שלום לכולם אני חייב עזרה בבקשה

• פותח הנושא djsex
  • פורסם בתאריך

djsex

New member
שלום לכולם אני חייב עזרה בבקשה

אני רוצה להעביר את הסרט שיש לי במצלמת וידאו (או מהוידאו)למחשב ,עכשיו יש לי מצלמת וידאו עם שני נקבות חיברתי אליהן כבל VIVO ליציאה/כניסה של זה במחשב עכשיו פתחתי את התוכנה פרימייר וקצת הסתבכתי שם עם כל הPAL וכל זה,אני אשמח לקבל הסבר מה לעשות שם כי אמרו לי משהו אבל זה לא עבד אמרו לי שאני צריך PAL 25.000 ו sound 48.000 (הר'צ - או איך שכותבים את זה ) בכל אופן ניסיתי אחרי זה לעשות Capture אבל הפליי והרקורד וכל השאר לא עובדים וזה ביכלל לא מראה תמונה מה לעשות אני אשמח מאוד עם תחזרו אלי , תודה !! DJ

djsex

New member
ועוד שאלה ...

איזה תוכנה הכי טוב ונוח לעבוד ולערוך איתה ? ואיזה תוכנה הכי עשירה באפקטים ליצירת דברים מיוחדים ?

tofica

New member
תוכנות

תוכנה לאפקטים - ללא ספק - אפטר אפקטס (החדישה ביותר 6.5 פרו) לגבי תוכנת עריכת סרטים, לדעתי, פרימייר פרו 1.5.

GGOODD

New member
התשובה שלך לדעתי פזיזה מידיי

לעורך המתחיל התוכנות הנ"ל מסובכות ולא מתאימות. זה נכון אולי שאלו מהתוכנות הכי מתקדמות לעריכה ולאפקטים. אבל צריך להתחשב במי המשתמש. אני ממליץ על תוכנות יותר פשוטות בעלות אפשרויות נרחבות שיתאימו בדיוק למטרות שלך, ישנה את תוכנת הwindows movie maker של הxp שהיא תוכנה קלה בעלת אפשרויות נחמדות, אך בסיסיות ביותר. תוכנה מורכבת נוספת היא תוכנת הvegas studio שיש בה אפשרות נרחבת לעריכה ואני אישית ממליץ עליה לעורך המתחיל. כמו כן יש את תוכנת הUlead ואת pinnacle studio! לגבי תוכנת אפקטים, אני אישית לא יודע מה להמליץ, תוכנת האפטר אפקטס מסובכת, אני עובד איתה כבר שנה וקצת ועדיין אני מתקשה בה... בהצלחה!

tofica

New member
ברור ש...

ברור שיש עוד הרבה תוכנות עריכה קלות יותר מאשר הפרימייר, אולם זה מה שאני חושבת והדגשתי שזה לדעתי. לגבי האפטר אפקטס, אמנם זאת תוכנה מורכבת ביותר, אולם היא התוכנה בה"א הידיעה. אם "יושבים" עליה ולומדים אותה טוב-טוב, אין ספק שגם מתחיל יכול להגיע לתוצאות יפות. קיימת עוד תוכנת אפקטים, לא ברמה של אפטר, אבל היא גם חמודה ונקראת ILUSION. אם גולשי הפורום יודעים על עוד תוכנות אפקטים, אשמח לשמוע...

GGOODD

New member
העניין הוא שהשאלה

לא הייתה מה התוכנות הטובות ביותר, אלא מה התוכנות הטובות וה"נוחות" וזה שיקול שצריך מאוד להתחשב בו כאשר ממליצים על תוכנה, למי אנחנו ממליצים?

tofica

New member
מה שאתה אומר ממש לא סותר את דבריי..

אפטר אפקטס היא תוכנה לא רק טובה, אלא גם נוחה מאוד. מורכבות של תוכנה לא בהכרח אמורה לבטל את הנוחות שלה, אלא להיפך. כשיש מורכבות, יש סדר והיגיון בבניית העריכה בכלל ובבניית האפקטים בפרט (מתייחס לשאלה). משום מה נשמע מדבריך כאילו שיש לך משהו נגד תוכנת אפטר אפקטס ושאתה רוצה להוריד מקסמיה... כשלומדים את אפטר אפקטס בצורה מסודרת, יש בה היגיון ונוחות מדהימים. באמת שלא ברור לי למה אתה כל כך מתנגד לה...

joramf1

New member
שלום לכם במקרה זה אני מסכים לדעה של

גדי וכאן היה מופנה לא שאלה על מה אלא אל מי האדון שלמעלה לפי צורת הכתיבה שלו שהוא חיבר את המצלמה למחשב פתח את התוכנה ולפי דבריו לא הבין מימינו ושמאלו על ההגדרות והתפריטים ומן הראוי שיחליט אם הוא רוצה לנסות ולשחק שזו גם דרך ללמוד אך ארוכה ומתסכלת במיוחד שהתוכנות האלה מקצועיות או ללכת ולילמוד אותם לעומק . או כמו שהיצע גדי לנסות תוכנות קלות יותר כדי להבין את מהות העריכה יורם לכן יש לשם דגש על רמת ידיעתו של השואל

GGOODD

New member
לא דיברתי בכלל על התוכנות,

דיברתי על למי ההמלצה מיועדת... אני ממליץ גדול ביותר של התוכנות שציינת, אבל לא לעורך המתחיל...

djsex

New member
שחקתי הרבה בכל ההגדרות אבל...

לא הצלחתי ליגרום לתמונה להופיעה ( בפרימייר ! ) ב windows movie maker הצלחתי ליראות תמונה אבל לא תמיד היא היתה חדה וברורה וחוץ מיזה שסאונד ביכלל לא היה אז עזבו לרגע את שאלתי איזה תוכנה יותר טובה יותר חשוב לי ללכוד תמונה על המסך ושמירתה על המחשב אתם חיבים לעזור לי בעניין זה ! תודה DJ ובכל זאת משהו קטן בעניין של התוכנות , אני לא מפחד מתוכנות גדולות אני תמיד קופץ למים עמוקים ושוחה בהם מצויין אני אוהב אתגרים ( ואני גם טוב בהם ! ) זה לא פעם ראשונה שאני לוקח תוכנה מקצועית ומתמקצע עליה שום דבר לא יותר מסובך מהגבות של אסף הראל ! :->

למעלה