שלום וברכה , אני ממש ממש צריכה את

מצב
הנושא נעול.

kukit14

New member

עזרת המומחים,עבדתי כ-5 שנים בחברה מאוד גדולה בארץ בעבודת משמרות של 24 שעות ,שעות הממוצע החודשיות נעו בין 100 ל120 שעות ומשכורת ברוטו היתה כ-5500 או 6000 שח,יש לציין שהיא מורכבת ממשכורת בסיס 2500 שח וכל השאר תוספות ,השאלה היא איך יתכן שהפיצויים שמקבלים דרך במבטחים הם רק 10000 שח עבור 5 שנים ? האם הדבר חוקי? יש לציין שאני לא הראשון שקיבלתי סכום הנל גם בעבר העובדים קיבלו סכום דומה ,מה ניתן לעשות ? האם יש מקום לתביעה? תודה רבה

שיר ורד

New member
נא לפרט את חלקי המשכורת

עזרת המומחים,עבדתי כ-5 שנים בחברה מאוד גדולה בארץ בעבודת משמרות של 24 שעות ,שעות הממוצע החודשיות נעו בין 100 ל120 שעות ומשכורת ברוטו היתה כ-5500 או 6000 שח,יש לציין שהיא מורכבת ממשכורת בסיס 2500 שח וכל השאר תוספות ,השאלה היא איך יתכן שהפיצויים שמקבלים דרך במבטחים הם רק 10000 שח עבור 5 שנים ? האם הדבר חוקי? יש לציין שאני לא הראשון שקיבלתי סכום הנל גם בעבר העובדים קיבלו סכום דומה ,מה ניתן לעשות ? האם יש מקום לתביעה? תודה רבה
נא לפרט את חלקי המשכורת
ועבור אלו רכיבי שכר הופרשו תשלומים למבטחים לטובת פצויים.

kukit14

New member
שוב שלום התלוש מופיעים הסעיפים כגון

נא לפרט את חלקי המשכורת
ועבור אלו רכיבי שכר הופרשו תשלומים למבטחים לטובת פצויים.
שכר רגיל, ת.וותק,ת.מאמץ,ס.שכר (?) ,נסיעות ,אשל,תוספת משמרות,תוספת מינימום,שכר עידוד כמו כן יש ניכוי מבטחים על סך 153 שח בלבד.בכל מקרה האם יתכן שפיצויי פיטורין יהיו פחות ממינימום ויסתכמו על סך 10000 שח עבור 5 שנים? תודה

שיר ורד

New member
פצויים

שכר רגיל, ת.וותק,ת.מאמץ,ס.שכר (?) ,נסיעות ,אשל,תוספת משמרות,תוספת מינימום,שכר עידוד כמו כן יש ניכוי מבטחים על סך 153 שח בלבד.בכל מקרה האם יתכן שפיצויי פיטורין יהיו פחות ממינימום ויסתכמו על סך 10000 שח עבור 5 שנים? תודה
פצויים
משולמים על הרכיבים: שכר רגיל, ותק, תוספת מינימום. לא משלמים על" נסיעות, אשל, משמרות . לא יודע מה זה: ס שכר, שכר עידוד. ניכוי מבטחים זה בדרך כלל לטובת תגמולים , כאשר המעביד מעביר סכום דומה. בנוסף צריך המעסיק להפריש בגין רכיב פצויים (שזה או 6% או 8.33%), אם זה רק 6%, המעביד אמור להשלים את הסכום (2.33%) במועד הפיטורים. לא ברור מהו היקף עבודתך, אבל אם עבדת 24 שעות בשבוע כפי שניתן להבין משאלתך המוקרית, אזי עבדת קצת יותר מחצי משרה. פצויים של 10,000 שח לחמש שנים בחצי משרה, הם קצת מעל לשכר המינימום.

מצב
הנושא נעול.
למעלה