שלום, אשמח לעזרה...קצת תשובות

Lורליי

New member
שלום, אשמח לעזרה...קצת תשובות

מזמן לא נגעתי ואני ממש לא זוכרת... יש איזה מאמר שיכול קצת להזכיר לי? למשל את הגנאש מורחים מתי? שניה לפני הציפוי בסוכר או מיד שמוציאים את העוגה מהתנור? כמה זמן העוגה המוכנה עם הפיסול והכל יכולה לשרוד ולהיות אכילה?..איפה שומרים את העוגה המוכנה? מה צריך כדי לתמוך בעוגה בת כמה קומות בעת העיצוב והשינוע? תודות
 

net the jet

New member
אז ככה.... גנאש מורחים לפני שמצפים את העוגה

והיא צריכה כמובן לא להיות חמה. במזג אויר חורפי העוגה יכולה להיות כמה ימים ללא קירור. לשמור על שולחן או מדף או תנור קר.... תמיכה-תלוי כמובן בגודל, בגובה, ובכובד, אבל יש שיפודים מיוחדים לצורך הענין, שמים כמה ע״פ שיקול דעת ( משקל, גודל ) וכמובן כל קומה מונחת על תחתית משלה, וסגירות שבאת סוגרות ומחברות בין קומה לקומה.
 
למעלה