעיל אבל בהחלט אקרא ואעקוב אחרי הנפשות הפועלות מתוך עניין והערכה ואולי פה ושם גם אשמיע את דברי וניראה אייך יתקדם אז נעים לי מאד

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

איזה כייף לקרוא אותך!!! עשיתי לי טוב על הלב, בחיי. אין לי מה לומר לך, כבר קראת את המאמר למתחילים...
אז אני ממליצה לך לקרוא אותנו אחרוה וקדימה, להעלות כל מיני רעיונות/הגיגים/מחשבות שיש לך, להשתתף בשרשורי הבוקר בהם אנחנו מנסים לקבוע לעצמנו מטרות יעד קצרות טווח, ושרשורי הערב שאמורים להיות סיכום והנחייה לעתיד המחרתי... כתבת כל כך הרבה דברים מכונים ומשמחים
"..רוצה לאמץ לי דרך חיים נכונה שבה ארזה מתוך אהבה ופירגון לעצמי ולא מתוך אובססיה או רצון לשאת חן בעיני אחרים .." גם אנחנו רוצות... אז נשמח אם נעשה זאת ביחד... אה, ואת הודעת המנהלת קראת??

דן דן2

New member
טוב ניקרא

ואח"כ אולי באמת אשתתף בשירשורי בוקר ערב בהחלט רעיון טוב

liza26

New member
נעים גם לנו-ברוכה הבאה../images/Emo42.gif

נשמע שאת ממש בדרך הנכונה
שרשור הבוקר מועד עוזר להשאר במסלול וחשוב גם את התכנון נכון שלא תמיד בא לבשל ירקות ולהתעסק עם האוכל, אבל זה חשוב שיהיה אוכל מוכן מראש יש לנו את פורום "מתכונים להרזייה" (קישור בראש הפורום) -יש שם מתכונים כל כך טעימים שהייתי בשוק שהם דיאטטיים! אפשר להכין לכמה ימים מראש ולהקפיא חשוב לסגל אורח חיים של אכילה נכונה שבה מותר הכל ובמידה ואם בא לך להעלות נושא לדיון- תרגישי חופשי

דן דן2

New member
וואו מטמון, מכירים את הספר של

קובי בר - פשטידל או פשטיקל? לא זוכרת בדיוק. נידמה לי שהוא לא רע. באמת להתחיל לדאוג לאוכל גם בשבילי זו מטרה ראויה. ואם זה ישתלב עם האוכל לילדים מה טוב. פעם בשבועיים אני מארחת את המשפחה המורחבת לארוחת ליל שבת אבל הם אוהבים רק דברים שמנים (אולי אני אצליח בכל זאת להכניס משהו דיאטטי ניראה)

liza26

New member
ארוחות משפחתיות../images/Emo122.gif

גם אני מדי פעם מארחת וגם בשיחה עם אחותי החלטתי שאנחנו עושות כמה שינויים כמו להעדיף בישול על טיגון להוריד את כמות השמן בסלטים להוסיף יותר ירקות "משהו דיאטטי" מתקשר תמיד למשהו תפל ולא טעים וזה ממש לא כך. יש דברים מופחתי קלוריות ובריאים שאפשר ללקק את האצבעות

דן דן2

New member
אז תודה על קבלת הפנים

קראתי את הודעת המנהלת שמילאה אותי אושר... בחיי! ובכלל היה לי יום אחלה עשיתי צעדה רשמתי כל מה שאכלתי עשה לי ממש טוב מתכוונת להשאר פה. קצת מרגישה לא נוח עדיין להכנס לשירשורים של אנשים אחרים כי ניראה די אינטימי פה אבל כמו שאני מכירה את עצמי זה יעבור די מהר

למעלה