שלום/חג שמח/מצבי הנוכחי

pizza guy

New member
שלום/חג שמח/מצבי הנוכחי

אהלן וחג שמח. קוראים לי אורי,ועוד כחודשיים ימלאו לי 13. (כיתה ח') רק השנה התחלתי לשים לבד לילדה מאוד נחמדה שנמצאת בכיתה אחרת בשכבה שלי. התחלנו לדבר וכל זה,ואפילו נסענו ביחד ביום כיפור.היום,אני,היא,ועוד חברה שלך נלך לבאולינג.אין לי עניין בקשר ("פוצ'י מוצ'י
). כבר הפנמתי את העובדה שאין טעם לזה עד גיל יותר מאוחר. בכל מקרה,אני לא יודע מה קורה איתה,אבל אני רוצה אותה כידידה שלי,ואני לא יודע מה קורה איתה. איך אני יוכל לדעת כדי להימנע מ(אולי) שברון לב שלה כשהיא תשאל אותי? תודה מראש,אורי.

rny123

New member
למה אתה פוסל מראש?

בעצמך אמרת שהיא מאד נחמדה והתחלת לשים לב אליה.. אולי היום תגלה שאתה כן רוצה קשר איתה? אל תחשוב שזה רק פוצי מוצי ודברים קיטשיים כאלה...יש בזה גם הרבה מאד דברים טובים וכיפיים. אל תפסול מראש. בכל מקרה, אם באמת היא תדבר איתך על זה, ואתה לא מעוניין, תגיד לה שזה מאד נחמד מצדה ומחמיא, אבל אתה פשוט לא מעוניין עכשיו בקשר של חברות, ושזה לא משהו אישי. עוד משהו, אל תבוא עם ציפיות שהיא תגיד משהו, אולי היא בכלל לא רוצה אותך, וגם רוב הסיכויים שהיא תתבייש לדבר איתך אם כן.

pizza guy

New member
זה לא שאני לא פוסל מראש

המחשבה שלי היא,שאני לא רוצה את הדברים האלה שחברה/חבר עושים. אולי עדיין לא התבגרתי מבחינה מינית (במחשבה),ומה אם היא כן?

armageddon16

New member
אם היא בגיל שלך

אד רוב הסיכוים שהיא עדיין לא התבגרה מינית,מה כן שהבנים מתבגרים לפני הבנות. חוץ מזה,למה אכפת לך אם היא התבגרה מינית?היא לא יזיזה שלך או משהו שתגלוש איתך ישר לקטע של מין היא בסך הכל ילדה ששמת לב אליה והיא די נחמדה,אז תן לזה צ'אנס ואל תפסול ישר את הקשר במקרה הטוב,תהיה לך ילדה נחמדה שתוכל לבלות איתה ולעשות דברים כיפיים ביחד במקרה הרע שהוא לא ממש רע,תהיה לך עוד ידידה שתוכל לספר לה מה עובר עליך ביומיום ולדבר על מה שעובר עליה

למעלה