שלום...זקוק לעצה\עזרה ממכם.

שלום...זקוק לעצה\עזרה ממכם.

אני מתאמן אנאירובי ואירובי,המטרה היא היא הרזייה אך כמובן כם לפתח ולחזק השריר,שאלתי היא. בתקציב שלי לקנות 2 סוגי אבקות\כדורים,רציתי לדעת איזה 2 אבקות הכי חשובות למטרתי ואם כבר להשקיע אז בהם? אני משער שאבקת חלבון תהיה בין השניים,אך האבקה השנייה אין לי שמץ? קריאטין?שורפי שומן?אבקת מי גבינה? אינני מבין באבקות יותר מידי ואשמח לקבל יעוץ. תודה.

1Unicorn1

New member
הממממממ

ככה .. שורפי שומן - סתם חרטה עזוב . אבקת חלבון מי גבינה - סבבה. קריאטין בתקופה ההרזייה לא נראה לי לעניין לקחת. כשתעבור לפיתוח מסת שריר זה יוכל לעזור.

ראשית תודה רבה,ורק שאבין משהו...

יש אבקת חלבון מי גבינה ויש אבקת חלבון רגילה? או שמא זה אותו דבר או שני דברים שונים?ובמידה וכן מה עדיף מבין השתיים?או שמא את שתיהן יחד? תודה שוב.

1Unicorn1

New member
לא

שמעתי שיש אבקת חלבון סויה נדמה לי או כל מיני דברים אחרים .. אבל מדובר באבקת חלבון מי גבינה (Whey) . אם אתה קונה תקנה של חברות מוכרות כמו אופטימום, צ'מפיון, יוניברסל וכו' ..

אוקיי אחלה,ואיך האבקה הזו?

צבחינת טיבה וכמובן מבחינת החברה?היא מוכרת\אמינה? סליחה עלך הבורות. http://www.israelbody.org/ קישור לאבקה. תודה.

מממ ניראה לי הלינק לא טוב.

אנסה אולי לצרף את זה,ועל כל מקרה ארשום את הסוג והחברה. איזולטzero carb isopure 100% השם של החברה הוא:natures-best תודה.

1Unicorn1

New member
אה הנה קיבלת תשובה עליה ממשיןהד

machinehead

New member
דעתי,

כמו שאמרו לך אבקת חלבון - חשוב שהאבקה לא תכיל פחמימות ושומנים מיותרים לכן ההמלצה שלי במקרה זה - NATURE'S BEST ZERO CARB ISOPURE האבקה הזו יחסית יקרה לעומת אופטימום 100% WHEY אבל האיזופיור מתאימה מאוד למי שרוצה להוריד אחוזי שומן, היתרון של האבקה הזו שאין בה פחמימות, שומנים וסוכרים (המלצות לטעמים:תות ו-פונץ') כמו כן אפשר להשתמש בתוספים אנטי קטבולים כגון ל-גלוטמין, HMB - כאן אני לא יכול להמליץ לך עליהם כי לא ניסיתי אותם, אבל שמעתי מאנשים שהשתמשו בהם וזה עזר להם לשמור על המסת שריר. כמו שליאת רשמה לך... שורפי שומנים זה בולשיט. קריאטין - המטרה של קריאטין זה לעזור לשריר להתאושש מהאימון וחלק מתופעות הלוואי שלו זה סיפוח נוזלים לשריר, התוסף הזה מיועד למי שרוצה לפתח מסת שריר לכן זה לא מתאים לך כרגע. כמו כן, חשוב מאוד מאוד התזונה שלך - להקפיד לאכול כמות נכבדת של חלבונים - 2 גרם לכל קילו ממשקל הגוף. להיות במאזן קלורי שלילי לאורך כל תקופת החיטוב וכמובן... .אירובי!!. בהצלחה!!
שניר.

חחח בדיוק האבקה שניסיתי להעלות.

