שלום (זה נראה כפתיחה מוצלחת...
)

biדו

New member
שלום (זה נראה כפתיחה מוצלחת...../images/Emo3.gif)

שלום, קוראים לי דו-בי. אני בן 22, בתול ומבולבל. בצעירותי קראתי הרבה היינלין- סופר מדע בדיוני ממש טוב. בספריו לגיבורים היו תמיד חיים מיניים פעילים מאד, עם כל המגוון האפשרי (כל עוד שני הצדדים נהנים מזה). כשהגעתי לגיל 11, היה לי חלום רטוב ראשון, כיכבה בו אישה. אבל אחרי כמה זמן תפסתי את עצמי מסתכל דווקא על גברים יותר מאשר על נשים. שמעתי על תופעה שנקראת "הומוסקסאוליות" (מעבר לשימוש של המילה כאל סתם קללה ביסודי), ופחות או יותר מאז, אני פשוט לא יודע. אני לא יודע אם אני סטרייט שרוצה להיות הומו או הומו שרוצה להיות סטרייט או סתם אחד בעל מיניות בלתי מוגדרת עד לפני כמה חודשים, אף פעם לא הייתי בקשר רומנטי עם מישהו/מישהי. ואז בעקבות שיחה בצ'ט היה לי קשר (רומנטי מאד) עם בחור שאף פעם לא ראיתי. זה היה רומנטי מאד, כמו שאמרתי, אבל כולו בקשר טלפוני/מחשבי. לא ידעתי איך להתמודד עם זה (ועדיין, אין לי אפילו מושג לגבי איך שהוא נראה). אולי בגלל שזה היה קשר מרחוק, ואולי כי זה היה קשר ראשון שלי ולא הייתי מוכן, ואולי בגלל שבתוך תוכי אני לא רוצה להיות הומו, ואולי בגלל שבתוך תוכי אני באמת לא הומו. אני פשוט לא יודע. מעבר לכל הלבטים האלה, יש את ההקשר הדתי. גדלתי תמיד בבית מסורתי, ואני פעיל בכמה בתי כנסת בשבתות. לכאורה, ניתן היה לומר "אז למה דו-בי פונה לפורום הזה? הרי יש פורום הומואים דתיים בכל פורטל ישראלי שמכבד את עצמו" והתשובה היא פשוט, שכן, דת חשובה לי, אבל אני לא יהודי אורתודוכסי, אני משתייך לאחד הזרמים האחרים ביהדות, ושם לא נראה לי שיקבלו אותי עקב סיבה זו. קשה לי עם זה, וכשאני מנסה לחשוב על האספקט של הזהות המינית שלי בהקשר של הזהות היהודית שלי, זה מביא לי כאב ראש וכאב לב...

marik

New member
דו-בי היקר (זה נראה לי תגובה אחלה)

חחחח
פורום דתיים גאים בתפוז ישמח לקבל אותך ולא משנה לאיזה זרם אתה משתייך. עדיין לא נפגשנו כל המנהלים בכדי להתעדכן בדיוק מה התכנים של הפורום, האם הוא פורום תמיכה או פורום חברתי או אולי שניהם. אבל, בכל מקרה הוא יהיה לך בית טוב לגדול בו ולשלב את הדת עם הגאווה. לגבי הבעיות שלך, אתה היחידי שתוכל לפתור אותן ולהתמודד איתן. בפורום שלנו כאן, יש קטגורייה שלמה של מאמרים בנושא דת וגאווה. אתה מוזמן לקרוא. אני לא דתי ולא מתמצא בזה, אבל חברי האהוב והיקר מכל - טלטלים, שמנהל את הפורום איתי (מת עליך טלוש) הוא דווקא כן מבין בזה ובטח יעזור יותר ממני. בהצלחה איש, ואתה נשמע אחלה בן אדם. אל תתן לדעות קדומות, או לחץ כלשהו להכתיב לך את חייך ולהוביל אותך לסבל מתמשך לכל שארית חייך.

פקאנים

New member
כנס שנייה

שנה טובה הרצון להיות "מקובל" הוא רצון אנושי מובהק ומובן . כולם רוצים להיות אהובים רק שמתישהו אנחנו מבינים שלא נהיה אהובים על ידי כולם . אני איני בחור דתי אבל אני יכול לדמיין עד כמה קשה לך כבחור שמשתייך למסגרת דתית כלשהי להבין שאתה מה שאתה ( מכיוון שאתה בעצמך מבולבל - מי אני שאגיד :) ...לדעתי - עם זאת - אני משער שיש לך מושג די מגובש מי מושך אותך הן מבחינה פיזית והן נפשית . אני מציע שאולי תפגש עם בחורים דתיים שעשו את הדרך שאתה עשוי ללכת בה כדי ללמוד מנסיונם ומדרכי התמודדותם . ובקשר לעירוב הזהויות - דתית ומינית - ככל הידוע לי - הדת היא כר לפרשנות .אמנם הדתיים מאמינים בהלכה כבבת עינם אולם אין להם שום בעייה להתכופף :) כאשר הם חושבים שאפשר יהיה להקל על המאמינים בדרכים שונות : ראה ערך :מעלית שבת , חוט מסביב למקום המגורים ( לא זוכר איך זה נקרא ) גם במקרה הזה - אני משער שאפשר לקיים-אם מעוניינים- את שתי הזהויות ביחד .

