שלום אפשר לדעת מה אתם מקפיאים

אני מקפיאה גבינה צהובה

ניסינו פעם להקפיא גבינה לבנה.. והיה מזעזע כשהפשרנו.... אני מקפיאה קיטניות שהשרתי והרתחתי פעם אחת קוביות של דלעת נקיה אך לא מבושלת
 
גבינה צהובה מגורדת לפיצה..

במקרר אחרי כמה ימים מעטים היא מתקלקלת.. אלא אם כן אתם אוהבים את גבינות העובש
 
אז אני כבר לא יודע למה את מיתכוונת,

עבורי גבינה לפיצה זו מוצרלה והיא לא צהובה. גבינות צהובות אמורים לגרר ליפני השימוש. ההקפאה "ממיתה" את הגבינה.
 

מ צ ד ה

New member
אני מקפיאה../images/Emo113.gifגם צמחי תבלין (כמו

נענע, כוסברה, פטרו', שמיר) לא לפני שאני קוצצת אותם, וכשצריך משתמשת. בשרים שנקנו טריים, בצקים (אחרי האפייה-לחמניות, לחם, עוגות שמרים ובחושות), גבנ"ץ ןנקניקים ו... אני חושבת שזהו... מ צ ד ה
 

dorgad

New member
אני מקפיאה גבינות צהובות מגוררות

וגם: שניצלים מוכנים (קנויים וגם שהוכנו בבית), פיתות, נקניקיות, מרק זך, המבורגרים, קבאבים, בצק עלים, בורקסים לא אפויים(בורפיצה ובורקשקבל). דור
 

dorgad

New member
../images/Emo7.gifושכחתי לציין בצל - ההקפאה מקילה

את הקיצוץ לפני הטיגון. דור
 

tashian

New member
פעם היה שרשור כזה- מה יש לכם במקפיא

ומישהי רשמה שכל המקפיא שלה מלא חלב אם, וחשבתי לעצמי "איזו אישה מוזרה
היום אני חושבת לעצמי- "וואו, אני בחברה טובה!"
 
למעלה