שלום לחברי הפורום

מצב
הנושא נעול.

9108701

New member
שלום לחברי הפורום

שלום לחברי הפורום
רק לידע כללי אני אלירן שינתי את השם משתמש למס' הרישוי של ה7261 (סליחה יניב אם גנבתי רעיון חחחח) בכל מקרה זה שמי החדש כזכור הייתי אלירן חדריה עכשיו אני 9108701

ישראל ב

New member
בסדר, אבל חבל שאתה משנה את השם

שלום לחברי הפורום
רק לידע כללי אני אלירן שינתי את השם משתמש למס' הרישוי של ה7261 (סליחה יניב אם גנבתי רעיון חחחח) בכל מקרה זה שמי החדש כזכור הייתי אלירן חדריה עכשיו אני 9108701
בסדר, אבל חבל שאתה משנה את השם
או את הכינוי לעיתים כל כך קרובות.

יש לי תחושה שבשנה הבאה נראה בדן

אח שלי גם זה יבוא
את האוטובוס העירוני המשובח והטוב ביותר בעולם: המרצדס סיטארו כמובן ! בכל המבחנים באגד, הוא גבר בקלות על המאן NL-313 שקנו באגד רק בגלל המחיר הזול שלו. אם אגד ירכוש את הסיטארו, יבוצעו בסיטארו מגוון נרחב של שיפורים ישראליים, גם בעבור דן כמובן. איחוד של אגד עם דן הוא הדבר הטוב ביותר שיכול לקרות כיום לתח"צ הכבישי בארץ. הממשלה רועדת מזה כי היא יודעת ש- "אגדן" יוזילו את המחירים ויגרמו לכל האחרים להתנדף...

ההערכה שלי היא כמו בהסטוריה

את האוטובוס העירוני המשובח והטוב ביותר בעולם: המרצדס סיטארו כמובן ! בכל המבחנים באגד, הוא גבר בקלות על המאן NL-313 שקנו באגד רק בגלל המחיר הזול שלו. אם אגד ירכוש את הסיטארו, יבוצעו בסיטארו מגוון נרחב של שיפורים ישראליים, גם בעבור דן כמובן. איחוד של אגד עם דן הוא הדבר הטוב ביותר שיכול לקרות כיום לתח"צ הכבישי בארץ. הממשלה רועדת מזה כי היא יודעת ש- "אגדן" יוזילו את המחירים ויגרמו לכל האחרים להתנדף...
ההערכה שלי היא כמו בהסטוריה
שהיא מחזורית כידוע: בסופו של דבר יגיע האיחוד "אגדן" ו"אגדן" יבלע לתוכו את כל האחרים כמו שקרה בשנות ה- 30 של המאה הקודמת. תהליך ההפרטה ממש דומה למה שקרה אז. הסצינה ידועה מראש... גם אז טיפל אגד באוטובוסים של אחרים וגם אז סייע אגד לאחרים...להתערות בתוכו... גם אז פחדו ראשי הישוב מהאיחוד אבל לא עזר להם... אז היו המון חאפרים, בדיוק כמו היום... הכל כל-כך דומה שלא צריך להתאמץ כדי להבין מה יהיה !!! "אגד" במילא הופכת בקרוב לחברה בע"מ - עוד דרך לאיחוד הנכון עם דן !

9108701

New member
בגלל זה המממשלה מנעה את זה

בגלל זה המממשלה מנעה את זה
לפני כמה שנים אם זכור לך אביתר

באדום../images/Emo35.gif../images/Emo10.gif

באדום

מצב
הנושא נעול.
למעלה