שלום לכולם ובוקר טוב!

toshtosh

New member
שלום לכולם ובוקר טוב!

חדשה כאן מאוד ורציתי להתייעץ איתכן שמעתי על איזו דיאטת כרוב מרק כרוב ואוכלים עם המון פירות למישהיא כאן אולי יש את התפריט אני אשמח לקבל. רוית

לא מומלץ, לא מומלץ.

דיאטת כרוב נחשבת לדיאטת כסאח, ורוב אלו שעושים אותה- אמנם יורדים מהר במשקל, אבל חיש מהר הם גם עולים בחזרה את כל מה שירדו + ריבית. אני אישית הייתי ממליצה לך על דיאטה מאוזנת, שיש בה מכל אבות המזון... כך אולי תרדי קצת יותר לאט, אבל הרבה-הרבה-הרבה-הרבה יותר בטוח. וזה, אני חושבת, הרבה יותר חשוב, לא? המון
שתהיה לך, ובוקר נפלא!
עדי

סוריקטה

New member
באמת לא מומלץ....

אחותי עשתה את הדיאטה וחלתה ממנה ולכן הפסיקה אמצע... אני הורדתי ממנה גם הרבה והעלתי מהר מאוד.......
לדעתי הרבה יותר טוב לעשות דיאטה מאוזנת......

מכת הכרוב

שמתן לב שכל מי שבאה לפה לאחרונה באה עם שאלה על דיאטת הכרוב?! מה קרה פתאום עם הכרוב הזה?!

l u s y

New member
אבל....

אם את יודעת לשמור על המשקל אחרי הדיאטה, כדאי שתעשי לדעתי (בעיקרון זה לא בריא וכל זה אבל אני מדברת רק על הירידה של המשקל ) תוך שבוע תרדי איזה ארבע קילו ותשמרי...הקטע הקשה בדיאטה זה לשמור ולא הדיאטה עצמה.אם בראש שלך להרזות מהר ולא לדאוג לבריאות - זאת הדיאטה בשבילך

חובשת1

New member
יוווו נשמע טוב מה זו הדיאטה הזו?

אתם יכולים לספר לי עליה? איך הולך התפריט? כרוב כל היום?? (שוב אין מצב - כי אני בצבא)
ולדעתי זה נכון שאם יורדים 4-5-6 קילו מהר זה לא אומר שמעלים הכל בריבית אם יודעים לשמור אחר-כך על הדיאטה ועל איזון אתם לא צריכים לקטול כל דיאטה שמרזים בה מהר - מי שלא יודע לשמור ויש לו נטייה להשמנה יעלה הכל בחזרה. מי שרציני בעניין ואין לו נטייה להשמנה יכול לשמור בכיף על המשקל

l u s y

New member
זאת דיאטה שאוכלים בה ברוב הימים

רק מרק כרוב (כרוב לבן בתוספת ירקות ולא יודעת מה עוד ) אבל מגוונים גם עם פירות יום אחד (כאילו ביום שלם רק פירות ומרק כרוב) וביום אחר רק ירקות..לפעמים עם קצת בשר ודברים כאלה. בקשר לזה שאפשר לשמור- אני לא בטוחה (למרות שרשמתי למעלה שאפשר לשמור )שאפשר לשמור על המשקל כי אומרים שכמרזים מהר בתקופת זמן קצרה אז זאת הרזייה של נוזלים ומעלים אותה בסופו של דבר..אבל אני לא בטוחה... את התפריט המלא את יכולה למצוא באתר ששכחתי את השם שלו..סורי..

גררררררר!

חמודה,זה ממש ממש ל-א טוב! שלא נדבר על זה שהדיאטה לא בריאה!!! אני מכירה 4 אנשים שעשו את הדיאטה הזו אומנם הם רזו תוך שבוע 4 קילו אבל ישר אחרי זה הם עלו הכל, ולא רק שהם עלו הכל, הם העלו את זה כפול! אני מכירה אישית את ארבעת האנשים האלו! ואין,לא יעזור כלום! דיאטה כזו לא יכולה להחזיק לאורך זמן!!!! תקלטו אנשים,תקלטו! בשביל להרזות ול-ה-י-ש-א-ר רזים חייבים דיאטה נכונה ובריאה!!! למה אתם לא קולטים?!!? תפסיקו לחשוב שאם תורידו 4 קילו בשבוע נפטרה הבעיה כי כשעושים דיאטת כאסח (ודיאטת כרוב זה כאסח!) זה לא יחזיק מעמד לאורך זמן! אפילו אם שומרים לאחר מכן! כי שהגוף מתרגל לאכול כל היום רק מרקי כרוב והוא מכניס לגוף שלו כולה איזה 1000 קלוריות אם לא פחות אז ברגע שמפסיקים עם הדיאטה ומתחילים לאכול כ-מ-ו ש-צ-ר-י-ך (שזה בערך 1500 קלוריות ביום) אז לגוף יש מנגנון שפועל לפי ההגיון והוא בעצם "חושב" שהוא מכניס לגוף שלו כבר יותר מדי כי עד עכשיו הוא התרגל להכניס רק 1000 קלוריות ושהוא חושב שזה הרבה הוא צורך את זה כשומנים! ובגלל זה מעלים במשקל לאחר שעושים דיאטת כאסח! אז אם אתם רוצים,תנסו,תעשו כאסח,תהיו מאושרים למשך חודש-חודשיים על זה שירדתם ואחרי זה תעלו הכל,ותופתעו למה זה קרה בהצלחה......

