שלום לכולם, הנני עובד 6 ימים בשבוע

מצב
הנושא נעול.

m i k i 2 9

New member

כל יום 10 שעות וביום שישי 5 שעות. המעסיק שלי מוריד לי מהמשכורת שעה ורבע מזמן העבודה על הפסקת צהריים כאשר בזמן ההפסקה אני נמצא במתחם העבודה. האם הורדה זו חוקית ? מהו זמן ההפסקה ללא הורדה במשכורת שמותר לי על פי חוק ? האם ניתן לחלק את השעה ורבע להפסקה של חצי שעה ולעות הפסקות קטנות של רבע שעה כל אחת וכל זה ללא הורדה בתשלום ? תודה מראש.

m i k i 2 9

New member
מקפיץ

כל יום 10 שעות וביום שישי 5 שעות. המעסיק שלי מוריד לי מהמשכורת שעה ורבע מזמן העבודה על הפסקת צהריים כאשר בזמן ההפסקה אני נמצא במתחם העבודה. האם הורדה זו חוקית ? מהו זמן ההפסקה ללא הורדה במשכורת שמותר לי על פי חוק ? האם ניתן לחלק את השעה ורבע להפסקה של חצי שעה ולעות הפסקות קטנות של רבע שעה כל אחת וכל זה ללא הורדה בתשלום ? תודה מראש.
מקפיץ
מישהו ? יכול לענות ?

שיר ורד

New member
האם אתה רשאי לעזוב את מקום

האם אתה רשאי לעזוב את מקום
העבודה במהלך ההפזסקה/ות? (אין זה משנה מה אתה עושה בפועל, אלא האם מותר או אסור לך לעזוב). המעביד הוא זה שקובע את מועד ההפסקות ומשכם, ואי אפשר לחייב אותו לחלק את ההפסקה להפסקות קטנות.

מצב
הנושא נעול.
למעלה