שלום בנות...אני עוד לא כאן-אבל שאלה

טאניוש

New member
שלום בנות...אני עוד לא כאן-אבל שאלה

אני לא מצטרפת לפורום הזה רישמית עדיין.הייה לי טוב בבית החם הזה למשך 4 חודשים שלמים אבל נעלצתי לעזוב אותו לפני 5 חודשים (בדיוק 5,יום ביום).לפני שבוע וחצי קיבלתי בטא חיובית,ביום חמישי ראיתי שק הריון,אבל אני עדיין מלאה פחד והסטרית לחלוטין-ולכן לא רוצה להצטרף עוד. אבל...אין לי למי לפנות חוץ מכן עם השאלות המציקות והתופעות שמכניסות אותי להסטריה מוחלטת וליאוש טוטלי. אז שלאה: ההחזרה הייתה ב-2.4, כלומר עכשיו זה שבוע 5+כמה (השאיבה הייתה בסוף יולי לכן ממנה אני לא אחשב ההריון הזה). מאתמול יש לי הפרשות מוזרות (סליחה על התאור) ריריות וחומות (אין דם,אין אפילו גוון של אדום),לא כל הזמן,אני מגלה מדי פעם.התקשרתי לרופאה שלי,היא אמרה להגיע ביום רביעי ל-א.ס., היא חושבת שקרוב לודאי זה כלום,אבל אם יהיה משהו נוסף (דימום או כאבים) להתקשר אליה ואז היא תגיד מה לעשות.אין לי כאבים.מה אתן אומרות? מוכר? היה למישהי? יש סיבה לפניקה? אני לוקחת 3 אסתרופם ו-2 גסטונים ליום,אף פעם לא שכחתי ולא התבלבלתי... תודה מראש ותחזיקו לי אצבעות.

לבנה123

New member
מוכר - כן

ואם תעשי חיפוש בפורום - תמצאי המון סיפורים על דימומים בהתחלה (יש אפילו הודעה אחת כזאת כרגע מעלייך...). הרופא שלי סיפר לי בהתחלת ההריון (גם לי היו מידי פעם כתמים חומים ואדומים - אומנותיים ממש), שלכ1/3 מהנשים בהריון תקין לחלוטין יש דימומים כאלה ואחרים. אז רוב הסיכויים שהכל בסדר ושבקרוב תוכלי להרגע, אבל אני יודעת הרי ששום דבר שאני אכתוב כרגע לא ירגיע אותך באמת. אז אני בינתיים רק אחזיק אצבעות
, ואקווה שתשארי פה הפעם לעוד 8.5 חודשי ארוכים ועגולים של דאגות הריוניות אחרות.

כגפן

New member
מחזיקה לך אצבעות../images/Emo45.gif

לגבי ההפרשות, אולי זה דם ישן מההשתרשות שממשיכה . הרבה בנות כאן התחילו את ההריון עם כתמים חומים ואפילו דימומים. והיום הן בשלבים מתקדמים ואפילו לאחר לידה. מבחינת תמיכה נראה שאת מכוסה טוב. אז שיהיה בהצלחה.

hope13

New member
גם אני מחזיקה את כל מה שאפשר

וכמה כיף לראות את שמך פה... מבינה את ההיסטריה ובטוחה שזה באמת שאריות דם מההשתרשות. הכל יהיה בסדר.

ע נ ת 30

New member
נפוץ מאוד

גם לי היה דימום בהתחלה (בשבוע 11), היום אני (לא להאמין) בשבוע 38. חשוב לזכור שרוב רובם של הדימומים לא אומרים כלום על תקינות ההריון ובד"כ הכל יהיה בסדר. מה שכן - כדאי לנוח ולהיות עם יד על הדופק, לשתות הרבה, להמשיך עם התמיכה ולא להתאמץ יותר מדי (אולי גם בלי יחסי מין - כשלי היה דימום הרופא שלי ביקש ממני להתנזר לשבוע). וכמובן שאם יש אפשרות לעשות א.ס. - כדאי, סתם כדי להרגיע את עצמך. מחזיקה אצבעות להמשך תקין ורגוע!

chompi1

New member
טאניוש, מחזיקה אצבעות חזק חזק ../images/Emo45.gif

ומקווה שבאמת אין שום סיבה לדאגה
.

טאניוש

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אני יודעת שיש הרבה פעמים דימום בתחילת הריון,וזה גם לא דימום,ממש לא מרור מה זה. שיבוא כבר מחר-אולי א.ס. יוכל להרגיע אותי... עד לדאגה הבאה.

טאניוש

New member
עידכון+הסבר אפשרי

לא יודעת איך שרדתי את החג הזה.היום ב-א.ס. ראינו דופק
. השניות האלה עד שהטכנאית אמרה "יש דופק" נמשכו נצח.הכל נראה תקין לחלוטין,לא נראה שום איזור דימום ברחם.הרופאה המקסימה שלי אמרה שהסביבה ההורמונלית בטיפולים מלאכותית וקשה לשמור על האיזון המלא,ולכן הרבה פעמים יש דימומים.כל עוד אין כאבים חזקים -לנסות לא להלחץ (לנסות אני יכולה,רק שזה בטוח לא יצליח לי).חזרתי הביתה עם הורעות לנוח,לשתות הרבה,להקפיד על התרופות ואיסור יחסי מין (לא שבא לי במיוחד). עיקרונית אפשר היה לבוא לעבודה אבל החלטתי שמותר לי להבריז יום אחד אחרי הכל. זהו בנתיים (ולא לשחרר אצבעות!).

chompi XL

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

גוליגל

New member
מזל טוב על הדופק

בגדול לא נשחרר אצבעות עד הלידה - ואז נמשיך להחזיק אותן בפורומים אחרים. שיהיה המשך תקין וקל!

ס ת י ו 3

New member
איך שאני שמחה בשבילך!!!

את לא מכירה אותי, אבל עקבתי אחריך מאז ההריון הקודם
והסיפור שלך כל כך נגע לליבי. כל כך שמחה לראות את ההודעה שלך. שיהיה הריון קל, תקין, בריא ובעיקר ארוך ומשעמם.

למעלה