שלום לך גלי

שלום לך גלי ../images/Emo23.gif

קודם כל כל הכבוד על העבודה המדהימה ועל הרצון הטוב לעזור : ) ואני בטוחה שזה נאמר לך כבר 10000 פעם אבל היתי חייבת לומר שוב ! עכשיו גלי יקרה אני רוצה לשאול שאלה שקשורה לזוגיות. השאלה שלי היא כזאת: אני רוצה להשתמש בחוק ההמשכות בשביל למצוא את הבן זוג המתאים לי וכבר עשיתי רשימת תכונות עכשיו האם אני רק צריכה לבקש את התכונות הללו ואז לעזוב את זה וזה יגיע לבד או שעלי לחיות כאילו זה כבר שלי ולדמיין את הבן זוג? והאם השיטה תהיה אפקטיבית בכלל? ועוד משהו ...תוכלי לומר לי מתי תהיה לי זוגיות? אשמח מאוד לעזרה גלי יקרה כי עד עכשיו לא היה לי קשר טוב וזה תמיד לא הלך. אני נורא רוצה קשר שיהיה טוב ורציני אני כבר כמעט מיואשת. השם שלי הוא נינה תאריך לידה 6.5.1990

תשובה

חודשים לזוגיות 3/09-4/09. נסי כמו בסרט ה"סוד" באינטרנט- צפי בו. כן זה עובד!!! מנסיוני האישי. אני מבקשת והדברים קורים. ה' עוזר למי שעוזר לעצמו. לא לשבת בחיבוק ידיים. להתכוונן בלב שלם ותמים. לא לזכיה בפיס או לממון. אלא להכרות. זוגיות. עבודה. פרנסה- הדברים הפשוטים תרשמי. תדמיני. תעשי מדיטציות. תבקשי... אם תרצי אוכל לבקש עבורך. להתפלל- יש לי תקשורת טובה עם ההוא מעל...חחח....כולנו נשמות.

היי גלי תודה רבה לך : )

אשמח מאוד אם תוכלי לעזור לי עם הבקשה ולבקש בעבורי אני ממש סומכת עליך : ) ולא הבנתי קצת משהו 3.9-4.9 זה החודשים שבאחד מהם כבר תהיה לי זוגיות? ועוד שאלה קטנה זה כשאני מבקשת בן זוג אני אמורה לבקש רק תכונות אופי או שאני אמורה לבקש גם מראה חיצוני? שמעתי כל מיני גרסאות בקשר לזה אבל עליך אני סומכת שתגידי לי מה נכון לעשות ומה נכון לבקש. מצד אחד קל יותר לדמיין בן אדם שיש לו מראה חיצוני ומצד שני בא לי להיות מופתעת כשאני אכיר את הבן זוג. : ) עכשיו אני חייבת לומר לך שאין עליך ובכלל על אנשים כמוך אין מילים בפי לתאר כמה זה נהדר כל העזרה שלך והיעוץ שלך וכל החום והיחס הנהדר שאת נותנת פה לכולם. הלוואי וירבו אנשים כמוך טלי,אנשים שמוכנים לתת פשוט כדי לעשות טוב לאחרים.

עוד כמה דברים דברים : )

ביקשתי לי בן זוג : ) האם בקשתי התקבלה? בכל זאת אני אשמח אם תשאי תפילדה קטנה למעני שאלה שמעניינת אותי זה שלפי הסוד נקבל מה שנבקש אבל מעניין אותי איך זה אפשרי? הרי שאומרים שנגיד לכל בן אדם יש בן זוג שמיועד לו..ואם אני מבקשת בחור עם תכונות מסוימות וזה שמיועד לי יש לו מספר תכונות שונות מזה שביקשתי? זה לא נראת לך קצת סתירה? תוכלי לומר לי האמת הוא יהיה בדיוק עם כל התכונות שאני רוצה שיהיו בו? ואיך נכיר? לא היתי רוצה לפספס אותו סליחה שאולי אני מציפה בשאלות אני קצת מרגישה שאני מנצלת את טוב ליבך. היתי מאוד רוצה לבוא לפגישה רק שהמצב הכלכלי לא מאפשר לי. אני מסיימת כרגע בית ספר וחייבת ללמוד ולעזור להורי עם אחי האוטיסט ואין לי זמן לעבוד ולהורי היקרים אין כל כך כסף בנוסף לכך לגדל אוטיסט זה המון הוצאות . ככה שמצטערת על ההצפה בשאלות פשוט העניין חשוב לי ואין לי כסף כל כך לעזרה בתשלום. שוב תודה לך גלי

מסר

אלוהים מזווג זיווגים . הבקשה שלך נשמעה בגרמי שמים. נשאתי תפילה עבורך. חודשים 2-3/09 התחלת זוגיות- הרשמי לאתרי הכרויות. בהצלחה

תודה רבה לך גלי

חייבת לציין שאת מהדימה 3> ועוד משהו אחרון שהיתי חייבת לשאול זה האם אני חייבת להתיחס רק לבחורים מהאינטרנט לפי מה שאמרת או שאני צריכה להתיחס גם לאנשים שאני אכיר לא אונליין אלא במציאות? ואיך אני אוכל לזהות את הבן זוג המיועד לי? עוד משהו מעניין זה לפני זמן מה ראיתי בחור אחד זה היה מלפני חודשיים בארך..ומאז אני היתי רואה אותו מידיי פעם עכשיו לא ראיתי אותו כבר חודש כמעט אבל הוא תפס אז את תצומת ליבי ועדיין אני תוהה לגביו לפעמים זה עקרוני או שזה סתם ולעזוב זאת בצד?

למעלה