שלום,חדש בתחום וזקוק לעזרה...

guycohen007

New member
שלום,חדש בתחום וזקוק לעזרה...

שלום לכל העוזרים אני חדש בתחום האופנועים ובדרך להוצאת רישיון ל500 עכשיו הנתונים שלי הם שאני בגובה 1.78 מ' בערך ואני שוקל בסביבות ה58 ואני מחפש דו"ש להתחלה עכשיו מקריאה בפורום הבנתי שיש המלצות רבות על הDR 350 בתור אופנוע להתחלה עכשיו התקציב שלי הוא בסביבות ה11K זה מספיק לאופנוע כזה ובכלל ניתן למצוא אופנועים כאלה שהם לא שחוטים והעם קל לטפל באופנוע כזה לבד (כמובן שבסיוע מוסך אבל אני דיי חובב מכונאות) בכלל בקניית אופנוע מה אני צריך לבדוק ובכלי הזה ספציפית ואיזה בדיקות אני צריך לעשות אצל מוסכים ועוד....כל דבר שאתם חושבים שיעזור לי יתקבל!!! תודה גיא

פרגיתי

New member
DR350 הוא אופנוע סחיר, נפוץ ומומלץ

למתחילים. דו"ש בסיסי ואמין עם נטייה לשטח, קל ופשוט לתחזוקה. ממודל 94 ואילך הDR מצוייד במתנע חשמלי. ככל שתעלה בתקציב (כדאי ואף רצוי שתתקדם לכיוון ה17-22K) תתחיל לראות DRים שמורים וחדשים יותר. זה ברמה העקרונית, יש מקרים חריגים לכאן או לכאן (ז"א, לא כל אופנוע שהוא חדש ויקר יותר, שמור בהכרח. מצד שני יש אופנועים ישנים יחסית [וייתכן אפילו שבתקציב שלך] שבעליהם שמרו עליהם בקנאות). במקרה ואתה מקובע על תקציב זה קח בחשבון גם את הXT350, פחות סחיר ונחשב מעט פחות טוב בשטח מהDR. אך לא פחות אמין ממנו ואולי יותר, האחזקה גם כן זולה ופשוטה, אם תחפש היטב, ייתכן ותמצא אופנוע שמור ובזכות "חוסר הביקוש היחסי לכלי" בקשר לרצונך לטפל לבד באופנוע, קודם כל בהצלחה. יש הרבה מאמרים בנושא בפורום ובאתרים ברשת כגון: פולגז וכו' כיצד להתחיל, אלו כלי עבודה לקנות ואיך לבצע טיפולים נכון.

אב ktm

New member
xt 350 מתון מאוד

פרגיתי xt אפילו לא מתקרב לdr גרוטאה אני לא יודעאיך התחלתי איתו אבל אז לא היה לי תקציב אבל לו רק הייתי קונה אופנוע אחר בתקציב של אז זה היה gn 250 ואז בחיים לא הייתי מכור לשטח כמו היום אח שלי לא להעלם וד"ש ל-

למעלה