שלום, בעיה של SPYWARE.

thepoper

New member
שלום, בעיה של SPYWARE.

נכנס לי SPYWARE למחשב, שמשנה לי ערכים ברג'יסטרי של הדפים באינטרנט אקספלורר וכאלה... ניסיתי להעיף אותו, אבל אני לא מצליח. ניסיתי בשיטות הבאות: 1. סרקת המחשב ע"י תוכנות נגד SPYWARE למיניהן: spybot, ad-aware, spy sweeper ו- BPS spyware... נראה לי מספיק... הם מצאו כמה תוכנות ריגול, אבל היא חוזרת כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש. 2. נורטון אנטי וירוס: הוא מצא איזה ADWARE ומחק אותה, אבל כשקראתי פרטים עליה, ראיתי שלא השתנו לי ערכים ברג'יסטרי שכתוב שאמורים להשתנות. 3. ניסיתי לבדוק ידנית ברג'יסטרי או בפרוססים ולא ראיתי שום דבר חשוד. התוכנה חוזרת כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש, ולא מצאתי ברג'יסטרי או איפשהו תוכנה חשודה שעולה עם איתחול המחשב. יכול להיות שהתוכנה עובדת כל פעם שאני מפעיל את אינטרנט אקספלורר? כי אז אני מקבל אזהרות על ניסיון לשנות את הדף חיפוש ודף בית ברג'יסטרי. והכי חשוב, איך אני מעיף את הדבר הזה מהמחש שלי???

Deviation

New member
נסה עם HijackThis

זה אמור לטפל במטרד של חטיפת דף הבית, שאלה נוספת, האם התקנת מסנג'ר פלוס או מסנג'ר?

thepoper

New member
תודה, הסתדרתי כבר.

זה היה איזה סוס טרויאני שהכניס ADWARE בשם CoolWebSearch שמסתבר שלתוכנות נגד SPYWARE ו ADWARE קשה לעלות עליו. הסרתי אותו עם כלי מיוחד להסרת CoolWebSearch אפשר לקרוא עוד מידע פה

למעלה