שלום...בעצם חג שמח..מה נשמע?

• פותח הנושא amb2
  • פורסם בתאריך

amb2

New member
וואי..נקבה שענבר תישמח שחזרתי

שלחה לי כמה פעמים הודעות במייל ולא היתיאשה ממני. תודה ענבר.

Xylophone

New member
היי אמב

זאת אני מיסטיק! שמחה לראות אותך

amb2

New member
וואיי איזה כיף להרגיש שוב איך להיות פה..

היתגעגעתי אליכם...!!!! בחיי לכולם פה. אני עדיין אמיני כבר 3 שנים או יותר אני כבר לא סופר .. אין כמעט כמונו מיחוץ לפורום כולם בארון של האמיניים. אני כבר סיפרתי לכולם וחטפתי צחוקים לפרצוף אבל ככה הכי טוב... כי אדם לא יכול לשקר ללב שלו.. יש לאדם רק את האמת שלו ורצוי שיקבל אותה ומה שיותר מהר.

amb2

New member
אני נישאר!

בטח נישאר אני יכול לבלבל לכם את המוח ואתם לי אז זה אחלה של דבר...היתגעגתי אליכם והייתם חסרים לי! יצאתי ליבדוק כמה דברים בחוץ... השבוע אמא שלי אמרה לי..."לא חשוב מה תעשה העיקר שלא תהיה לבד".... לדעתי זה לא העיקר לא להיות לבד. אנשים עושים המון דברים בשביל לא להיות לבד. וזה יוצא בסוף יותר גרוע, מיתגרשים או סתם רבים...זה לא פיתרון מקסימום אפשר לגור עם שותף או שותפה. זה פיתרון טוב. תחשבו על זה. אני אומר שאנחנו זמניים פה אז לא משנה מה תעשה בסוף אתה תגיד לאותו מקום. וזה לא נאמר ממקום לא אופטימי ההפך ..זה נאמר מלקבל את המציאות. זה מה שייש ואין צורך להיות צבוע.שום דבר הוא לא לנצח, גם לא אנחנו אז אני לוקח הכל בפרופורציה.

amb2

New member
נראה לי שאנחנו סוג של פורום רווקים ורווקות

בלי קשר לאמיניות שלנו, הסיכוי למשל עבורי באופן אישי למצוא מישהו שיסכים להיות איתי ללא מגע פיזי הוא אפסי. גם אם אני ניפגש ומספר שאני לא עושה סקס בכלל, מיסתכלים עלי ומיתעלמים ממה שאני אומר. זה מאוד צפוי. נימאס לי כבר לחיות באשליות. ואני מקבל את המציאות שלי. יש ברירה?

amb2

New member
להיות איתי בזוגיות

זה לא משימה אפשרית לאור העובדות . בגלל זה אני אומר זה מה יש. ואם אני אתעצבן או אהיה עצוב? זה לא יתן לי כלום. בגלל זה אני שמח רוב הזמן ומחייך תמיד.

amb2

New member
למה אנשים פוחדים מאמיניים??

לפי דעתי זה קשור להמשך הקיום של המין האנושי. כל הנושא של המשכיות הוא בסכנה לפי דעתם, כאלו שלמישהו משנה אם ישאר כדור הארץ אחרי שהוא ימות? אז לא יהיה כדור הארץ? מה זה משנה?

Berethor

New member
תיראה

גם אני לא חושב שצריך להיות בזוגיות רק כדי להיות לבד, בשביל זה אפשר למצוא ידידים ושותפים לדירה וכו.

amb2

New member
למה היתכוונתי?

זה לא הקטע אומרים לי כל הזמן שאני מבוזבז כי אני ניראה טוב ולא עושה עם זה כלום. אני לא בחור זוגי ולא בחור מיני. המיבחן לזה הוא האם יש תחושת פיספוס או אין... אני לא מרגיש שאני מפספס משהו שאין לי זוגיות להפך אני חושב שאנשים שחיים לבד בלי בן זוג הם עצמאים יותר וחזקים יותר.

amb2

New member
אני שונא חופשות

במיוחד אני שונא את פסח כי חופשת פסח זה לא לאנשים שהם לבד זה חג המשפחות

amb2

New member
כדי שלא נפסיק להרגיש...חיים..:)

הנה שיר מדהים ....הוא מדהים "גם אם פתאום הכל יחליט שאין לו כוח אני אשאר פה עומדת ונושאת תפילה ואם הטוב יחליט שכבר נמאס לו אני אשאר פה עומדת מחכה לך ואנשים שמרגישים לבד עזבו אותם מזמן יתחילו לפרוח והאורות שבביתי הקט שלא תמיד דולקים יאירו בכח כי את הכל אתה יודע ואת ליבי תמיד שומע ומוביל אותי, את דרכי את המאורות הדלקת ואת הנשמות בראת כדי שלא נפסיק להרגיש, חיים ומול חומה יפה כולם לך יגידו סודות ובשקט יבקשו את עזרתך ובין טיפות אפשר לראות עיניים שמחות כי אנחנו צעקנו תפילות

Berethor

New member
איזה חיים אנחנו מתים ../images/Emo3.gif

ככל שיש לאדם פחות תחושות או רגשות הוא יותר מת..

למעלה