שלום חברות, אפשר להצטרף לשיחה?|מטוס

רוזה ב

New member
שלום חברות, אפשר להצטרף לשיחה?|מטוס

שלום לכל חברות וחברי הפורום... אני עוקבת תקופה מסויימת אחר הפורום - לאחר חזרתי מחו"ל. ואני חייבת לציין שהוא מקסים! החלטתי שהגיע הזמן להצטרף ולחלוק ידע. אומנות, לדעתי זאת אהבה, וכולנו חולקות את אותה אהבה. ועכשיו לעיניינים, לילך לאיזה מדבקות חלון את מתכוונת?

lilachh

New member
רוזה - ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

לגבי המדבקות את יכולה לראות דוגמה לכך בעבודות של שיר כי היא עושה כאלה. והנה ההסבר שלה לגבי מדבקות חלון: "החומר מגיע בצורה של טושים או מיכלי פלסטיק שיש להם פיה דקה שמתאימה לציור (אין צורך במכחול) אחד הטושים צריך להקרא קונטור כי הוא סמיך יותר ואיתו עושים את הגבולות (הקוים השחורים - שלא חייבים להיות שחורים...) את הציור מציירים על שקית לדפים - "שמרדף" (שקיות הניילון השקופות ששמיםם בקלסר) וזה מאוד נוח מכיוון שאת הציור שמים בתוך השקית וככה זה לא זז. בערך שעתיים לאחר שציירנו את הגבולות אפשר למלא את המשטחים הריקים. מומלץ להמתין 12 שעות לפני שפשוט מקלפים את הציור מהשמרדף ומדביקים אותו איפה שרוצים - חלון, מראה, פלסטיק (אני שמתי פרחים כאלה על הפלסטיק של מסך המחשב בעבודה ונרשמה התלהבות רבה). החומרים נקראים Window Pen או Sticker paint ואני ממליצה על היצרן C2. לגבי האמבטיה- זה נדבק גם שם, אבל אין לי מושג מה מים עושים לזה. בקיצור זה נורא נורא כיף לעבוד עם זה!" עשיתי היום ובאמת נהניתי, זה יוצא נפלא

למעלה