שלום...בעצם חג שמח..מה נשמע?

• פותח הנושא amb2
  • פורסם בתאריך

udi034

New member
מסכים איתך, אבל מה שמוזר אצלי.כנסו

מה שמוזר אצלי שתמיד היה לי טוב לבד, הרגשתי הכי כיף שבעולם לא הרגשתי צורך בזוגיות מעולם וגם לא ביחסי מין מכיוון שכמו שתארתי אני פוסח לכל הכיוונים (לצערי הרב גם נשים גם גברים ) כמעט ולא מימשתי את הפנטזיות שלי קצת עם נשים לא יותר מיזה הייתי מוכן להקריב את כל המין המחורבן הזה(סליחה על הביטוי) בתמורה למישהי שתוותר לי על זה הכל למען ילד או שניים. אבל זה לא נראה לי שיש כאלו שייותרו. הבעיה שהסביבה נותנת לך תחושה שזה שאתה לבד אתה הלא בסדר אתה הדפוק ואני שעד עכשיו החיים הכי טובים שלי היו כשהייתי לבד מרגיש שמשהו בחוסר הרצון שלי להיות עם בת זוג הוא דבר לא נורמלי כי גם אם אני מרגיש טוב עם עצמי איך אומרים : "אם כמה אנשים אומרים לך שאתה שיכור ,לך לישון" איזה סרט מדכא אודי

amb2

New member
לאודי

יש מישפט באנגלית שאומר: Birds of a feather flock together Meanin: Those of similar taste congregate in groups הפירוש של המישפט הזה הוא: ציפורים מאותו סוג -עפות תמיד ביחד. אתה תמיד תרגיש טוב עם אנשים מהסוג שלך. לא חושב שזה מוזר שתמיד טוב לך לבד. מה עדיף? להיות בתלות ריגשית? תלות ריגשית היא משהו ששום אדם שפוי לא היה בוחר כי מי היה בחור להיותך נכה? אף אחד... רוב האנשים בכלל לא מחליטים מה יהיה איתם בעתיד , כי מחליטים בשבילם.... שהם יתחתנו, יעשו ילדים, יקחו משכנתא...וכו' זה הנורמה. תרגיש טוב אודי אתה לא שונה רובנו פה כמוך.
המשך שבוע נעים

udi034

New member
צודק ,הבעיה אצלי זה

שאני רוצה להביא ילד + בלי זוגיות וכמו טמבל אני מתייעץ עם אנשים מהעבודה או /ו מהמשפחה (לא עם כולם כמובן) ורוב רובם עושים פרצוף מאוכזב כאילו זה לא נורמלי ,קיבינמט ואני לא רוצה לשמוע אתזה מצד אחד אני רוצה לשתף ו"לקבל אישור" מצד שני המסקנה של כמעט כולם שחי י ב להתחתן . אוי .כמה שזה מעצבן אודי

Berethor

New member
למרות שיש הרבה הורים חד הוריים

זה דיי לא מתחשב להביא ילד שמראש יש לו רק הורה אחד, ולגדול בלי אמא בדרך כלל יותר גרוע מלגדול בלי אבא..

udi034

New member
מה פתאום בלי אמא ,יהיה גם עם אמא וגם עם אבא

העניין שלאמא ולאבא לא תהיה מחוייבות זוגית אלא רק כלפי הילד באופן מתואם כמובן ובלי נישואין. אודי

amb2

New member
זו בעיה..כמו שאני רואה

אני מצדיק את ברתור. תיקרא היטב מה שכתב לך.

amb2

New member
בהרבה דברים, אתה חושב כמוני.

מכאן הקישור הדיי ברור שאנחנו אדם אחד לוגיקה ברורה. סחתיין LIKE

amb2

New member
תשובה לברתור הגדול

מה אני רוצה בזוגיות שאין בידידות? זה לא להיות לבד זה קצת מפחיד יש רעשים מהרחוב שאני קופץ מהם אבל בשביל להרגיע אותי אפשר ידידה או שותפה. יש לי המון פחדים מרעשים.

ברומבית

New member
אם אתה לא צריך אז אחלה ../images/Emo115.gif

פשוט היה נראה שאתה מתוסכל מזה שכביכול אין לך סיכוי לזוגיות

amb2

New member
הכל עדיף על להיות לבד?

נימאס מזה...שטיפת מוח רק שלא תהיה לבד...רק שלא תהיה לבד? הכל עדיף מאשר להיות לבד.. מה אני אמור לפתח זוגיות עם תנין או ג'ירפה?????

ברומבית

New member
תעשה רק מה שטוב לך :) ../images/Emo115.gif

אתה לא צריך להתייחס לכל מה שאומרים לך, גם אם אומרים הרבה פעמים

amb2

New member
מאיפה אני יודע מה טוב לי?

הכל זה רק הימור. לא יודעים בביטחון שום דבר לא יודעים מה יקרה מחר בבוקר...אבל יש לזה יתרונות גם..לא משעמם.

ברומבית

New member
מה שנראה לך שטוב ../images/Emo115.gif

מה שיש הכי הרבה סיכוי ששיהיה טוב, אם לא יקרה משהו מהפכני... ואם יקרה, אתה במילא לא יכול להתכונן ובעניין זוגיות, זה תלוי רק אם אתה מרגיש שזה יהיה לך טוב.

amb2

New member
אני מיתעניין בפילוסופיה

חוץ מזה אני יודע שאני זמני פה אז אני לוקח הכל בפרופרורציות מתאימות. מישתדל לא להיתרגש יותר מדי מדברים לא לקחת ללב יותר מדי ומה שפחות להיעלב. כי בתכלס מה זה עוזר?

amb2

New member
בחופשות ארוכות תמיד יותר קשה לאנשים בודדים...

זו עובדה, אין מה לעשות, אי אפשר להיווכח. אבל אפשר ליפתור את זה בכל מני דרכים. לא ההכרח שמישהו שנמצא בזוגיות לא ירגיש בודד. במיקרה כזה הבדידות שלו בתוך הזוגיות היא יותר קשה. שבוע נעים לכולם.

ברומבית

New member
תלוי ../images/Emo115.gif

לי למשל מאוד קשה להתחבר לאנשים (באופן לא וירטואלי), והרבה יותר נוח לי להיות בבית, עם האנשים שאני מרגישה איתם הכי בנוח. קצת מנוחה/בריחה מהנסיונות הקשים והכשלונות המתסכלים בתקשורת עם "אנשי העולם החיצון"...

ברומבית

New member
...כי כשהייתי בסוף ביה"ס+צבא

התעסקתי המון בלנסות ליצור קשר עם אנשים שאהבתי, כי הם פשוט כל הזמן היו שם. ובחופשות יותר קל כי במילא אין הזדמנות לתקשר איתם...

amb2

New member
אני בעד הטיבעי....

לא לעשות דברים מאולצים. לא צריך שיהיו "המון" חברים צריך מיעוט מובחר. האדם אינו יכול לרמות את הלב שלו. כבר אמרתי את זה כמה פעמים.

למעלה