שלום. אפשר לדבר רגע עם מגי ?

אגד

New member
או.קיי אבל

מאחר והוזמנתי אישית כאורח אני שמח לשתות קפה שחור ולטעום אגלי נוסטלגיה לחים

magy

New member
למען הסדר הטוב

לא הוזמנת אישית כאורח. שאלת אותי אם אני מנהלת פורום נוסטלגיה. עניתי שכן. אמרת באיסיקיו.......שתלך לכתוב. לא עניתי על כך כלום. והנה אתה פה. אז בבקשה............טעם מכל מה שיש לנו להציע.......... התפריט להיום........הוא כדלקמן......
בחר מה שתבחר.......... רק הקפה על חשבוננו....... התשלום אצל הקופאית............

אגד

New member
נו...טוף

לא אזכיר לך את כל האימיילים שלך מהיום זה ענין פרטי ואנחנו הרי בפורום ציבורי. בכל אופן, תודה על ההזמנה. ואם עלי לשלם עבור הקפה למרות ההזמנה האישית - שיהיה. תגידי...עשיתם פעם ערב נוסטלגי לזכרו של יואל עליו השלום ?

שקדי

New member
ההפתעה היא.......שאין הפתעה........

שוב ניסיון פאתטי של אותו אחד עברנו גם את זה........

magy

New member
באמת תהיתי למה האיש הזה פנה

אליי באיסיקיו........כעת אני מבינה........... שוב למען הסדר הטוב....... אני מכירה אותו, בדיוק כפי שאתם מכירים אותו. אבל ........נחמד לדעת שמישהו מגיע לפה אחריי.......כדי .....לגמור איתי חשבון........או ...........אלוהים יודע מה........ כי עדיין לא הבנתי את הטקטיקה שהוא נוקט בה........עם הסיפורים השיקריים בפומבי.................. אני מזהירה אותך אגד..........בדיחות כאלו אינן מקובלות עליי......

magy

New member
לא מכירה.............לא מכירה......

אבל מיד רואים מה הכוונה............

אגד

New member
תודה

על קבלת הפנים. הייתי אורח לרגע כי הוזמנתי. כבר אחרי חצות ואני הולך אל סינדרלה היפה מצאתי במדרגות את הנעל שלה. לילה טוב מירושלים הצוננת.

magy

New member
אני מקווה שלא פישלתי בגדול

הזמנתי בדואר איש ירושלים היום בבוקר....... והזכרת המילה יואל.............שיחררה לי איזה בורג..... אבל..........הפנייה באיסי......הכינוי.....מספר האיסי.....והחשיפה...... לא מתאימה לאיש שאני מכירה......... האיש שהזמנתי הוא האיש שאת האתר שלו שמה לנו אתמול פאק אופליה..... אולי פישלתי........ אולי לא............

עיניים

New member
מייל הבהרה אחד

יסדיר את העניין ויפזר לך את הערפל. הסירי דאגה מליבך, אם הוא אכן אותו אורח קרוא - הוא יבין את אי ההבנה, את יכולה לישון בשקט שששששש,,,,

שקדי

New member
אל תיסרי את עצמך אחותי.........

כולנו טועים והשועלים הקטנים מנסים לחבל בכרמים ומחר מתחיל יום חדש ובהיר.......... וכל הרעה כולה כעשן תכלה לילה טוב אחותי.............. ולילה טוב ושבת שלום לכולנו............

magy

New member
כבר שלחתי מייל ........להבהרה

הוא היה אמור להיות אורח הכבוד שלי....... הסגנון לא התאים לו...... אני בטוחה שפישלתי.......אבל.......ביני ובינו יש שרשרת של אי הבנות המשתרעת על פני שנים רבות............ צר לי..........מאד..........אם זה היה הוא......... כל הטעות נבעה מהפניה באיסי במקביל להודעה שלו.......... והוא לא סלחן גדול..........הירושלמי................. מילא, שם המשפחה שלי......הוא...............פשלונרית........

אם זה האיש מהאתר שהביאה אופליה

יש לו מייל שם. שלחי לו. אל תהיי בטוחה שהוא זה הוא. כי לעיתים אני אינני אני כמו שאמר קוני למל,אני חושבת.

למעלה