שלום ובוקר טוב לכולם, שאלה לי ...

alienboo

New member
מדוע לא נעים ך ? דעתך לגיטימית

אכן, מצאתי מיליון דרכים לעקוף את המע' וגם הוכחתי בדרך להרבה אנשים שמי שרוצה ומשתמש בראש, מצליח. רמת הידע שלי בהרבה תחומים קרובה או שווה או עולה על זאת של מישהו בעל תואר בתחום, מהסיבה, שאני למדתי בסיס מסויים לצורך עבודה ומה שהיה חסר לי השלמתי תוך כדי העבודה עצמה, דבר שנתן לי ערך מוסף מאוד יקר והוא ניסיון. אתה צודק בעניין שאני בסופו של דבר לא אוכל להתחרות במישהו שהוא דר' או פרופ' כי אלה אנשים שבחרו להתמקצע בתחום אחד ויחיד, אבל, לגבי השאר, אני יכול גם יכול ולא מהשתחצנות אלא מניסיון. הרצון להצליח ויכולת ללמוד היא שילוב מנצח שהביא אותי לא פעם אחת להראות שאני לפחות שווה מה שאני מצהיר. אגב, פסלתי על הסף בתקופה הרבה יותר מוקדמת בחיים שלי. עכשיו, אם אני רוצה לבחור, יש לי עבר עשיר שממנו אני יכול לברור מה מתאים לי או לא אחרי שלמדתי דבר או שניים בחיים. רשויות ההגירה מבקשות תעודות בתור הוכחה לכמה אני מוצלח, אבל, אם הם היו מקבלים בתור הוכחה מכתבי המלצה מפרוייקטים שעשיתי, היו ניפערות שם כמה וכמה עיניים.

מכתבי המלצה לא מזיקים

צירפתי ערימה של מכתבי המלצה בשלל שפות לבקשה שלי. זה אומנם לא מוסיף למניין הנקודות אבל זה לא מזיק, בייחוד כשהבחינה באנגלית שלי כבר פג תוקפה. גם אני כמוך, לא למדתי יותר מדי והייתי צריך לצרף מכתב שמסביר איך אני הנדסאי בלי בגרות. גם אני לומד דברים לפי הצורך ומתפזר על המון תחומים. למזלי הועסקתי בתפקידים שאיפשרו למעסיקים שלי להנפיק לי מכתבים שאומרים "הועסק בתפקיד X" יש בהחלט סקטור של אנשים שלומדים במהירות את הדברים שהם צריכים אבל לצערנו ולשמחתנו, רשויות ההגירה צריכה למדוד את המועמדים לפי סרגל מקובל ופירושו של דבר תעודות על לימודים.

alienboo

New member
אם אני רוצה לחיות כעוסק עצמאי

אני עדיין צריך לעבור במסלול ההגירה הסטנדרטי ?

alienboo

New member
כן, שנייה, אתה מקבל ש'ק באימייל ?

צחוק בצד ... אני לץ ... אם היה לי אני מניח שלא הייתי פותח פה שאלה ... הכוונה שלי הייתה לעוסק מורשה עצמאי קטן, לא משקיע או יזם, נניח עסק ל ... אדריכלות פנים או ... תוכנה... משהו קטן להתחיל. מצטער שלא הסברתי את עצמי

יהושע 50

New member
ממה שאתה מספר על עצמך

לא כל כך ברור במה עסקת. זה שעשית עבודות בתחומים שהזכרת לא מלמד מה עשיתבמסגרת אותן עבודות. האם אתה יכול לפרט?

alienboo

New member
כן, וודאי שאני יכול לפרט, בבקשה

אדריכלות ועיצוב פנים - שירטוט מטבחים, מיזנונים, ארונות, מיטות בדיקת עלויות לחומרים, שילוב אלמנטים ( כיריים, שיש, כיורים, ... ) נגרות - קניית רכיבים ובניית מוצר מוגמר בהזמנה. ( חיתוך, שיוף, חיבור, צביעה, ... ) בניין - ריצוף, טיוח, צביעה, תיקונים ... תחזוקת בתים - טיפול בכל נושאי הבית, צנרת, חשמל, מים, גז, דודי חימום ... נהיגה - עבודה בתור נהג פרטי ותחזוקת רכב מיחשוב - תחזוקה של מחשבים פרטיים ורשתות ביתיות ועיסקיות מתן פתרונות להקמת רשתות וציוד נילווה תיכנות - מתן פיתרונות בכלים קיימים או בניית אפליקציות ותחזוקה הדרכה - הדרכה פרטית בנושאים שונים תיווך - מציאת מוצרים לפי בקשה מתחום ההייטק ותיווך בין הצדדים. ועוד כמה קישקושים פה ושם ואם זה ניראה מוגזם ומופרך, אני מזמין כל אחד לבחון אותי, עכשיו.

libimom

New member
ממה שאני קוראת עליך, אני יכולה

להמליץ לך להתקשר עם משתתפת בפורום שנקרה GOZALA היא חפשה בזמנומישהוא שיתחזק לה את בית הדירות שהיא מחזיקה ,כמדומני, במונטריאל. אולי תיצור איתה קשר ותראה איך היא יכולה לעזור לך.

libimom

New member
אתה יכול לבוא כמשקיע או יזם אבל

בדוק לפני כן כמה כסף הם דורשים ואתה נדרש להוכיח יש לך את זה + כסף למחיה. העסק לא פשוט. כמו כן הינך נדרש להין מראש תכנית לאיזה עסק אתה מתכונן לפתוח.

למעלה