שלום לכוללללםםם .... חדש פה... נעים להכיר.
ח חרדי בתל אביב New member 3/5/10 #3 מברך שיהיה שכל לכל אדם באשר הוא. שיידע היכן הוא עוד יכול להצליח ולא להרים ידיים מוקדם מידי.
ה החיים לפניי New member 3/5/10 #7 אבל עלול לספר לרב של הישיבה בה אתה לומד, לשדכן המקומי, לגבאי בבית הכנסת, וגם לשולה השכנה הרכלנית ואז כל העולם יידע ))
אבל עלול לספר לרב של הישיבה בה אתה לומד, לשדכן המקומי, לגבאי בבית הכנסת, וגם לשולה השכנה הרכלנית ואז כל העולם יידע ))
ח חרדי בתל אביב New member 3/5/10 #9 לכולנו יש צדדים אפלים... תמיד אפשר להכחיש. לרב - אני אספר שזה לשון הרע שהפיצו כי מקנאים בי. לשדכן המקומי - אני לא שם עליו - הוא לא יביא לי את זוגתי לעתיד. לגבאי - אני לא רואה אותו - כי אני כמעט לא בא. את שולה אני עושה כמעט פעמיים בשבוע ככה שהיא תפסיק זיון טוב אם היא תפלוט משהו ...
לכולנו יש צדדים אפלים... תמיד אפשר להכחיש. לרב - אני אספר שזה לשון הרע שהפיצו כי מקנאים בי. לשדכן המקומי - אני לא שם עליו - הוא לא יביא לי את זוגתי לעתיד. לגבאי - אני לא רואה אותו - כי אני כמעט לא בא. את שולה אני עושה כמעט פעמיים בשבוע ככה שהיא תפסיק זיון טוב אם היא תפלוט משהו ...
A alifoot11 New member 3/5/10 #6 אני הייתי מציע לך תפקיד במערבון חביבי , יש לך את הלוק סחתיין IF YOU WANT TO SHOOT SHOOT