שלום לכולם אני אמנם חדש אבל....

bustelo

New member
שלום לכולם אני אמנם חדש אבל....

מאוד אוהב את הסדרה ועקבתי בדריכות אחרי השירשורים שלכם ... האם מישהו טוב לב יכול לתמצת לי את הפרק הראשון של העונה הנוככית(עונה שלישית)?ולא בסגנון של hot ,כי לי יש בראש את הפרק האחרון של העונה השניה שבא jj נלחם בשארית כוחותיו ואחותו נעצרת אחרי שהשתתפה בהפגנה בלתי חוקית נגד המלחמה...תודה מראש!!!

DS9

New member
אם אני זוכר נכון

סם ומג נעצרים ונשלחים למשפט עקב ההפגנה בה השתתפו. במשפט מג ממשיכה להטיף נגד המלחמה ומרגיזה בכך את אביה את אביו של סם ואת השופט. אביו של סם דורש מסם לשלוח מכתב התנצלות לדיקן אולם סם מסרב לשלוח. הדיקן מזמין אותו לפגישה בא הוא מודיע לו שהוא בכל זאת מקבל מלגה. בנתיים מג ורוקסן מגלות שהן מקבלות מנהל חדש. המנהל החדש מקשיח את החוקים - דורש מרוקסן להאריך את החצאית. רוקסן ומג מקימות קבוצת מחאה שלובשת חצאיות מיני בבית הספר. JJ מגיע לבית החולים שבו מספרים לו שחוץ מהחייל שהוא הציל כל הפלוגה נמחקה. כמן כן מגיע אליו איש מהשגרירות שנתן לו את אחת מהמדליות האמריקאיות על אומץ לב בשעת הקרב. בנוסף בת' מספרת לו בטלפון שהיא בהריון וJJ רוצה להתחתן היתה. ג'ק חושב על פרישה ממרוץ הבחירות כאשר הוא מגלה שמפכ"ל המשטרה דורש שוחד תמורת תמיכה בבחירת ג'ק לחברות במועצה. אולם כאשר יריבו מפרסם מודעה שטוענת שג'ק לא מתאים לתפקיד עקב מעצר ביתו והריונה של בת' הוא מחליט להשאר במרוץ. מה קורה לפטיולהלן אני לא זוכר.

bustelo

New member
ds9 תודה רבה עזרת לי מאוד..

אני בשוק שהיא סיפרה לו בטלפון שהיא בהריון...והוא עדיין נשאר בצבא ואף נשלח למסימה מסוכנת מאוד בקמבודיה..

DS9

New member
בשמחה

ואותי זה לא הפתיע מכיוון שהוא ביטל את החתונה על מנת להשאר בצבא.

*מוסיפה*

השכנה של משפחת פריור מזה שנים נפטרה. וויל מרגיש שזאת אשמתו בגלל שפעם כשהוא כעס עליה הוא התפלל לאלוהים שהיא תמות. אח"כ פטי מרגיעה אותו ואומרת לו שאלוהים מקשיב רק לתפילות לדברים טובים. אני לא זןכרת מה היה עם הלן

DS9

New member
לא מאמין ששכחתי את זה

זה אחד הקטעים שהכי הצחיקו אותי (וויל וגברת קרבי) - באיחוד שג'ק אמר "לא חשבנו שהיא אי פעם תמות". גם הויכוח של פטי עם המנהל החדש על כך שמי שמאמין הוא פרמיטיבי היה מצחיק.

נשפכתי מצחוק

כשפטי אמרה (זה ציטוט מהזיכרון אז לא לסקול אותי) "אי גס איט'ס גוד'ס וויל" חעעעעעעעעע איך צחקתי זה היה כזה יפה וויל נתן לה מבט של *אני הולך לגיהנום ואת צוחקת עלי יא מכשפה!* אין, כמה שתחפשו רק בחלום אמריקאי יש כאלה משפטים שנונים באמת!

למעלה