שלום, דרוש מתכון לפיי תפוזים או

שלום, דרוש מתכון לפיי תפוזים או

כל פרי אחר, לימון/אפרסק/משהו ... אם אפשר, מתכון שיהיה קל להכנה ( לבחור שלא ממש טבח דגול ) תודה !!

כן למה לא ?

רק שניראה לי קשה להשיג דובדבנים בעונה הזאת. בכל מקרה, ... כן בבקשה. תודה.

מ צ ד ה

New member
פאי דובדבנים של bel

לא חשבתי על עניין העונה ולהשיג דובדבנים, אבל שווה לבבדוק בחנויות של הרוסים. פאי מעולה!!! שמתאים גם עם פירות אחרים (כמו אוכמניות). להשאיר קצת מהבצק כדי ליצור כיסוי מלמעלה. בצק פריך משובח (עוגות לכל עת עמ' 27 ) 2.5 כוסות קמח 1/2 כוס סוכר 2 חלמונים 1/4 כוס תפוזים או חלב או ברנדי אני משתמשת במיץ תפוזים טרי 200 גר מרגרינה (אני משתמשת 100גר מרגרינה 100 גר חמאה) קורט מלח קליפת לימון מגוררת אני מוסיפה 1 אבקת אפיה מערבבים את כל החומרים מכאן שיפור שלי : לוקחים כ1/4 מהכמות ומוסיפים 3/4 כוס שיבולת שועל את שתי הבצקים למקרר לשעה שעתיים ואת הבצק עם הגרנולה לחצי שעה במקפיא מלית: שקית דובדבנים חמוצים טריים מחורצנים וקפואים (בחנוית של הרוסים) 3/4 כוס סוכר 1 תפוח לא חובה אלכסנדר מגורד הרכבה שוטחים בתבנית כולל דפנות ביד את הבצק ללא שיבולת שועל לא שכבה עבה מידי אם נשאר בצק תגלגלי אותו עם מה שתרצי מפזרים פירורי ביסקוויט או לחם ומפזרים את המלית מגרדים מעל את הבצק מהמקפיא לאפות בחם 180 מעלות עד שזה נאפה המתכון בהשראה מהרבה מתכונים ומהניסיון שלי וזה נחמד להגיש פושר עם גלידה או רוטב וניל או פטיסייר בתיה

למעלה