שלום לגולשי הפורום והנה שאלתי

אילנה 772

New member
שלום לגולשי הפורום והנה שאלתי

בעלי נפגע במלחמה האחרונה. נקבעו לו 100% נכות זמנית עד דצמבר 2007 אבל בל"ל מערערים.אנחנו מתלבטים אם לקחת עו"ד או לגשת לבד לערר. בשיחה עם העו"ד של "ארגון נפגעי פעולות איבה ", היא שמעה כיצד אני מתפקדת בוועדות ואמרה שאני עושה עבודה יפה. האם יש טעם לקחת עו"ד בוועדות זמניות? האם הוא לא יעשה בדיוק את שאני עושה? 1. מביאה מסמכים רבים. 2. מתארת כל חלק שנפגע מתוך דף שהכנתי מבעוד מועד. 3. מבקשת שיצרפו לתיק את הדף שהבאתי. אילנה.

שלום לך

גם אנחנו בהתלבטות דומה. בעלי נפצע לפני שנתיים ו3 חד'. וקבעו לו אחוזים זמניים 100+ ל3 שנים. זה אומר שיש לנו עוד 9 חד' בערך לוועדה הבאה שתקבע את האחוזים הקבועים. היתרון של העו"ד-הוא חוסך לך מהכאב ראש. הוא יותר מקצועי,יודע למה לשים לב. החיסרון-הוא לוקח הרבה כסף. -צריך לנהל ברוקרטיה מולו. בנתיים החלטנו לגשת לבד ואם יורידו את האחוזים אז ניקח עו"ד. אתם רוצים לערער על האחוזים הזמניים? מה הפציעה שלו? שיהיה לכם רפואה שלימה וכל טוב. נשמח לראות אותך עוד הרבה.

אני מסכימה עם אמא של לביא... ../images/Emo13.gif

קחי בחשבון שגם על הערעור אפשר לערער. אם תגיעו לערעור השני, ההמלצה שלי תהיה לקחת עו"ד, אבל לערעור הראשון אני חושבת שאפשר לוותר על עו"ד ופשוט להתכונן טוב-טוב [כמו שכתבת]. שיהיה בהצלחה, ואת מוזמנת להישאר איתנו כאן...

למעלה