כל מה שנדיר ומיוחד נשמע מוזר
נכון? ובהמשך לשאלותיך: 1. אני בטוחה שאף אחד לא היה מתנגד לקבל דירה בחינם, ללא דמי שכירות. ועוד יותר לא היה מתנגד לקבל אותה במתנה!!! זה לא שהיא גרה איתנו, היא גרה במרחק של שעתיים נסיעה וכיום היא מסתפקת ב500 דולר פחות בחשבון הבנק. 2. אני ביחסים מעולים איתה וכן, אני רואה בה חברה, היא אישה צעירה, ליברלית, מדהימה, ראש פתוח. כשאנחנו מסתובבות יחד חושבים שהיא אחותי הגדולה. ציינתי כבר בהתחלה שהיא לא מתערבת ולא מחטטת ואני לא רואה שום פסול בלהתייעץ עם בן אדם מבוגר יותר, עם ניסיון חיים עשיר מאוד. 3. המעבר לאיזור המרכז זה אחד הדברים הכי טובים שקרו לי בחיים. אני פוגשת אנשים שלמדו איתי באוניברסיטה ונשארו שם ועד היום עובדים בשירות לקוחות ועבודות של סטודנטים ואילו אני קפצתי מדרגה ענקית ועובדת בעבודה מאוד טובה בתחום שלי שאין סיכוי שהייתי מוצאת בדרום וכנ"ל בעלי. תאמיני לי ששום דבר פה לא נעשה בכפיה!!!! אם הייתי סובלת הייתי אומרת. לגביזה שהיא באה לישון אצלי כשבעלי לא נמצא, מה רע בזה? בעלי נוסע לתקופות ארוכות של שבועיים עד שלושה ואני פוחדת לישון לבד בלילה, כל לילה אני מוצאת סידור אחר, חברות באות אלי אני הולכת אליהן וגם היא באה. מה רע בזה?????? אל תדאגי, היא לא ישנה איתי במיטה. ולידיעתך, כל החברות שלי (ולא חסר), הנשואות והלא נשואות, פשוט מאוהבות בה ואומרות שיש לי פשוט מזל שיש לי חמה כזו. למה לא לרצות יחסים כאלה? למה תמיד צריכה להיות מלחמה בין הכלה לחמה? מה כ"כ רע בחמה חברה???????????? מה כ"כ רע בחמה שרוצה רק טוב לילד שלה ועוזרת לזוג הצעיר להתקדם בחיים? אני מאוד מצטערת שניפצתי לך את התאוריה אשר יוצאת נגד משהו שבעיני הרבה אנשים אחרים הוא מבורך ונפלא. כנראה שאת לא מסוגלת לדמיין את חמותך בצורה כזו וגם זה בסדר. ובבקשה בתגובתך הבאה דברי בשם עצמך ולא בשם כולם כי קיבלתי מספיק מסרים מנוגדים למסר שלך.