שלום לכולכם ואשמח לעזרה בעיניין של נטוויזן

• פותח הנושא jjrr
  • פורסם בתאריך

jjrr

New member
שלום לכולכם ואשמח לעזרה בעיניין של נטוויזן

לפני כשנה וחצי ,פנתה אלי בחורה מנטוויז'ן והציעה לי עיסקה שכללה התחיבות.כשאמרתי לה שאני עדיין בהתחייבות ב012 ונשארו עוד 3 חודשים היא אמרה שאין בעיה ושאני אוכל להפעיל את המבצע בתום ההתקשרות שלי עם 012, השלןשה חודשים עברו והעיסקה עם נטוויז'ן נשכחה, ולא הפעלתי את נטוויז'ן ולא גלשתי באמצעותם, לפני מ"ס ימים בחנתי את פירוט כרטיס האשראי, והבחנתי בחיוב של נטוויז'ן,שאלתי היא כזו האם אני זכאי להחזר עבור התשלומים שנלקחו ממני,מכיוון שלא גלשתי ולא ביצעתי אקטיבצייה מעולם, בתודה מראש

dani666

New member
מה זה המילה הזו "אקטיבציה" ?

ובמשך שנה ומעלה אתה לא בודק את החיובים בכרטיס האשראי ? בכל מקרה - לא נראה לי שיש לך זכאות להחזר כל שהוא כי מזמן עברה התקופה שבה היית יכול לדרוש (וגם זה בספק) לפי חוקי הגנת הצרכן. לגבי נושא ה "לא גלשתי" - פנה לנטוויז'ן ובקש יפה. אולי יעזור, אבל ככל שקוראים עליהם יותר - אני בספק. בלכ מקרה - חוקית הם לא חייבים לך דבר לדעתי. אההה.... וגם - שכח מהמושג הזה "אקטיבציה". אין דבר כזה.

Oיון

New member
אקטיבציה זה הפעלה של המוצר..

כלומר תחילת שימוש בו, משתמשים בו בעולם הסלולר ובעולם האינטרנט - בד"כ הלקוח לא אמור להחשף אליו...

naf86

New member
נתת להם

את הכרטיס אשראי? לא אכפת להם שלא גלשת דרכם, אתה משלם על מנוי. אתה יכול לעשות עם המינוי מה שאתה רוצה, כל עוד אתה משלם. אני עבדתי עם מחלקת שירות לקוחות של חברת אינטרנט ידועה(לא חברה ישראלית), ואנשים שם היו אומרים שנכון שהיה להם אינטרנט, אבל הם לא גלשו אז למה לשלם. חבר שלי שהיה בשירות לקוחות, הסביר כל יום שזה שלא גלשת לא מעניין אף אחד. זה כמו שתרכוש מינוי לחדר כושר ולא תלך, מינוי לטלוויזיה ולא תצפה. אתה לא משלם על השימוש, אלא על המינוי.

dino_din

New member
מה שאמרת לא קשור והוא לא מתלונן על זה

הוא לא מתלונן על כך שחייבו אותו למרות שלא גלש. הוא מתלונן על זה שהוא לא ביקש בכלל את המנוי אלא רק התעניין בנטויז'ן ולמרות שהוא לא סגר איתם באופן סופי על תחילת מנוי הם בכל זאת פתחו לו שם משתמש והחלו לחייב אותו. את הקטע של אי הגלישה הוא מביא רק כראייה לכך שהוא באמת לא היה מודע למנוי שנפתח לו ולא גלש דרכו. הנושא בעייתי כי אלא אם כן הוא יצליח להביא הקלטה של השיחה שבה ניתן לשמוע בברור את מהלך השיחה ולהחליט אם הוא הזמין את המנוי או לא - אין לו על מה להסתמך והזמן הרב שעבר גם לא תורם. ולפותח השירשור. אני לא רוצה לבאס ואני יודע שזו לא עצה צרכנית ראויה אבל במקרה של נטויז'ן, הייתי מציע לוותר על הכסף שאבד עד עכשיו ולהתמקד במיזעור נזקים. כלומר - התקשר עכשיו, דרוש שיבטלו את המנוי. סרב לקבל כל הצעה אחרת של מנוי מוזל או כמה חודשים חינם תמורת התחייבות. במידת הצורך שלם את הקנס עד סוף התקופה הנוכחית (ותחזור להתייעץ כשהם יסרבו לנתק אותך למרות שאתה מסכים לשלם את הקנס) ותדאג לקבל אישור כתוב בדואר על ביטול החשבון. אחר כך תזכור את הלקח לגביהם ותמשיך בחייך. בהצלחה.

