שלום בבקשה עזרה דחופה

מצב
הנושא נעול.

DREAM111

New member
שלום בבקשה עזרה דחופה

שלום בבקשה עזרה דחופה
יש לי כרטיס רכבת למחר בערב מנהריה לת"א, שילמתי 37 ש"ח, אבל אני מעוניינת לנסוע מחיפה לת"א במקום. שאלתי היא בבקשה האם אני עם אותו כרטיס יכולה לנסוע מחיפה
אודה על תשובות מהירות שאדע אם כדאי לי לנסוע לחיפה.

fireman

New member
אני לא חושב שאמורה להיות בעיה

שלום בבקשה עזרה דחופה
יש לי כרטיס רכבת למחר בערב מנהריה לת"א, שילמתי 37 ש"ח, אבל אני מעוניינת לנסוע מחיפה לת"א במקום. שאלתי היא בבקשה האם אני עם אותו כרטיס יכולה לנסוע מחיפה
אודה על תשובות מהירות שאדע אם כדאי לי לנסוע לחיפה.
במקרה הכי גרוע נכנסים למנהל התחנה והוא יאשר את זה, מי יודע אולי אפילו יזכו אותך בהפרש.

טוארג

New member
השבוע שמתי לב שעל הכרטיסי רכבת

במקרה הכי גרוע נכנסים למנהל התחנה והוא יאשר את זה, מי יודע אולי אפילו יזכו אותך בהפרש.
התחילו לכתוב את שמות התחנות בנסיעות לתל אביב... פעם היו כותבים רק "לתל אביב" בלי שם התחנה.

omer landau

New member
יפה

התחילו לכתוב את שמות התחנות בנסיעות לתל אביב... פעם היו כותבים רק "לתל אביב" בלי שם התחנה.
יפה
זה כותב את שם התחנה בתל אביב גם במכונות מכירת הכרטיסים? שווה לבדוק כי אז זה סתם מעצבן יותר נוח פשוט ללחוץ תל אביב

טוארג

New member
ראיתי רק כרטיס שנקנה במכונת כרטיסים

יפה
זה כותב את שם התחנה בתל אביב גם במכונות מכירת הכרטיסים? שווה לבדוק כי אז זה סתם מעצבן יותר נוח פשוט ללחוץ תל אביב
ראיתי רק כרטיס שנקנה במכונת כרטיסים
לא יודע לגבי מכירה בקופות ראיתי כרטיס מהרצליה לתל אביב מרכז...

fireman

New member
זה תמיד היה ככה.....

זה תמיד היה ככה.....
במקרה יש מולי כרטיס נסיעה מה9/3/2004 מצויין בו: מב"ש מרכז ללוד.

fireman

New member
ואם כבר כרטיסים - מטרודן

זה תמיד היה ככה.....
ואם כבר כרטיסים - מטרודן
שימו לב למספר הסידורי.....הייתי קרוב לעגול.

טוארג

New member
איזה כרטיסיה שמורה!

ואם כבר כרטיסים - מטרודן
שימו לב למספר הסידורי.....הייתי קרוב לעגול.
איזה כרטיסיה שמורה!
אצלי אחרי 5 נסיעות היא נמחצת בארנק ונראית כאילו דרסה אותה רכבת...

טוארג

New member
אז אתה נוסע המון...

אין לה שלושה ימים אצלי...
זו כרטיסיה ממש חדשה.
אז אתה נוסע המון...
אצלי כרטיסיה נגמרת פעם בחודשיים-שלושה... אני נוסע באוטובוס בערך פעם-פעמיים בשבוע... ואם כבר יש לי יום שאני נוסע המון, אז אני כבר קונה חופשי יומי ומתכנן את היום לפי זה.

fireman

New member
אני לא מעט פעמים משאיר את האוטו

אז אתה נוסע המון...
אצלי כרטיסיה נגמרת פעם בחודשיים-שלושה... אני נוסע באוטובוס בערך פעם-פעמיים בשבוע... ואם כבר יש לי יום שאני נוסע המון, אז אני כבר קונה חופשי יומי ומתכנן את היום לפי זה.
אני לא מעט פעמים משאיר את האוטו
בחניה ונוסע באוטובוס אני לא מוצא כדאיות לנסוע עם האוטו ולהתחיל לשלם על חניה לפעמים גם עשרות שקלים במקום לשלם 3.5 שקל לאוטובוס ולחסוך הרבה כסף וכאב ראש.

טוארג

New member
זה תמיד היה ככה בנסיעה מעיר שיש בה

זה תמיד היה ככה.....
כמה תחנות נגיד מבאר שבע מרכז להרצליה מבאר שבע צפון לפיז-אל-אמו אבל אם היית נוסע מפיז-אל-אמו לבאר שבע צפון, זה היה כותב מפיז אל אמו לבאר שבע או מהרצליה לתל אביב ופתאום זה כתב מהרצליה לתל אביב מרכז יש מבין?

תגיד בפיז-אל-אמו יש נוף יפה../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

כמה תחנות נגיד מבאר שבע מרכז להרצליה מבאר שבע צפון לפיז-אל-אמו אבל אם היית נוסע מפיז-אל-אמו לבאר שבע צפון, זה היה כותב מפיז אל אמו לבאר שבע או מהרצליה לתל אביב ופתאום זה כתב מהרצליה לתל אביב מרכז יש מבין?
תגיד בפיז-אל-אמו יש נוף יפה

omer landau

New member
הכוונה ל.....

זה תמיד היה ככה.....
הכוונה ל.....
נגיד אני קונה כרטיס מכפר סבא לתל אביב אז לא שואלים אותי איזה תחנה בתל אביב וגם לא כתוב במכונות כתוב רק לתל אביב אותו דבר לגבי חיפה...

מצב
הנושא נעול.
למעלה