שלום חבריי היקרים

Tsur016

New member
שלום חבריי היקרים ../images/Emo13.gif ../images/Emo168.gif

Hola a todosss!! ואוו איך התגעגעתי.. אני פשוט מאוד מאוד עסוק עם ההופעה וכאלה.. וברצוני לבסר שההופעה ביום חמישי הקרוב!! D: ההופעה שלי שתכננתי מחודש מרץ!? O_O הולך להיות באמת מדהיים! אני מתרגש ברמות חח
לאלו מביינכם שבאים זו התזכורת. וגם התגעגעתי אז רציתי לעדכן את כולם
נותרו עוד מקומות לאלו שמעוניינים! ;) אתן מוזמנות לפנות אליי במידה ומישהו מעוניין ברגע האחרון. אז שיהיה לנו חופש מדהים! ומבטיח לחזור לתפקוד סדיר בקרוב! ד"ש לכולם ונתראה..
צור.

בהצלחה ../images/Emo24.gif

אני מחר נוסעת לאילת (כמו שכבר אמרתי לך) אבל שיהיה לך מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאא בהצלחה אתה מוכשר מאוד ואני בטוחה שיהיה מדהים
ואני מצפה לסרטונים שאני חוזרת!! :) תהנו כולם

Tsur016

New member
המוווןן תודות מיתר! ../images/Emo13.gif ../images/Emo168.gif

תודה רבבה! על כל הברכות והפירגונים...:) תעשי חיים באילת!! D: ואל תדאגי, יהיה וידאו
תודדה!

morush104

New member
צור כנס רגע בבקשה../images/Emo121.gif

תשמע אני מנסה ליצור קשר עם הבנות ואף אחד לא חוזרת אליי ואני לא יודעת איפה נמצא המקום של ההופעה אז אני לא יודעת איך להגיע, סורי באמת סליחהההה אני ממש מצטערת אבל אם אתה לא מעלה וידיאו משם אני רוצחת אותך כי אני ממש רוצה לראות וידיאו! הבנת?

morush104

New member
באמת שכבר תחננתי אפילו עם אבא שלי שיחזיר אותי

אבל זה פשוט לא מסתדר כי אני ספציפית לא יודעת איך להגיע לשם בשמונה ואבא שלי בכלל עוד צריך לבדוק אם הוא יודע איך להגיע אז באמת סליחה כי כבר הייתי בטוחה שאני באה אבל אני ממש לא יודעת איפה זה ואיך להגיע לשם מהתחנה שלי סליחה

Tsur016

New member
מור זו ממש לא בעיה.. ../images/Emo13.gif

נתתי לך את ההכוונה במסרים. מלבד זאת. לא חסרות דרכים כדי להגיע. לדוגמא: את יכולה לבדוק במפה באינטרנט או להתקשר למקום עצמו ולבקש הסבר איך את מגיע אלייהם. וחוץ מזה לא אמורה להיות בעיית התמצאות משום שזה נמצא במרכז ת"א, קרוב לקניון עזריאלי. אני מציע שלא תתיאשי ותנסי את הדרכים שהבאתי לך. יש באמת מיליון ואחת אפשרויות.

22שחחר22

New member
היי צור(=

אנייייייי ממש רציתי לבוא להופעהה שלך...וחיכיתי לה מאווד! ואני ממש לא רוצה להגיד את זה אבל אני חייבת....אני לא אבוא היום להופעה ....אני לא מרגישה כ"כ טוב....וחיכיתי עם זה עד עכשיו...כדי לראות אולי אני ארגיש טוב......אבל =/ זה לא המצב אז אני רוצה לאחל לך הכי הרבה הצלחהההה במופע ואני בטוחה שהוא יהיה מדהיים!
מקווה שיהיה סרטון להופעה שאני אוכל להרגיש חלק ממנה!

Miss Roni

New member
מקווה שנהנת :)

הייתה לי היום הרצאה על מסלול העתודה בצבא ורק לפני חצי שעה הגעתי הביתה ככה שלא התה לי הזדמנות להגיע... מקווה שהלך טוב ושנהנת וכל מי שבא נהנה :)

Tsur016

New member
תודה רוני ואגב הודעה חשובה לכולן! ../images/Emo8.gif ../images/Emo168.gif

אנשים חולים, לא מסתדר להם וכל מיני כאלו.. והיום ברגע האחרון הזזתי את ההופעה לשבוע הבא! :D אז כל מי שלא הסתדר לה מכל סיבה שהיא להגיע להופעה שלי. מוזמנת לשבוע הבא! כל מי שמעניין אותה, מוזמנת לפנות אליי! :) סופ"ש טוב פורום יקר!

Tsur016

New member
ביום חמישי באותו מקום ובאותה שעה ../images/Emo13.gif ../images/Emo168.gif

יום חמישי שבוע הבא שזה: ה-29 לחודש.

למעלה