שלום אפרת
ושלום לכולם

Winnie-The-Pooh

New member
שלום אפרת../images/Emo6.gif ושלום לכולם ../images/Emo8.gif ../images/Emo39.gif

בזמן האחרון, לפעמים מאוד משעמם לי. חשבתי... איך אני יכול לעשות שלא יהיה משעמם. חשבתי וחשבתי, וראיתי באיזה מקום מישהו מצייר, וראיתי שהוא מאוד... שמאוד כיף לו והוא נהנה מכל רגע. חשבתי להתחיל לצייר. שאלתי אנשים איך הם מציירים כל כך יפה. הם ענו לי - נולדים עם זה. בפעמים האחדות שניסיתי לצייר, שזה היה בעצם בבית ספר יסודי (אני בן כמעט 18 עכשיו), אני זוכר שלא יצאו משהו הציורים :) אז רציתי לדעת אם זה נכון, שפשוט נולדים עם זה, ואם אין לך את זה - אז אין לך את זה. תודה, אבירם, אחד בן 18 עם הרבה שאלות

עטרה ב ט

New member
אבירם, בתור אחת שלא נולדה עם שום

כישרון
אני רוצה להציע לך משהו........ קח חומרים טובים, כלים טובים, אל תקנה גואש בחמישה ש"ח אלא תכבד את עצמך בדברים איכותיים, ותתחיל. לא משנה מה לא משנה איך, אתה לא עושה את זה כדי להגיע למטרופוליטן בניו יורק אלא בשביל להנות. ואם תהנה מזה וגם תאהב את זה תראה שלאט לאט מתחיל לעניין אותך גם ללמוד יותר והתוצאות הולכות ונהיות שוות יותר בעיניך... ואחרי כל זה אם עדין תרצה לברר על "כשרון" אז אולי יהיה כדאי לשאול. (אני אישית לא מאמינה כל כך במושג "כישרון", העיקר זה אהבה אני חושבת).

Winnie-The-Pooh

New member
עטרה, אני...

גם אני לא נולדתי עם שום כישרון :) אם כבר יש לי משהו, רכשתי אותו לבד. בכלל... יש תיאוריה שגיבשתי לעצמי שאני ילד מאומץ בכלל, אבל זה לפעם אחרת :) מה שרציתי לשאול אותך, זה... נניח וקניתי את החומרים בשביל ההתחלה. מה אני עושה אז? זאת אומרת... אני נרשם לחוג כלשהו או שאני פשוט חושב על משהו ומתחיל לצייר, לא חשוב מה יוצא ואיך? אני באמת רוצה להתחיל בשביל הכיף, כדי להנות מזה, ונראה לי שאני אפילו אוהב את זה יותר כשאני אתחיל. אני לא בא במטרה של... או! על התמונה הזאת עוד ידברו רבות! . אני רק רוצה... בשביל הסיפוק. ביי ביי

שלום וברוך הבא!../images/Emo39.gif

נחמד שבאת, ומצאת אחלה מקום לבוא אליו, גם אני מאמינה גדולה בעובדה שכולם יכולים לצייר, כי האמנות היא דבר מקבל, היא מרשה לכולם לבוא, ואם קיים בך הרצון, אז קיימת גם היכולת, צריך רק לזכור שציור הוא לאו דוקא לצייר בן אדם בצורה מדויקת, אלא ציור הוא הנאה מהצבע, מהיצירה מהעבודה, והכי חשוב, ציור הוא עניין של אימון, של השקעה ושל כנות, אם תבוא אל האמנות מהבטן - לא תהיה לך בעיה. תתחיל לעבוד, תתחיל לזרוק צבעים על בד ותראה מה יצא. אה, ואל תשכחלהראות גם לנו
אפרת

Winnie-The-Pooh

New member
בד? לזרוק צבעים על בד?

חשבתי משהו פשוט כמו נייר של מדפסת :) סתם סתם :) אה... חברה שלי שלחה לי ציור, ואני לא מצליח לראות אותו. כמעט כל תוכנה שהורדתי לא מציגה את התמונה. אמא שלה ציירת בעצמה, היא משתמשת בתוכנה בשם - Painter Classic אבל לא מצאתי את התוכנה הזאת האינטרנט מישהי יודעת איפה ניתן להוריד את התוכנה בבקשה? אה, כן! התחלתי לקשקש משהו בעיפרון על דף נייר, האמת... יצא לא משהו, אבל בשביל התחלה דווקא דיי נהניתי מזה :)

FreeFeeling

New member
היי Pooh :)

