שלום יש לי שאלה

פלוצקי29

New member
שלום יש לי שאלה../images/Emo187.gif

למישו יש תמילים של on my own בעברית? זתומרת תתרגום? או שיר אחר ממחזמר שכדאי לעשות באודישן? תנקס

לונושקה

New member
אתה יכול לשלוח גם לי בבקשה..

ודווקא כן מותר פה פשוט לשים את המילים בקובץ txt או משהו כזה חח

h0des0n

New member
אני מת על השיר הזה !!!!!!!!

ואווו... זה שיר כל כך מרגש (
) סוף סוף אני יכול להגיד שהצלחנו בתרגום בעברית של משהו
חחחח באמת ... המילים ממש מתאימות... וגם מתאימות לתרגום האנגלי. ראיתי לפני שלושה חודשים בטלוויזיה ב02:00 בלילה היה ה"ערב מחזמר" של בית צבי , וכנרת לימוני (או שקוראים לה כנרת משהו...
) ביצעה את השיר הזה... מממ... זה היה די יבש ... אבל הביצוע סוחף
ממש שיר מדהים ... אני כרגע בחיפושים אחר הביצוע של שלומית אהרון האיימיול הזה ממש מעצבן אותי

JC Superstar

New member
לי יש אותו.. נראה לי...

תפנה/י אלי באיי סי או במסנג'ר או במסר פרטי (הכל בכרטיס!)

Funky M0nkey

New member
לבדי - כנרת למוני

אני חולה על הביצוע שלה לשיר! לעומת הביצוע של שלומית אהרון שלא כל כך אהבתי... מהביצוע של כנרת אני מתרגש כל פעם מחדש

moran500

New member
דווקא אני אוהבת את שניהם..

פשוט הביצוע של כנרת פחות חלק משל שלומית.. זה היה שהיא הייתה בשנה ב אאל"ט ומאז היא השתפרה :)

Sally Bowles

New member
אהאהעעע מורן!!! ../images/Emo13.gif

קודם כל, גם אני מתה על הביצוע של כנרת!!! אני בכלל אוהבת אותה. תמיד סיכמנו שלפני שהולכים לגריז צריך לודא קודם כל: א. אם יש אוכל בהפסקה ב. אם כנרת משחקת ג. נדיר - אבל אם לגלעד אין מחליף חח... אהאהאהאאעעע כתבתי לך אהאהעעעע כי עדי אמרה לי שהיא מבצעת את "לבדי" ב"שירת הקאמרי"! נאמ... עדי כהן! רגע, זה סוד? אני אמורה לא לספר? אוש... אני לא יודעת. טוב נו חח...

moran500

New member
ידעתי שהיא תשיר את זה ../images/Emo13.gif

מתאים לה...
את יודעת במקרה כמה עולה כרטיס למופע הזה?

Sally Bowles

New member
איך ידעת? חח

דווקא לי נראה מוזר שהיא תשיר את זה. אני רגילה לכנרת... כמה עולה כרטיס? נדמה לי 190... אולי אני טועה. יש לי מנוי בכל מקרה חחח... וזה רק 20 הצגות!

Sally Bowles

New member
כן...

זה שודר ב2 חלקים בימי שישי, בזה אחר זה... פעם גם שידרו את "תחת שמי פריז" ואת ערב שירי גרשווין.... מדהים!

G Baby

New member
באמת???

איך פיספסתי??? אני ממש אוהבת מחזות זמר......במיוחד של בית צבי... נקווה שיהיה שוב...

Funky M0nkey

New member
אם מישהו יודע אז אפשר...

אם מישהו יודע איזו זכיינית של ערוץ 2 (רשת קשת או טלעד) שידרה את המופע, אז אפשר לשלוח אליה מיילים ולבקש שישדרו שוב...

למעלה