שלום לכולם ובוקר טוב

ChaoticShelly

New member
שלום לכולם ובוקר טוב ../images/Emo9.gif

קודם כל אציין שאני שומעת, ושאני מגיעה לכאן מתוך סקרנות ועיניין וגם מטרה שאשמח להיעזר בכם להגשמתה. כבר זמן רק שאני רוצה ללמוד את שפת הסימנים (בעברית, ובעתיד, באנגלית) בעיקר מתוך סקרנות ועיניין וההנאה שלי ללמוד שפות שונות. אם אני יכולה אח"כ להשתמש בידע שלי, אדרבא, אשמח. איפה ניתן ללמוד שפת סימנים בחיפה והאם זה כרוך בתשלום? האם יש מישהו/הי שמוכן/נה פשוט לקחת אותי תחת חסותו/תה וללמד אותי? כאמור, אני אשמח אם כן... דבר שני, לאחרונה נחשפתי לפרויקט שנקרא D-Pan. למי שלא מכיר, זה בעצם ארגון ללא מטרות רווח שכל מטרתו היא להפוך מוזיקה לנגישה עבור חירשים וכבדי שמיעה. הם עושים זאת ע"י הכנת קליפים בשפת הסימנים (ASL) לשירים נבחרים. הדבר הזה מאד ריגש אותי, ואני מעוניינת לעשות דבר דומה בארץ. הרעיון עוד טרי, ואין לי את הידע והכלים להפוך את זה למציאות (לבד) אבל יש לי את הרצון, אז אם מי מכם שמעוניין לקבל עוד פרטים או לעשות סיעור מוחות יחדיו בכדי להוציא את הרעיון לפועל, בעברית, אשמח אם תפנו אליי בפרטים ואפילו כאן. יום טוב, שלי

יש מידע בשאלות נפוצות

אם אני לא טועה במפרט של אתר סלע רשום גם מקומות בחיפה. את יכול גם להתקשר אליהם ולהתעדכן. בהצלחה בלימדת השפה ומקווים לראות את הפרוייקט שלך.

למעלה