שלום, חג שמח

iq200

New member
שלום, חג שמח

אני רוצה לצ´פר ת´מחשב אבל אני לא יודע במה?

תשים מעל המחשב ווזה עם פרחים יפים

אך או יבשים או מלאכותיים בלבד, לא פרחים אמיתיים בתוך מיים, כי אם המיים ידלפו פנימה יהיה לך במקום כוננים - ים של קבצים רטובים...

tygger

New member
צבע אותו בחום בורדו?

שים לו מדבקות גדולות וזוהרות בצד כמו במכוניות הערסיות. Pentium IV 1400 Dual overhead Fan קנה כרטיס מסך חדש בד"כ זה מספיק אם יש לך מעבד של 1200 צפונה (לא סלרון!). חוץ מזה שבאמת אתה יכול לומר לנו איזה מחשב יש לך ולמה לעזזל התכוון המשורר באמרו לצפר. גם מארז מקושט יכול להיות יפה מאוד. קישוטי סוכה משומשים הם אחלה, תלה כמה ליד המעבד.

iq200

New member
או.קי בוא נתחיל

יש לי מחשב פנטיום 3 800 מגהרץ כרטיס מסך גיפורס 2 32 כרטיס קול אולטמטיבי של קרייטיב רמקולים ALTEC LANSING cd 52x cdrw 24x16x40 מסך 17 אינץ כפתור reset אדום ועגול והגבלה ל350 ש"ח אני מחפס משהו קטן וחדשני....

freak2100

New member
כרטיס מסך חדש

גם לי יש geForce2 32MB, אבל זה כבר די ישן... לא ציינת זיכרון (ram) ואל תשלול את זה ודיסקשיח חדש (נוסף, אבל תלוי כמה יש לך)...

tygger

New member
צר לי לומר אבל בתקציב שלך

זה עוד זיכרון בלבד. כרטיס מסך חדש יעלה יותר ואני לא רואה כל סיבה לקנות כרטיס מסך פחות מGF4TI4200 שעולה מעט פחות מ1000 שח. מבחינתי כל כרטיס אחר הוא ביזבוז כסף כרגע מבחינת עלות מול תועלת. אם אתה לחוץ תקציבית אז ATI RADEON 8500 אבל הוא נחות מGF4, הוא מעל הGF3 אמנם במעט אבל נחות מGF4. לא נראה לי שהRadeon 9700 יהיה בתקציב שלך...

iq200

New member
כן תודה על העידכון

ותודה גם למנהל

iq200

New member
אתם פורום מאוד נחמד

אף פעם לא ענו לי בחביבות כזו ובמהירות...

למעלה