tulchi

New member
אז איך חייבו אותו?

אם הוא רק התעניין והם פתחו לו מנוי על דעת עצמם, איך נטויז'ן השיגה את פרטי כרטיס האשראי? אני חושבת ש- jjrr סגר עם נטויז'ן את פרטי העסקה המלאים ופשוט שכח.

dino_din

New member
מול החברה הספציפית אני לא בטוח

ראשית, יכול להיות שהיו להם פרטי האשראי שלו מקשרים קודמים איתם (ואת תתפלאי כמה שנים החברות האלו שומרות את הפרטים שלך). שנית, יכול להיות שהוא העביר פרטים לצורך רישום אבל ביקש לבסוף לא להפעיל את המנוי עדיין. שלישית, יכול להיות שהוא הפעיל את המנוי ושכח ועשכיו זו באמת בעיה שלו. ולכן כתבתי שבלי להשיג הקלטה של השיחה על מנת לקבל תמליל מדויק של מה שנאמר שם, אין אפשרות להוכיח היום שום דבר.

jjrr

New member
לא התלוננתי ,לא האשמתי

לא התלוננתי ,לא האשמתי,בסה"כ רציתי לברר אם אני יכול למזער נזקים,מישהו אמר לי שאם למעשה לא גלשתי ולא הפעלתי את המנוי אני זכאי להחזר, מלבד זאת חייבו 6 חודשים אחרי ההתחיבות בלא לידע שנגמר המבצע והמשיכו לחייב אותי, שזה לא תקין,

אנא שלח אמצעי זיהוי ליצירת קשר

ראינו את פנייתך והיא חשובה לנו מאוד. כדי שנוכל לבחון אותה במהירות נודה באם תעביר פרטים לזיהוי ואפשרות ליצירת קשר בדחיפות לכתובת: [email protected] תודה, פניות הציבור נטוויז'ן

אלי ו.

New member
אנא חזור לפורום ודווח על השירות שקיבלת

מנציגי נטוויז'ן. יהיה מענין לשמוע עד כמה הטיפול במה שנשמע כמו כמעט מעשה פלילי של נטוויזן היה יעיל.

coaxcable

New member
הרבה לקוחות התנתקו מנטוויזן בעבר

כולל אני וחבריי לשכונה. הם חייב אותנו על שימוש באינטרנט, גם כשלא עשינו זאת ועל כל מיני עיתונים שאף אחד מאיתנו לא ידע מה זה ואיך זה. הגשנו, כל אחד, תלונות במשטרה וקיבלנו החזרים של 300 ש"ח. לדעתי זה זיכויים למראית עין, אבל הלכנו על משהו אקטיבי. NETVISON ירדה מגדולתה, לדעתי בלבד, מהיות חברה למען הציבור הרחב והאדם הפשוט! ולעסקים, גובה מחריים גבוהים, ולא תמיד החברות/עסרים באמת צריכים את התמיכה שלהם. כמה תקלות כבר יש? פעם בכמה חודשים, וגם בקושי? (לא רק נטוויז'ן, חברות נוספות גם כן) אלא אם התקלה יזומה, כמו שעשתה לי בזק, פעמים ושלחה לי טכנאי לבית כדי להראות "אנחנו מטפלים בך, כדאי לך להיות לקוח שלנו".

gXg

New member
נראה לי שביקשו ממך פעמיים

לפנות אליהם כדי לנסות ולעזור....... ספר לנו מה יצא מזה.

למעלה