שלום יש אתר למשרד הרישוי?
° °S¢R£En°°§aV£r° New member 6/6/03 #4 תודה לכם! אופסססית../images/Emo85.gif אוקי פשוט, יש לי ליוקי למידה ואני ורצה ללמוד נהיגה אמרו לי שיש מורים מיוחדים במשרד הרישוי צריכים לפנות וגם יש להם אתר אך לא מצאתי באתר את מה שאני צריכה):
תודה לכם! אופסססית../images/Emo85.gif אוקי פשוט, יש לי ליוקי למידה ואני ורצה ללמוד נהיגה אמרו לי שיש מורים מיוחדים במשרד הרישוי צריכים לפנות וגם יש להם אתר אך לא מצאתי באתר את מה שאני צריכה):
S sh53 New member 7/6/03 #5 ../images/Emo4.gif לא מצאתי - מנסה לעזור ../images/Emo4.gif אפשר לשאול בפורום פה. אפשר גם לעשות שם חיפוש מתקדם לפי המילה נהיגה. בטח ימצא לך כמה שאלות ותשובות לכך של הגולשים.
../images/Emo4.gif לא מצאתי - מנסה לעזור ../images/Emo4.gif אפשר לשאול בפורום פה. אפשר גם לעשות שם חיפוש מתקדם לפי המילה נהיגה. בטח ימצא לך כמה שאלות ותשובות לכך של הגולשים.
° °S¢R£En°°§aV£r° New member 7/6/03 #6 ):לא נורא../images/Emo9.gif../images/Emo51.gif על הכל../images/Emo85.gif
י ילדת דווקא New member 7/6/03 #7 נסי גם... פה... אמנם פורום חדש ועוד לא עלה על מפת הפורומים, אבל אולי יש מי שיודע..... בהצלחה