שלום ועזרה...
קראתי בהרבה מקומות שiTunes היא תוכנה שמאוד קל להעביר אליה מוזיקה ושהיא בכלל התוכנה הכי טובה לניהול מוזיקה ווידאו ובכן,בכל הנוגע אליי, אין שקר גדול מזה מה כל כך טוב בה?! winamp פי 1000 יותר טובה ופשוטה הסתבכתי עם ספריות וכל השטויות שם וכשאני לוחץ על ייבוא הוא מוכן לייבא רק קבצים של playlists! אני על סף ייאוש
למשל בwinamp אני לוחץ על כפתור אחד וכבר כל שיר שאני רוצה מתנגן ונמצא בו יש לי שירים בדיסק הקשיח. איך אני מעביר אותם ל-iTunes ומשם לipod? בבקשה תעזרו לי תתנו לי מדריך או שתכתבו לי מה צריך בדיוק לעשות על מנת ששירים שנמצאים אצלי בדיסק הקשיח יימצאו את עצמם מתנגנים על הipod שלי חוץ מזה, מה העניין עם המדבקות? למה צריך מדבקות לipod?! זה קשור למדבקות של התפוחים שהגיעו בתוך האריזה? לפי דעתי הם סתם תוספת שניתן להדביק וזהו.
קראתי בהרבה מקומות שiTunes היא תוכנה שמאוד קל להעביר אליה מוזיקה ושהיא בכלל התוכנה הכי טובה לניהול מוזיקה ווידאו ובכן,בכל הנוגע אליי, אין שקר גדול מזה מה כל כך טוב בה?! winamp פי 1000 יותר טובה ופשוטה הסתבכתי עם ספריות וכל השטויות שם וכשאני לוחץ על ייבוא הוא מוכן לייבא רק קבצים של playlists! אני על סף ייאוש