שלום לכולם אני חדשה בפורום שלכם

מיכלאש

New member
שלום לכולם אני חדשה בפורום שלכם

לא מזמן סיימתי קורס חרוזי זכוכית (גילרפאל סיון יסמין), ואני עובדת עדיין במבער שקניתי בקורס ב-hot head וכרגע לא מתאים לי עדיין להחליפו. אני רק מתחילה... אבל נורא מבאס אותי הבלון הקטן שנגמר תוך 3-4 שעות. נאמר לי שישנה אפשרות לחברו לגז בישול תיקני, אבל איך.... התייעצתי עם "איש הגז" והוא אמר לי שההברגה לא מתאימה לחיבור לצינור... בקיצור מי יכול ליעץ לי מה לעשות ? מיכל

מיכל הכשרונית!!

איזה יופי של חרוזים! כל הכבוד! שמעתי על מישהו שמייבא לארץ פרופאן ומאפ במיכלים גדולים עוד לא הצלחתי לברר על כמה הם גדולים וכמה עולים... זה בתהליך. כשאדע יותר פרטים אכתוב כאן בפורום. בנתיים תמשיכים עם החרוזים המקסימים שלך, הם באמת נהדרים!

החרוזים שלך מקסימים מקסימים! איזה יופי!

לגבי השאלה שלך אין לי תשובה ואם תמצאי אז תעדכני גם אותי. בכל אופן, התלהבתי מעבודתך

אמנון אלבז

New member
מנהל
חרוזים מקסימים

כל הכבוד לך ולמורה בנושא מיכלי גז גדולים.. ההאט הד זקוק לגז מסוג מאפ או לפחות פרופאן. בחיפושים אחר גז במיכלים גדולים נמצא שאפשר להזמין אצל אחת מהחברות שמיבאות גז, אולם מחיר הפיקדון עבור המיכל מאוד גבוהה ומחיר הגז מגיע למאות דולרים, כולנו נשמח כאשר נשמע משהו חדש בנושא.

mikirosen

New member
הבהרה קטנה

המבער עובד עקרונית גם עם בוטאן שהוא בעל ערך קלורי קטן יותר, לכן מומלץ לעבוד עם פרופאן או מאפ שהוא בעל ערך קלורי הגבוהה מבין שלושת הגזים שהוזכרו.

אמנון אלבז

New member
מנהל
חולק על דעתך מיכאל

הערך הקלורי שולי ביותר גז הבוטאן פשוט זקוק להרבה יותר חמצן לשרפתו ולכן להבת הבוטאן נטול החמצן אינה אפקטיבית די. התוצאה עבודה מאוד איטית וגוונים מסוימים מקבלים גוון שלא אליו רצינו להגיע.

לאון 5

New member
בלוני גז

קראתי את השירשור בנושא הבלונים למבערים.בחברה שאני עובד אנחנו מיבאים גזים לתעשיה בכל הגדלים וכל סוגי הגזים שבעיקר הולכים לתפעול מכשירים לבדיקות כימיות בתעשיה. במידה וזה מעניין אותכם אשמח לברר עליות לבלוני גז בגדלים השונים. בשביל זה אני צריך מפרט של הגז, הרכב, לחץ, גודל הבלון וכן סוג ההברגה הרצוי. אנא שילחו במסר אישי ואנסה לעזור

אמנון אלבז

New member
מנהל
לאון אתה נהדר

נהדר אני מקווה שאתה גם מבין בגז ובתכונות הפיזקליות שלו הצורך הוא בבלון פרופאן בסביבות ה-12 קילוגרם. מידות ההברגה אמורות להתאמה לוסת גז סטנדרטי. לחץ העבודה הדרוש לנו הוא כ-1 באר בהספק של אחד שניים קילוגרם לשעה. תודה על העזרה

mikirosen

New member
../images/Emo6.gif סוף סוף רואים קצת צבע

החרוזים יפים ועליזים. אם זכרוני לא מטעה אותי ראיתי פרסום של גילרפאל בדבר מתאם שמאפשר לחבר אליו את "HOT HEAD " מצד אחד ואת מיכל הגז מצידו השני.

מיכלאש

New member
תודה !

היי יסמין. תודה לכולכם על האינפורמציה , (אנסה אצל גילרפאל) ועל המחמאות
מיכל

yulabz

New member
אחזור על המחמאות

כי החרוזים באמת משובבי נפש צבעוניים ועליזים יפים יפים ! איילת

hahnyizhar

New member
אצל גיל רפאל ניתן למצוא מתאם שמתחבר

למבער HOTHEAD לפחות אנחנו קנינו לפני כחצי שנה המתאם מותאם להיתפס ע"י מלחציים מיוחדות למשטח העבודה מהמתאם יוצר צינור שמתחבר לבלון גז בישול.

אמנון אלבז

New member
מנהל
קניתם מתאם לבלון גז

איך היו התוצאות? האם כל גווני הטורקיז למשל הצליחו לכם?

hahnyizhar

New member
במידה ותרצי מתאם יש לי כזה אנחנו שדרגנו את

המבער HOT HEAD שלנו ל-NATIONAL (היום קנינו בגיל רפאל) אם משהו מעוניין לרכוש מתאם שולחני ל-HOTHEAD שמתחבר לבלון גז 12 ק"ג נא להתקשר 052-6653050 ליזהר

למעלה