התפריט. ולשיקולך כמובן:

שתייה מיצים לא ממותקים, תה, קפה. אין לשתות משקאות מוגזים ואלכוהול. ביום הראשון: כל הפירות כל הפירות חוץ מבננות. מומלץ לאכול מלון ואבטיח שהם פחותי קלוריות. עליכם לאכול רק מרק ופירות. ביום השני: כל הירקות אכלו עד שובע את כל הירקות הטריים. רצוי לאכול חסה וכרוב ושאר ירקות עלים ירוקים. תוכלו להוסיף כרצונכם מלח, פלפל ,שום. התרחקו משעועית, אפונה,ותירס. אכלו, יחד עם המרק. בארוחה העיקרית הוסיפו תפוח אדמה אפוי בחמאה. אל תאכלו פרי. ביום השלישי: ירקות ופירות אכלו את כל הירקות, הפירות והמרק שתרצו. אל תאכלו תפוח אדמה אפוי!!! אם אכלתם לפי ההוראות ולא רימיתם - תגלו שהורדתם ממשקלכם 2.5-3.5 ק"ג. ביום הרביעי: בננות וחלב רזה אכלו שלוש בננות במשך היום ושתו שתי כוסות חלב רזה. שתו כמה שיותר כוסות מים. כל זה בנוסף על המרק. זיכרו! לבננות הרבה קלוריות, פחמימות וכך גם לחלב, אבל ביום זה גופכם זקוק לאשלגן, חלבון וסידן כדי להקטין את הדרישה למתוק. ביום החמישי: בשר ועגבניות אכלו 150 גרם בשר (בקר או עוף) ו-6 עגבניות. שתו 6-8 כוסות מים במשך היום. אכלו את המרק לפחות פעם אחת ביום, המים ישטפו את החומצות מגופכם. ביום השישי: בשר וירקות אכלו כאוות נפשכם בשר (בקר או עוף) וירקות עלים ירוקים. אפשר לאכול 2-3 סטקים. אל תאכלו אדמה אפוי. זכרו לאכול מהמרק. ביום השביעי: אורז מלא, מיץ פירות טבעי וירקות אכלו כאוות נפשכם, וכרו לאכול מהמרק לפחות פעם ביום. בסוף היום השביעי, אם לא רימיתם בדיאטה, תגלו כי ירדתם 5-6.5 ק"ג. אם הורדתם יותר – עשו הפסקה של יומיים ורק אז חיזרו ליום הראשון.

"יווו נשמע טוב" ?!

חמודה,זה ממש ממש ל-א טוב! שלא נדבר על זה שהדיאטה לא בריאה!!! אני מכירה 4 אנשים שעשו את הדיאטה הזו אומנם הם רזו תוך שבוע 4 קילו אבל ישר אחרי זה הם עלו הכל, ולא רק שהם עלו הכל, הם העלו את זה כפול! אני מכירה אישית את ארבעת האנשים האלו! ואין,לא יעזור כלום! דיאטה כזו לא יכולה להחזיק לאורך זמן!!!! תקלטו אנשים,תקלטו! בשביל להרזות ול-ה-י-ש-א-ר רזים חייבים דיאטה נכונה ובריאה!!! למה אתם לא קולטים?!!? תפסיקו לחשוב שאם תורידו 4 קילו בשבוע נפטרה הבעיה כי כשעושים דיאטת כאסח (ודיאטת כרוב זה כאסח!) זה לא יחזיק מעמד לאורך זמן! אפילו אם שומרים לאחר מכן! כי שהגוף מתרגל לאכול כל היום רק מרקי כרוב והוא מכניס לגוף שלו כולה איזה 1000 קלוריות אם לא פחות אז ברגע שמפסיקים עם הדיאטה ומתחילים לאכול כ-מ-ו ש-צ-ר-י-ך (שזה בערך 1500 קלוריות ביום) אז לגוף יש מנגנון שפועל לפי ההגיון והוא בעצם "חושב" שהוא מכניס לגוף שלו כבר יותר מדי כי עד עכשיו הוא התרגל להכניס רק 1000 קלוריות ושהוא חושב שזה הרבה הוא צורך את זה כשומנים! ובגלל זה מעלים במשקל לאחר שעושים דיאטת כאסח! אז אם אתם רוצים,תנסו,תעשו כאסח,תהיו מאושרים למשך חודש-חודשיים על זה שירדתם ואחרי זה תעלו הכל,ותופתעו למה זה קרה בהצלחה....

אהה ועוד משהו

בדיאטות כאסח,בין היתר-דיאטת הכרוב מורידים בעיקר מסת שריר והרבה נוזלים! שזה לא חוכמה ממש... וחובשת, רשמת "מי שרציני בעניין ואין לו נטייה להשמנה יכול לשמור בכיף על המשקל"... אני מציעה לך לקרוא שוב מה שכתבת ולחשוב על זה ואם תשימי לב, אז תראי שמי ששמן או היה שמן מן הסתם-יש לו נטייה להשמנה ! גם אם הוא ירזה... תמיד תהיה לו הנטייה להשמנה! ומי שאין לו נטייה להשמנה מן הסתם-לא יצטרך בכלל לעשות דיאטה !

toshtosh

New member
בנות תודה רבה../images/Emo20.gif

לקחתי לתשומת
את כל הטיפים והעצות תודה, רוית

מניסיון...

תוך שבוע את יורדת בין 3-4 קילו (אני ירדתי) ואחרי שבועיים שאת נשברת את מעלה 5:] בעע לא מומלץ מתיש והורס ת´גוף

למעלה