שלום לכולם. היום ביום העצמאות

מצב
הנושא נעול.

יצחקA

New member

בטח פעלו אוטובוסים בקווים, שלא קווים האם שלהם. אם מישהו ראה או יודע על אוטובוסים כאלו שיכתוב זאת כאן בשירשור. נ.ב. ביום שלישי האוטובוס של מכבי חיפה היה בשירות צ.ה.ל

mister K

New member
86-927-01 של סניף עפולה

בטח פעלו אוטובוסים בקווים, שלא קווים האם שלהם. אם מישהו ראה או יודע על אוטובוסים כאלו שיכתוב זאת כאן בשירשור. נ.ב. ביום שלישי האוטובוס של מכבי חיפה היה בשירות צ.ה.ל
86-927-01 של סניף עפולה
עבדה אתמול על קו 501 (ק.שמונה - חיפה, מאסף).

נצפתה מפרקית חדשה על קו

נצפתה מפרקית חדשה על קו
17, 483 נדמה לי, וכמו כן נצפתה ת-2435 ,לא , לא של דן, אלא לילנד רויאל טייגר בקו 406 ,חולון- ירושלים
.

846

Active member
תפסיק לבלבל ותעלה כבר תמונות!!!

נצפתה מפרקית חדשה על קו
17, 483 נדמה לי, וכמו כן נצפתה ת-2435 ,לא , לא של דן, אלא לילנד רויאל טייגר בקו 406 ,חולון- ירושלים
.
תפסיק לבלבל ותעלה כבר תמונות!!!

mister K

New member
אם אתם לא מעלים את התמונות ברגע זה

נצפתה מפרקית חדשה על קו
.
אם אתם לא מעלים את התמונות ברגע זה
יש לכם משפט מנ"ס!

846

Active member
תקשיבו כול חברי כנופיית הררלללסס!

זה לא אני ! , זה הרומני!!
לו צריך לעשות משפט!
אתם מפשלים ומוציאים שם רע ליד כל חברי הפורום! מחר 8:00 התייצבות למישפטים חובה! רותם אתה עם נעליים מצוחצחות וכומתה על הראש כי אתה החייל היחיד! ברורררר לללסס????

amitasafzabida

New member
מה זו הכנופיה הזו?

אתם מפשלים ומוציאים שם רע ליד כל חברי הפורום! מחר 8:00 התייצבות למישפטים חובה! רותם אתה עם נעליים מצוחצחות וכומתה על הראש כי אתה החייל היחיד! ברורררר לללסס????
מה זו הכנופיה הזו?

mister K

New member
לפחות אני נוסע חינם...

לפחות אני נוסע חינם...
אבל בלי חוגר נח יעיף אותי מהמוזיאון!

mister K

New member
ואם כבר מדברים על משפטים

ואם כבר מדברים על משפטים
היום פגשתי מישהו ששפט אותך...

mister K

New member
נראה לי שגם הרומני מועמד לועדת הדחה

זה לא אני ! , זה הרומני!!
לו צריך לעשות משפט!
נראה לי שגם הרומני מועמד לועדת הדחה
מהכנופייה בשל אי רצון להעלאת התמונות היום לפורום בנימוק שהוא "מת מעייפות".

mister K

New member
נו טוב, אפשר לומר שאלו נסיבות מקלות

אני רוצה לראות את התוכנית שדוד שלך
כותב...
נו טוב, אפשר לומר שאלו נסיבות מקלות
אני אגיד לנח שיתחשב בזה במשפט. חוץ מזה שהתוכנית עוד לא התחילה, עובדה שאני עוד מול המחשב. והכותב אסף שלמון הוא בן דוד של אבא שלי.

מצב
הנושא נעול.
למעלה