בסדר, אבל חבל שאתה משנה את השםשלום לחברי הפורום
רק לידע כללי אני אלירן שינתי את השם משתמש למס' הרישוי של ה7261 (סליחה יניב אם גנבתי רעיון חחחח) בכל מקרה זה שמי החדש כזכור הייתי אלירן חדריה עכשיו אני 9108701
למה לא ?בסדר, אבל חבל שאתה משנה את השם
או את הכינוי לעיתים כל כך קרובות.
מעדיף אותך עם מרצדס סיטארו !!!תזכורת קטנה
תגובות אנשים!!!
אח שלי גם זה יבואמעדיף אותך עם מרצדס סיטארו !!!
יש לי תחושה שבשנה הבאה נראה בדןאח שלי גם זה יבוא
ההערכה שלי היא כמו בהסטוריהיש לי תחושה שבשנה הבאה נראה בדן
את האוטובוס העירוני המשובח והטוב ביותר בעולם: המרצדס סיטארו כמובן ! בכל המבחנים באגד, הוא גבר בקלות על המאן NL-313 שקנו באגד רק בגלל המחיר הזול שלו. אם אגד ירכוש את הסיטארו, יבוצעו בסיטארו מגוון נרחב של שיפורים ישראליים, גם בעבור דן כמובן. איחוד של אגד עם דן הוא הדבר הטוב ביותר שיכול לקרות כיום לתח"צ הכבישי בארץ. הממשלה רועדת מזה כי היא יודעת ש- "אגדן" יוזילו את המחירים ויגרמו לכל האחרים להתנדף...
בגלל זה המממשלה מנעה את זהיש לי תחושה שבשנה הבאה נראה בדן
את האוטובוס העירוני המשובח והטוב ביותר בעולם: המרצדס סיטארו כמובן ! בכל המבחנים באגד, הוא גבר בקלות על המאן NL-313 שקנו באגד רק בגלל המחיר הזול שלו. אם אגד ירכוש את הסיטארו, יבוצעו בסיטארו מגוון נרחב של שיפורים ישראליים, גם בעבור דן כמובן. איחוד של אגד עם דן הוא הדבר הטוב ביותר שיכול לקרות כיום לתח"צ הכבישי בארץ. הממשלה רועדת מזה כי היא יודעת ש- "אגדן" יוזילו את המחירים ויגרמו לכל האחרים להתנדף...
אכן זכור לי. תודה אחי !!!בגלל זה המממשלה מנעה את זה
לפני כמה שנים אם זכור לך אביתר
באדוםיש לי תחושה שבשנה הבאה נראה בדן
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.