ברוכים השביםשלום חברים, חזרתי לארץ
צילמתי עשרות תמונות של אוטובוסים ורכבות תחתיות בניו יורק, אעלה אותן בהמשך השבוע. תודה רבה רבה לערן וברוכים הבאים לכל המשתתפים החדשים
אך ... רכבות תחתיות...שלום חברים, חזרתי לארץ
צילמתי עשרות תמונות של אוטובוסים ורכבות תחתיות בניו יורק, אעלה אותן בהמשך השבוע. תודה רבה רבה לערן וברוכים הבאים לכל המשתתפים החדשים
אפשר להתנחם בכרמלית...אך ... רכבות תחתיות...
נשמע כ"כ רחוק מפה.... וחבל שככה! אבל אני גם אסתפק בחשמליות בכול מקרה!! ברוך-הבא לישראל Welcome to Israel נו, ראית את הטרמינל החדש??? (כמובן, רק מבחוץ...שישבת במטוס)
אין לי מושג !!אפשר להתנחם בכרמלית...
סך הכל גם היא רכבת תחתית. אורן ברוך הבא לארץ!
ברוך השבשלום חברים, חזרתי לארץ
ברוך השב . אני מתכונן לעשות טיולשלום חברים, חזרתי לארץ
היי יהושעברוך השב . אני מתכונן לעשות טיול
דומה לשם בתחילת ספט´ . פעם 1 שלי באמריקה . יש לך איזה טיפים בשבילי בעניין מה לראות , איך לנוע בעיר הכי בזול , איפה מומלץ לאכול , כמה כסף לקחת , מופעים לא יקרים שכדאי לראות וכו´ ? תודה .
תודה!היי יהושע
הדרך הזולה ביותר לנוע בעיר היא לקנות כרטיס תחבורה ציבורית ב-17 דולר שמאפשר שימוש חופשי בכל קווי הרכבת התחתית והאוטובוסים בעיר ללא הגבלה המלצות לאוכל זה כבר עניין של טעם אישי - בניו יורק יש הכל מהכל החל מארוחה של שש מאות דולר במסעדה צרפתית יוקרתית וכלה במנת פלאפל בשני דולר גם בקשר למופעים זה עניין של טעם אישי - יש מחזות זמר בברודווי, יש מועדונים של מוזיקה מכל הסוגים (ג´אז, רוק, ישראלי...) ויש גם אמנים מכל העולם שמגיעים להופעות בודדות באולמות השונים המפוזרים ברחבי העיר (אופרה, קלאסי, ריקוד וכו...) נוח מאוד להסתדר בניו יורק מבחינת השמות של הרחובות והשדרות והמבנה של העיר, אני בטוח שלא תהיה לך בעיה
עדיין 17 דולר??? יפה!היי יהושע
הדרך הזולה ביותר לנוע בעיר היא לקנות כרטיס תחבורה ציבורית ב-17 דולר שמאפשר שימוש חופשי בכל קווי הרכבת התחתית והאוטובוסים בעיר ללא הגבלה המלצות לאוכל זה כבר עניין של טעם אישי - בניו יורק יש הכל מהכל החל מארוחה של שש מאות דולר במסעדה צרפתית יוקרתית וכלה במנת פלאפל בשני דולר גם בקשר למופעים זה עניין של טעם אישי - יש מחזות זמר בברודווי, יש מועדונים של מוזיקה מכל הסוגים (ג´אז, רוק, ישראלי...) ויש גם אמנים מכל העולם שמגיעים להופעות בודדות באולמות השונים המפוזרים ברחבי העיר (אופרה, קלאסי, ריקוד וכו...) נוח מאוד להסתדר בניו יורק מבחינת השמות של הרחובות והשדרות והמבנה של העיר, אני בטוח שלא תהיה לך בעיה
הלוואי שאצלנו ילמדו פעם להרים קולעדיין 17 דולר??? יפה!
שהייתי שם הייתה כוונה להעלות את זה וגן את מחיר הנסיעה הבודדת (1.5 דולר) טבל הרימו שם כזאת צעקה שהרשויות ירדו מהעניין...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.