שלום :) זקוקה לעזרה

keren007

New member
שלום :) זקוקה לעזרה

אני וחבר שלי כבר 8 חודשים ביחד, אני בת 19 והוא הולך להיות בן 21, ורציתי לעשות לו משהו נחמד ליום ההולדת.. כמו שאתם מבינים שנינו חיילים, ואין לי יותר מדי כסף להשקיע. ביום ההולדת שלו אנחנו נוסעים לאילת ל-4 ימים, אני רוצה להפתיע אותו ולשמח אותו, לעשות לו ממש כיף ביומולדת הזאת. אנחנו נוסעים באוטובוס בדיוק ביום של היומולדת ורציתי אולי לעשות משהו נחמד בזמן הנסיעה.. הרעיון העיקרי זה שהיום יהיה מלא בהפתעות קטנות ומשמחות. בבקשה תעזרו לי לחשוב על דברים שיעשו לו טוב על הלב ויעשו לו את היומולדת הזאת הכי כיפית שהיתה לו עד היום... תודה רבה רבה

lollipop girl

New member
מזל טוב

בבוקר הנסיעה, תכיני מדף קשיח את ברכת הדרך, את יכולה לגזור את הדף בצורת חמסה ותכתבי לו נסיעה נעימה ותוסיפי משהו מתוק. כשתגיעו לאילת תוציאי מתוך התיק כמה שיפודים מתוקים (תכיני לפני זה חח) ותתני לו ותוסיפי פתק "שיהיה לך יום מתוק" אחר כך את פשוט יכולה לעשות איתו יום כייף, פיקניק בים, שיט בספינת זכוכית (זה מדהים) וכו'... ולגבי מתנה, לדעתי את יכולה להכין לו ערכה לאילת: מגבת רקומה,כפכפים ומכנסי גלישה.. אם נשאר לך כסף תוכלי להוסיף משקפי שמש וכובע. תהנו :)

LOLI152

New member
את יכולה גם

להכין לו כתר או שלט כזה שיחזיק שיהיה כתוב "יש לי היום יום הולדת", או לקשט לו את המושב בבלונים או לשכנע את כל הנוסעים לשיר לו היום יום הולדת.. את יכולה להכין לו כל מיני דברים שיעשו לו (ולך) נסיעה נעימה יותר.. למשל ממתקים בדרך, (או שיפודים, כמו שהציעה זו שמעליי) כל מיני דברים חמודים כאלה שיהיה כיף בנסיעה:) ואחר כך כמו שהציעה זאת שמעליי את יכולה לקחת אותו לכל מיני מקומות (נייטמר, הטיילת, ארוחת רומנטית לאור נרות, שייט בסירה מזכוכית או בצוללת, לקחת אותו לצלילה וכ'ו)

לייטלי

New member
אני הייתי הולכת על הדבר הכי מפדח-

לקחת את המיקרופון באמצע הנסיעה, לספר לכולם שיש לו יומולדת ולבקש מהם להתחיל לשיר לו.. חחחח

למעלה