אם כך אני מבין שהיא טובה ואכן יקרה,אז בטח אסתפק באבקה אחת עקב המחיר..
לגבי שורפי שומן אני שמח לדעת שזה בולשיט כי שקלתי לקנות(מפאת חוסר תקציבי שתיתי קפה שחור חזק לפני האימון). ולגבי השריר..מממ..אני רוצה להרזות כמובן,אבל כמובן שרוצה לפתח גם את השריר לשם כך אני עובד קשה,אולי לא לנפח לו את הצורה אבל לפחות שקצת יתפתח ויתקשה..
אגב-חומצות אמינו כלולות כבר בתוך האבקת חלבון? תודה רבה.

1Unicorn1

New member
חלבון זו מולקולה שמורכבת מחומצות

אמינו .. אז מכן משתמע שהן כלולות בתוך האבקה

machinehead

New member
לא בדיוק נכון לשאול ככה,

זה לא בדיוק נכון לשאול אם חומצות אמינו כלולות באבקה, יותר נכון צריך לשאול אם כל פרופיל חומצות האמינו כלולות באבקה חלבון מתפרק לחומצות אמינו בגוף, כל חלבון מתפרק בסופו של דבר לחומצות אמינו, יש חלבון מלא ויש חלבון חסר - חלבון חסר ז"א זה חלבון שאין בו את כל פרופיל חומצות האמינו (18 חומצות אמינו אם אני לא טועה). באבקות החלבון(כגון 100% WHEY של אופטימום והאיזופיור של נייטר'ס בסט יש בהם את כל פרופיל חומצות האמינו). דוגמא לאוכל שיש בו חלבון חסר: שקדים, לחם, אורז דוגמא לאוכל שיש בו חלבון מלא: בשר,עוף,גבינה,קוטג',טונה. דוגמא ל2 סוגים שמשלימים לחלבון מלא: אורז+עדשים (מג'רדרה) יש מבין? שניר.

machinehead

New member
קפאין - מיותר!!

אין צורך לשתות קפה לפני אימון, ההבדל בשריפת השומן כאשר שתית קפאין לפני או לא שתית מזערי (יש הטוענים שההבדל הוא בשריפת השומן 3% שומן יותר שזה ממש מזערי) בכלל עדיף שתמנע מזה - אירובי+מאזן קלורי שלילי יספיק לך, לא צריך להסחף

תודה לשניכם...מיצית לי במאמרון קטן.

מה שלא ידעתי ושמחתי לדעת. זה מה שאני עושה מאזן קלורי שלילי+45 דקות אירובי. ותוכנית AB לחיטוב. גם כדי לחזק ול"יפות" את השריר,וגם קראתי במאמרים,שאימון אנאירובי מגביר חילוף חומרים.

jodex

New member
גיינרים זה לא טוב?

אני צריך לקבל גיינר PROLAB N-LARGE 2 כדי שיעזור לי לעות במסה והרבה. מתמיד כבר 3 חודשים בתוכנית AB 4 פעמים בשבוע שוקל 56 גובה 1.74 ו% שומן 11%. לא טוב מספיק?

machinehead

New member
גיינר זה הדבר האחרון שהוא צריך

המטרה שלו היא חיטוב - הורדת אחוזי שומן גיינר זה בשביל להעלות מסה וגם קצת בשומן

אוקיי...עכשיו צצה בעיונת קטנה..

הסתכלתי במפרט של האבקה שהוזכרה בהתחלה hatures best zero isopure וראיתי עוד אבקה שלכאורה היא לא "דיאטטית" בשם WHEY של חברת optimum אבל כשראיתי את המפרט שלה יש בה פחות קלוריות מהאבקה "הדיאטטית" הפרש של 90 קלוריות לכף הגשה שזה הרבה אני חושב. מה גם שה WHEY הרבה יותר חסכונית אבל זה שולי כרגע,הבנתי גם שהיא טובה. אבל העניין החושב ביותר,זה שיש בה פחות קלוריות...משמע פחות משמין לא? מה שכן באבקה הראשונה ה-isopure יש 0% שומן בכף מדידה,ול-WHEY יש 1% שומן השאלה מה עדיף יותר?לצרוך 90 קלוריות?או לצרוך 1% שומן? ז"א מה יותר משמין,והאם זה ממש קריטי ה 1% הזה?כך שאולי אקנה את האבקה השנייה שהרבה יותר זולה וחסכונית,וזה רק במידה וה 1% הזה לא ממש קריטי. בתקווה שהבנתם את הברדק שרשמתי..

למעלה