שלום זקוק לעזרה: יועצת שינה.

HackPoint

New member
שלום זקוק לעזרה: יועצת שינה.

יש לי תאומים שני בנים בני חצי שנה.

לאחר שעברנו את יסורי הגאזים, שמדי פעם עדיין ממשיכים להפריע לנו,
עלינו במשקל עודף מעל האחוזונים:
בן 1: 10.7ק"ג גובה: 71ס"מ
בן 2: 10.0ק"ג גובה: 72ס"מ

הם עדיין ממשים לאכול בליילה. 3-2 פעמים - כמות של 180cc.
שזו גם הארוחה הקבוע שלהם. כל 4 שעות 180cc.

לפי דיברי כל רופא שהיינו נאמר לנו להלחם בהם ולא לתת להם לאכול,
כולנו מבינים שזה לא אפשרי.

קיבלנו המלצה ללכת ליועצת שינה - (כמובן לא יעוץ רפואי, לפי הדברים שהם אומר הכל אמור לעבור עם הזמן - כמובן שהם לא עוזרים ורק מעצבנים).

השאלה היא האם אתם יכולים ליעץ לנו מה לעשות, מה לא לעשות וכמובן, אולי איזה יועצת שינה שלא רוצה 2000שקל לילד.
יש גם כאלה, לצערי.

בקיצור אשמח לעזרתכן.
תודה מראש על כל עזרה.

לליתות16

New member
יש את מרב השינה, יועצת שינה באיזור השרון

אם זה מתאים , אז בבקשה 054-5410019

אמא לתאומים בעצמה,
מומלצת בחום .

שלישה6

New member
רואה באיחור

בגלל היכרות עם נושא הכלכלה בתאומים ושלישיות אני יכולה לומר לך שהמחיר שלי נמוך בהרבה, אבל מעדיפה לא לפרסם על גבי הפורום. אם את עדיין לא מצאת מישהי מתאימה בתקציב, אשמח לעזור- דורית, 0526-204221.

naamaav

New member
מניסיון שלי...

מלחמה ממש לא תעזור ושהרופאים ישארו ברפואה ולא בהמלצות על הורות....מה זה לא לתת לאכול?!!
בנותי בנות 4 ואחד הדברים החשובים שלמדתי לאורך כל התקופה עד כה , זה לזרום איתן מצד אחד , אך לכוון לאן שאני רוצה באלנגנטיות והכי חשוב.... לזהות הזדמנויות לשינוי...הכי קטן שיש אבל שינוי ומיד לבצע בלי להתמהמהה....

חשוב לדעת איך הם נרדמים כי זה המפתח להרבה,
הבסיס שכל יועצת שינה תגיד לך זה שהם צריכים להירדם בלי בקבוק בערב. וזה ממש כך.הפתרון לנגד עינייך.והנה חסכת 2000 ש"ח!
אגב זה נכון , אם הבסיס נכון, באמת הכל עובר עם הזמן.
את מוזמנת לשלוח לי מסר ואתן לך את הנייד שלי אם את רוצה לפטפט...

sefia

New member
כמה דברים

ראשית , יש פה כל שבוע פינה קבועה של שלישה שהיא גם משלנו וגם יועצת שינה. את מוזמנת להתייעץ איתה פה או בפרטי

שנית, לי לא היה לב לא להאכיל ילד רעב. מה שכן, וידאתי שזה באמת רעב ולא רצון אחר או הרגל
אם סיימו את הבקבוק - ידעתי שזה רעב וצריכים את זה
אם נשנשו איזה 40cc אז ידעתי שהם קמים בגלל משהו אחר

די מהר הפרדתי בין ההשכבה בערב וביום לבין הבקבוק וכך ניתקתי את התלות בין ההירדמות לבקבוק כפי שכבר אמרו פה מעליי

תבדקי בעזרת יועצת השינה את סדר היום שלך ואיך ספקים להם את כל התזונה היומית במהלך היום ע״י ארוחות הלילה

ובסוף, זכרי שזה עובר

למעלה