שלום לכווווווולם.........

שלום לכווווווולם.........

מה המצב חברים שלי טוב, לעניין. אני חדש פה למרות כמה הודעות בעבר יש לי פה כמה אנשים שאני מכיר (ניצן) אני מקווה שהם עוד נכנסים לפה טוב אני יודע שאתם יודעים לקבל אורחים אז תברכו אותי קצת....... עד הפעם הבאה. בייייייייי..................

angel of Death

New member
וולקאם ../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif../images/Emo80.gif

אולי אני פוסטמה אבל שימו לב לזה שהמון חדשים כמעט בדרך כלל לא רושמים את שמם.

Hermione HP

New member
אתה נראה לי מוכר, אבל ../images/Emo20.gif

בכל מקרה, אתה לא יכול לצפות מאנשים שייזכרו אותך אחרי שהיית שלוש ימים וחצי בפורום.... ואתה לא יכול לעשות קאמבק עם רעש וצלצולים אם אף אחד, או רובם לא זוכרים אותך...... ההודעות שלך מזכירות קצת את ההודעות הראשונות שלי בפורום, שאני מנסה לשכחו ומקווה שמעולם לא הייתי כותבת, אז אני פשוט אשתוק. *מרגישה כמו מפגרת בפעם השנייה היום. או שזה פשוט אני, או שזה בהשפעת הפיקים המפגרים באנגלית שאני קוראת. בטח הכותבים הם בני 8 וחצי.* *מרגישה מפגרת מרגע לרגע*

LeAnNe

New member
למה אין כאן אף אחד?../images/Emo76.gif

ואגב השלך נשמע לי מוכר..

lupin girl

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo41.gif

*קוראת את ההודעה* *קולטת למה את מרגישה מפגרת* *לא מבינה* *מבינה שקרה לך משהו נורא* לא זה לא את. זה המורים. מורים שהם הגירסה המפגרת ביותר שיש לקווירל, הם רוצים לענות אותנו. בלי סיבה. (יש מורה כזאת, אכן, היא נוראית, והיא מלמדת מתמטיקה.אותי.) (וזה למה הבנתי. לי עוד היה מזל)

As I Am

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifניצול שרשור!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo103.gif

זה הראשון שלי, וזה ממש חשוב, אז בבקשה..! שלחתי את זה גם לחצי מרשימת האיי סי קיו שלי, אלה שהיו אונליין ^^; אניוואי - תכנסו לאתר: http://www.tve.co.il/, ותצביעו למכושפות. זה ממש חשוב. ממש. ממש! הממ.. כן, טוב, ובבקשה אל תכעסו עלי... ^^; פשוט האתר הזה הוא בערך האתר הכי אנטי-מכושפות שקיים, אז פליז תעזרו לי פה... כל פורום מכושפות כבר עליו, ואני מגייסת עוד. למי שיש כוח גם יכול לראות כאן שאנחנו הולכים להפסיד... אז.. בבקשה? רק להצביע. המפ. תודה! ^_^

i c y

New member
הצבעתי...../images/Emo13.gif../images/Emo127.gif../images/Emo42.gif

בשביל מה זה¿
רוני

As I Am

New member
תודההה! ../images/Emo23.gif../images/Emo103.gif

אני אוהבת אותךךך! ^_^ זה.. אממ.. כי הכריזו עלינו שם מלחמה כשראו שכתבנו על זה בפורום מכושפות. הממ.. =/ אז... הנה אנחנו מחזירים ;) שוב תודה! ^^

Ophel McNeil

New member
../images/Emo70.gif תצביעו, בבקשה ../images/Emo70.gif

הסקר הוא של ה"סוכה" הטובה ביותר, והוא ממוקם בדף הראשי של האתר (http://www.tve.co.il/), בצד ימין למטה. מכושפות נמצאת שם בתור האפשרות השביעית. זה ממש אישי בשבילי, אז תצביעו, אוקי?...

As I Am

New member
סורייי.. ../images/Emo103.gif

זו פשוט מלחמה תמידית בין באפי למכושפות, מתישהו זה נמאס... *נוהמת והולכת לבדוק את מצב הסקר* ותודה לכל מי שהצביע!!

YaLdoNet 4 EveR

New member
חחיחי לין בובה ../images/Emo13.gif ../images/Emo140.gif ../images/Emo117.gif

אם הקרב היה בין באג
למכושפות - הייתי בוחרת באג. אם הקרב היה בין מכושפות לבאפי
הייתי בוחרת מכושפותת!!! בלעעע אני לא סובלת באפי.. מכושפות שולתות.

Me 4eVer

New member
הצבעתי גם..../images/Emo70.gif../images/Emo106.gif../images/Emo72.gif../images/Emo34.gif

למעלה