T a l t a l i m

New member
אהלן דו-בי... ברוך הבא לפורום../images/Emo13.gif

קודם כל אני אפתח ואומר שכאן בפורום מקבלים את כולם, ולאו דווקא בגלל הנטיות המיניות, אלא כחלק מתפיסת העולם! אז אתה כבר יכול להיות רגוע יותר ולהרגיש בנוח. אני לא יודע לאיזה זרם דתי אתה משתייך בדיוק, אבל במידה והוא מתקשר, ולו במעט, לזרם בעל הדיקות דתית מסויימת אז אני מניח שהפתיחות בו מבחינה מינית היא מוגבלת. דבר ראשון מאוד חשוב לי שתגדיר את מידת המסורתיות שלך, ואת הסביבה שלך. למה? כי זה גורם חשוב ומשפיע! תראה, אני צריך לדעת עליך עוד כמה פרטים לפני שאני אוכל לתת לך איזשהו קו מחשבה שיכול לעלות לי בראש... אני צריך שתספר על עצמך מעט מבחינה חברתית.. איך אתה רואה את עצמך כאדם בכלל.. וכל מיני כאלה. אני רוצה לתת כאן קו, שאולי אין לו אחיזה למקרה שלך, אבל הוא יכול להיות קשור בהחלט מבחינת הביסוס שלו. בוא ונסתכל שניה על הדברים המרכזיים שציינת כאן וננסה לטוות מהם איזשהו הסבר, מתוך הנחה שאם ציינת אותם אז הם מהווים גורם משפיע במה שעובר עליך: ** ספיגת אינפורמציה מינית מספרות בדיונית, שבו הגיבורים מצטיירים ככל-יכולים מבחינה מינית, והדבר הכי חשוב זה שהם יהנו - יכול להיות שבמקום מאוד מסויים בך, כמו הרבה אנשים בעניין הזה, אתה רוצה להיות כמו אותם גיבורים בספרים. לחיות חיים מיניים ללא עכבות כשבעצם התועלת והסיפוק המיני שלך הם כל מה שעומדים על הפרק. במידת מה יש כאן משום שאילת זהותם של אותן דמויות לאספקטים מאוד ספציפיים בחיים שלך. ** תחושת הקרע ואי-התיאום בין מה שהדת אומרת על מה שעובר עליך, לבין מה שאתה מרגיש מבפנים - אתה מרגיש את המשיכה שלך לגברים מצד אחד, ומהצד השני יודע מה היחס של הדת לעניין. זה יוצר איזשהי תחושה של קרע פנימי, כי מצד אחד הדת מהווה חלק בלתי נפרד מהחיים היומיומיים - אבל מהצד השני אתה גם חי עם עצמך ועם מה שאתה מרגיש באופן לא פחות תדיר! אז איפה זה מסתדר?! איפה נמצא עמק השווה?!... מהנקודה הזאת אני בעצם רוצה לגשת לאותו קשר קיברנטי-טלפוני שאתה מנהל עם אותו בחור מדובר. תראה, מבחינה הגיונית, שלי לפחות, זה די מסתדר: מחד גיסא - אתה נותן דרור לאותו צד שבך שמרגיש משיכה לגברים! מנהל קשר-ואתה אפילו מגדיר אותו רומנטי-עם גבר, ובעצם נותן איזשהו סיפוק לצד שבך שרוצה/צריך/נמשך לגברים. אתה יכול להיות כל מה ו/או מי שתרצה במחשב או בטלפון - זאת עמדה של שליטה שלא מאיימת עליך. מאידך גיסא - איזה קשר זה בכלל?! זה ניסיון לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלימה, אבל בעצם זה לא כלום! אני אישית לא מעודד קשרים שמבוססים רק על טלפון או מחשב, כי סופם של קשרים כאלה הוא בחזקת "כגודל הציפיות כך גודל האכזבות". אני חושב שלפני שאתה מנהל קשר שכזה אתה קודם כל צריך לדעת קצת יותר מה אתה.. אז בוא ונתחיל להבין אותך יותר טוב קודם כל, ונתקדם משם...
אתה נמשך מינית לבנים בלבד, או גם לבנות? היית מאוהב פעם בגבר/אישה? כמה זמן אתה כבר מרגיש את המשיכה הזאת לגברים? ** בקשר לעניין הבתולין שלך - wellcome to the club
כמוני כמוך..

biדו

New member
השאלה הסופית שלך, הייתה ההתחלתית

שלי. אני פשוט לא יודע, או לא יודע שאני יודע. אני חושב שאני נמשך גם לגם. אני יודע שאני מפנטז גם וגם. אבל כשאני יושב עם עצמי ורואה פורנו (
) אני מעדיף כזה שהוא גאה... האם הייתי מאוהב? אני חושב שכן, אבל אני לא באמת יודע. ביאליק שאל "מה זאת אהבה?" ואין לי תשובה בשבילו... אני חושב שרוב הסביבה שלי, גם הדתית תקבל אותי אם אצא מהארון, אבל אני לא יוצא מארון שאני עוד לא יודע אם אני בתוכו...

למעלה