שלום לכולם אני חדשה כאן

שלום לכולם אני חדשה כאן

ועליתי כ-7 ק"ג במשקל,עכשיו אני נורא רוצה לרדת חזרה וקשה לי, כי חורף וקר ולא כל כך נעים ללכת ברגל בקור הזה ו....המתוק שקורץ לי עם כל כוס קפה או תה, אתם בטח מבינים אותי בכל מקרה תודה שיש מקום שאפשר לספר את זה בלי לקבל כל מיני הערות שרק מרגיזות.

mickeym

New member
היי....

ברוכה הבאה...
אין לי כל כך זמן להגב עכשיו אבל נשמח שתישארי אתנו בפורום. תקבלי כאן את כל התמיכה וכל העזרה שאת צריכה...
מיקי

R100

New member
תודה ל....

המון תודה לך mickeym ואת kiticat בטח מאוד מתוסכלת כי התשובה שלך רק מעליבה, חשבתי שכאן המקום לקבל תמיכה ולא הפגזה מאנשים מתוסכלים או בעלי חשיבות יתר!

mickeym

New member
היא ממש לא תקפה אותך...

אני מבין את הסיטואציה אבל קיטיקט ממש לא תקפה אותך. היא שאלה מבספר שאלות (שלא נוסחו בצורה נכונה, אם נעלבת) שנועדו כדי לעזור לך... היא לא התכוונה חפגוע בך, אני בטוח... מיקי

kiticat

New member
טוב....

זה יהיה נחמד אם נדע בערך מה הגובה והמשקל- וכמובן מה את בערך אוכלת... יש גם איזה משהו שאת לא יכולה לוותר עליו? ואולי את מכורה לפחמימות? ואיך את רוצה להוריד? דיאטנית? שומרי משקל?

behappy

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

קודם כל-אני באמת מבינה אותך.בקור ובחורף קשה לנו לזוז מהבית,והתנור,השתייה החמה והממתקים מאוד קורצים. אוקיי,אז לא חייבים ללכת בחוץ! אפשר גם להדליק טלויזיה כל יום בשעה שלוש וחצי בצהרים בערוץ הספורט ולקפץ עם גלעד! אפשר גם סתם לעשות כל מני כפיפות בבית,או ללכת לחוג או מכון כושר.. וליד התה-אפשר לאכול איזה פרי טעים,או עוגייה אחת,כי מעוגייה אחת לא משמינים,ואם תאכלי מסודר תוכלי לאכול כל יום משו מתוק ולרדת! ואנחנו פה,לכל דבר! שלך, שיר

למעלה