שלום לחברי וחברות הפורום

sarka

New member
שלום לחברי וחברות הפורום

ספרתי לכם בעבר, והתייעצתי פה בפורום עם סביון ורוברטה שנעלמו משום מה,ועוד חברות פורום מקסימות , שאני סובלת מאלרגיה לחתולים אך מאוד רוצה חתול בבית , ובכן קבלתי מבעלי במתנה גורה בת 3 חודשים , מגזע פרסי היא נמצאת בבית יומיים , והבית מאוורר מאוד , למרות שקריר יחסית , אני מטאטא ושואבת , וכמובן מסרקת את החתולה ( ללא שם כרגע) איני מכניסה אותה כרגע לחדר השינה , אבל היא בחרה בעצמה את חדר המחשב לגור בו, בתוך אחת המגירות ואין לי אלרגיה אליה , רק מעט מאוד נזלת שקופה שבאה והולכת , להזכירכם הייתי מאוד אלרגית , עד כדי קוצר נשימה לחתולה הטורטית " הרגילה " של הוריי ,ולחתולים אחרים ,ומשום מה דווקא לכדור הפרווה החדש אין לי שום בעייה,אולי בגלל שהיא אינה מתנקה ?? ואני דואגת לטיפוח שלה? אני מקווה שאם יישנם אנשים שמתלבטים שיקראו את התגובה שלי ,הכוונה לאלרגיים לחתולים, יוכלו לאמץ או להבדיל להשאיר את החתול , כי אצלי האלרגיה נחלשה עד שנעלמה כמעט לגמרי עם החתולה החדשה. תמונות בקרוב.

pie and cactus

New member
תתחדשי על החתולה

אולי כדאי באמת שהיא לא תהיה בחדר השינה, אלא אם את רואה שהאלרגיה נעלמה לגמרי. קצת נזלת זה כן אלרגיה לדעתי (למעשה, אני חושבת שגם אני אלרגית לחתולים אבל עוד לא בדקתי). בכל מקרה, זה טוב שאת משקיעה בה ובניקיון שלה כדי להקטין את האלרגיה שלך. תזכרי שאם האלרגיה מתגברת יש המון מה לעשות (להפסיק עם מוצרי חלב למשל) אז לא להתייאש. בהצלחה עם החתולה!

sarka

New member
תודה

רציתי לשאול את בעלי הנסיון כאן , היא רצה בכל הבית במהירות מטורפת ונתקלת ברהיטים , ואפילו מתנגשת בקיר , ומתנפלת על נעליים ומשמיעה קולות מאיימים , האם זה נורמלי? האם היא מבינה שאלו רק נעליים ולא פולש ?? קניתי לה מבחר של צעצועים , אבל היא משחקת עם חוטי חשמל , ועלים יבשים , גם אצליכם המשחקים השווים הם "מה שיש בבית " ? והאם פרופלן גורים נותן את לה האנרגיה הגבוהה שלה ? או שזה הגיל הצעיר ?

חכי חכי היא גורה ../images/Emo6.gif

עוד כמה חודשים יהיה לך פסל פרסי יפיפה בבית

חחחח לביאה-פסל סביבתי אני קוראת

להם
לעיתים זה מזכיר לי גם מיצג. את גדולה .

pie and cactus

New member
לגמרי נורמלי

ועוד תתגעגעי לזה אחרי שהיא תגדל. וברור שהמשחקים היקרים שאנחנו קונים הם יותר בשבילנו מאשר בשבילם

sarka

New member
אז זהו, שלא !

אבל עדיין נשארת , דווקא לבעלים הקודמים הצבע הפריע למנורה ולשטיח, ואת מקבלת אורחים נורא יפה גם בבית ? או לפי צבע עיניים ? איך זה אצלך ? אה ! שכחתי לציין שהיא שחורה זה נגד או בעד עין הרע ?

למעלה