שלום חברה

spacedude

New member
מנסיון שיש לי מנהיגה במיצובישי

וגם בלאנטיס המיצובישי יותר מהירה בקשר לפונטו היא יותר קטנה תלוי במנוע שלה ובהילוכים (אוטו'/ידני)

ok תודה לכם

מחר שאני יחזור אני יגיד לכם מי ניצח אז ביי ותודה לכול מי שעזר

יש בעיה

עוד אחד באה אם מכונית הוא בא אם פורד פוקס 5 דלתות אני צריך לפחד ?????

OMRI666

New member
בטח שאתה צריך לפחד!

אתה נהג חדש בלי שום ניסיון ושליטה על הרכב, שעומד לעשות רייס עם עוד 4 מכוניות! תאמין לי, זה יגמר באסון! לא חבל?!

שלום לך

תכנס לפרטים שלי רשום שם גיל 17 את זה רשמתי לפני שנה אני כבר שנתים על הכביש ומי שרוצה או לא רוצה להעמין שלא יכתוב ולא יפנה ובכל זאת מי שבעמת מוכן לעזור אז בבקשה ועד משהו חבר שלי אם המאזדה לא יוכל לאגיע אז יש לי לנצח את הבלנו ואת הפונטו אז בייי

שי ז.

New member
אני אגלה לך סוד קטן

הגיל בכרטיס האישי נגזר מתאריך הלידה. גם אם הזנת אותו לפני 10 שנים הוא תמיד נשאר מעודכן.

שי ז.

New member
אז הוצאת רישיון בגיל 16?

או שאתה סתם ז$%ן שכל לא מוצלח במיוחד.

תשובה

אני נהג בסדר אולי לא לקחתי טסט בפעם ארשונה אלה בטסט 3 ולכן אני מגדיר את עצמי נהג טוב עוצתי רישיון בדיוק חודש אחרי גיל 17 עכשיו אני יודע שאני נהג טוב מספיק בשביל מה שאני רוצה לעשות ואני לא מסקן אף אחד חוץ ממני אני לא הולך לעשות את זה בכביש אלה בחניון אז בייי

שי ז.

New member
ובחניון אין אנשים?

יש אנשים שיורדים מהאוטו, יוצאים מחנייה, משתוללים עם אופניים, אופנועים ומכוניות. אני מאוד מקווה בשבילך שלא נראה בעיתון את השם שלך במסגרת שחורה בעיתון ולמטה הכיתוב:"הוא חשב שהוא אל מסכן אף אחד"

OMRI666

New member
בחשבון פשוט...

היום אתה בן 17 ו-11 חודשים, הוצאת רישיון בגיל 17 וחודש. 11-1=10. יש לך רישיון 10 חודשים לא שנתיים! ומה שעוד נשמע משונה, זה שעשית 3 טסטים בחודש אחד, אבל לזה לא ניכנס עכשיו...

תשובה

אנחנו מתחרים מתי שאין אנשים בחניון בלילה אני הולך עוד מאת 9 אני יחזור ואני יגיד לכם מי ניצח

למעלה