שלום גרא

bambyloveslife

New member
שלום גרא

צלערי, נכנסתי בשם משתמש אחר, כי עצם חסימתך מונעת ממני מלהכנס בשמי וללבן עניינים עם הגולשת ו\או אתך. לגביי עניין העפתי מהפורום עקב העלבה. שמי הוא ספורט. אז כך: חס וחלילה. בשום אופן לא הייתה בי כוונת תחילה להעליב את המשתמשת שכתבתי אליה את דעתי, אלא להפך - כוונתי היא נכונה ועומדת, שמה שהיא עצמה כתבה, הוא הפאראגרף הנכון ולזה התייחסתי. כוונתי הייתה להראות לה שהיא עצמה בכתבייה צודקת שותראה שזה כל מה שהיא צריכה, זה לראות את עצמה בסיפור שלה ושלהם. (אם אני לא טועה היא לא מאושרת בנישואייה ובעלה חוזר ומשתנה לטובה\רעה) יום טוב גרא, ואשמח שתשאל את אותה המשתמשת אם באמת פגעתי בה, או שידך הייתה קצרה על ההדק? תחשוב.

גרא.

New member
bambyloveslife,ההודעה שלך ספורט

זו שנמחקה,ולכן כבר לא מופיעה בדף האישי שלך, אלא רק אצלי,ואפשר דרך תפוז להעלותה בכל רגע,היתה חזרה מילה במילה על הההודעה המקורית,זו שמופיעה בקישור, אלא שבחתימתך-ספורט. החזרה, למעשה ההעתקה של ההודעה המקורית בחתימתך,אינה יכולה להתפרש אלא כלעג לרש, בדיוק כפי שילדים קטנים המנסים לפגוע בילד אחר, חוזרים על דבריו בלעג..כאמור הודעתך נמצאת בכתובים,ואתה רשאי לבדוק עם הנהלת תפוז את דברי.נכון שהודעה נוספת שלך, קודמת להודעה שנמחקה, היתה ענינית. אבל זו,שאתה משום מה מתכחש לה, לא היתה ראוייה להשאר. ולכן היא נמחקה,ואתה נחסמת. ידי אינה קלה על ההדק, אלא במצבים שהודעה כזו או אחרת פוגעת,מעליבה, מזלזלת או סתם בוטה.והודעתך הספציפית הזו,היתה להבנתי מהסוג הזה.. אני, חשבתי,ואתה אולי תפשפש במעשיך,ותבין מה עשית.

bambyloveslife

New member
לאור ההבהרה -

אני מסכים אתך, ומבקש את סליחתה של הגולשת. הודעתי זו היא אך ורק טעות אנוש, ואני לא עומד מאחוריי הודעה זאת. סלחי לי, אם פגעתי. ותודה לך גרא על הענותך אליי.

למעלה