שלום טטיאנה מחיפה לצומעת ליבכם

SATERMENDOS

New member
שלום טטיאנה מחיפה לצומעת ליבכם

שלום. אני מחיפה בהריון ויש בן בן שנה . אני רוצה להגיד שאין לי פה בארץ אף אחד ממשפחה אמא שלי נפטרה לפני שנה מתי שהיא נפטרה יומים אחר כך בן שלי נולד היא לא הספיקה לראות אותו היא היה אדם נפלא ואמא טובה היא היתה עושה בשבילנו הרבה והכול משהיא יכולה אבל מתי שהיא נפטרה התחיל להיות מצב שלנו קשה מאוד . ואנחנו עם אח מאומצים ומה שיש כאן משפחה של אמא היא לא אוהבת אותנו כי אנחנו מאומצים ולא ילדים של אמא כם המשפחה של אמא כול זמן דיברו עלינו לא טוב ואמרו מה כם עושים פה בבית שלנו הם אף פעם לא עזרו לאמא שלו בכלום. ואח שלי עכשיו בצבע והוא לא עוזר לי בכלום אני בבית עושה הכול נקייון מבשלת מתי יש אוכל מטפלת בתינוק שלי ואני בהריון הוא לא עושה כלום ם אני דיברתי איתו בקשר עלי והוא לא שומע כי הוא ילד היה של אמא אמא עשתה בשבילו הכול . ובעלי עובד ומרוויח 3500 ש"ח וזה לא מספיק לנו אנחנו גרים בשכירות. מצב מאוד מאוד קשה לפעמים אני רציתי למות כי אין לי כוח להיות אבל אני צריכה להיות בגלל הילדים שלי לא יודעת מה לעשות לפעמים . למה אני מספרת לכם את זה כי אני לא יודעת לאן עוד לפנות ומאוד קשה לי גם אני יודעת יש פה אנשים טובים שעוזרים ויעזרו לכולם למשל נועית ונירה ועוד אנשים טובים יש כאן הרבה . נירה ונועית הביאו לי אוכל לחג נירה גם לפני זה הביא עוד אוכל תודה רבה רבה לכם נירה ונועית שאתם כאן ועוזרים לנו אני אוהבת אותכם כי אתם אנשים נהדרים. לא חשבתי שיש אנשים כאלו אבל יש והם עוזרים. תעזרו לי אני צריכה לול לילד ומיטה לתינוק. תודה .

נירה63

New member
יקירתי תפני בדחיפות לעו"ס של

השכונה בה את גרה. אני מכירה את העו"ס שמטפלת בשכונה שבה את גרה. המשרד שלה נמצא ברחוב שפרעם לא רחוק מאיזור מגורייך. האמיני לי היא תעזור לך!!! בנוסף לכך יש לרווחה חנות בהדר בה ישנם בגדים שנמסרים למי שזקוק להם, והכל הכל עו"ס תענה לך על כל השאלות, רק עליך לעשות צעד אחד קטן למענך חוץ מלכתוב כאן. במקביל כמה שאנחנו יכולים אנחנו עוזרים, כפי שעשינו זאת עד כמה, העברנו אליכם כמה פעמים מזון בשבועיים האחרונים ונועית כשיהיה לה קצת אויר לנשמיה תבדוק אם יש בגדים במחסן ברמת גן. אגב בעלך עם משאית ועובד באיזור המרכז, נכון?? אז אולי הוא יעשה מאמץ ויתאם עם נועית מתי המחסן פתוח ויגיע לשם?

ev האחת

New member
יש לי לול עבורך.....

במצב טוב מאוד אם יש מישהו שיוכל לבוא לקחת מאזור רמת גן תעדכני אותי.... נתאם!

SATERMENDOS

New member
שלום לך טטיאנה מחיפה

תודה רבה רבה לך על לול אבל אין לי אך להגיע כתבתי לך לICQ לא יוגעת מה לעשות

למעלה