"הם ענו לי - נולדים עם זה."
דעתי דומה למה שנכתב לפני ואכן גם אני חושב שזה לא משהוא שנולדים איתו אלה רוכשים אותו אם הזמן והאימון (ולומדים) מה שכן נכון הוא שיש אנשים שקל להם יותר לתפוס את הנושה. (כמו בכול דבר בחיים...) ציור טוב לא נמדד רק בגלל איכות הפרופורציות (לדוגמה) אלה מה הציור עשה לך... ואם מתאים לך לצייר כמו דרורית (מהפורום) זה ניפלה ! אם חשוב לך הריאליסטיות אז אני ממליץ לך להתחיל מקורס לרישום = (ציור בעיפרון) שמחיר של קורס שכזה סביבות ה-(1000ש"ח) חוץ מזה ,לא חייבים ציור... אולי כדי לחשוב על פיסול ,צילום ,וכו.... ..בקשר לתוכנה.. במיוחד בשבילך חיפשתי גרסת הדגמה והרי היא (ואתה מוזמן להוריד לנשות וליצור... גודל הקובץ:28.8MB הרבה בהצלחה.... FreeFeeling

Winnie-The-Pooh

New member
תודה לך! ../images/Emo13.gif

אתה צודק, כולכם צודקים בעצם. זה תלוי רק בי וזה לא נכון שנולדים עם זה :) תודה לכולם על המידע, תודה רבה רבה לכולכם :) ותודה רבה גם על הלינק לתוכנה, אני מקקווה שזה יעזור לי :) אגב, אתם בטח שואלים מה זה כל החייכנות הזו בהודעה שלי :) פשוט מאוד - הודיעו לי לפני שעה וחצי שעברתי היום טסט!!! יופי קאיי יי! טסט שני, שהיה למעשה בשעה 7 בבוקר והיה דיי לחוץ בכבישים בחיפה, והייתי בטוח שאני דיי לא עובר. היי...! נראה לי שהבנתי עכשיו משהו בעצמי - יש לי גישה שלילית לכל מיני דברים :) אני אשתדל לתקן זאת :) תודה רבה! ביי ביי! :)

POOH - ../images/Emo73.gif../images/Emo49.gif../images/Emo45.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

יוווהווו!! מזל טוב לנהג החדש!

בנצ´יק חזר!!!! בנצ´יק חזר!!!!!

היי איפה היית???!!! התגעגעתי!! שלא תלך לי ככה סתם פתאום! קיבלת את המייל שלי? נשיקות וחיבוקים אפרת

FreeFeeling

New member
היי אמא אפרת ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

מה קורה ? מה חדש ? איך המרגש ? (דפקה שלחתי לך תגובה! ,ממ כנראה הייתה תקלה בתעבורה)
בכול מקרה בשמחה הכתוב לך שוב+עדכונים.
אכן לא הייתי פה זמן משמעותי
אני כרגע בעיצומו של קורס הפסטל "שישה שיעורים". מתוך מאת השיעורים הללו הספקתי להפסיד אחד מהם (בגלל אילוצים!) ובפיגור אחרי הכיתה הגעתי לשיעור אם ציור רענן ומעולה "לטעמי" (בסגנון של רקדנית בלט) (גם בכיתה הייתה התעניינות רבה) בשיעור האחרון הייתה לנו מודלית שהייתה כנראה מקצועית ! (בלי קשר למקצוענות ,היה לה יופי של גוף ולכך לי איזה כמה שניות להתאוששות ,והתחלנו בסקיצות מהירות... (שיצא מאוד מפתיעה והיה מאוד מהנה!) זאת הפעם הראשונה שלי בסקיצות מהירות. הסקיצות צוירו בצבעי: "פנדה". אוד מאת (אולי מחר!) הכנה לעצמי איזו מצלמה דיגיטאלית טובה וכך אוכל לתת לכם גם להתרשם. ובכלל מהחודש הבה (כנראה). התחיל ללמוד בתל-אביב איזה כמה ימים למשך שנתיים! (אני חושב להתחיל מיום או יומיים בשבועה) להמרות שיהיה בעיה לחנטרש (בכול זאת הכוונה ללכת לרמה אקדמית) אני יותר מאמין בלצייר לבד ובשקט אם עצמי ולכן חושב להשקיעה אוד יומיים בבית ולא את ארבעת הימים באותו בית ספר הלו רק יומיים. "כבר אמרתי לך כמה אני אוהבת אותך"
בנצ´יק

נשיקות!!! מתוק שלי!!

אני כל כך שמחה שאתה לומד ומתפתח! כן אני רוצה שתשלח לי עדכונים באי מייל. מחכה בקוצר רוח! חיבוקים ונשיקות אפרת

פרי פילינג הרשה לי להחמיא לך

לפחות אני מקווה שזה יותר יחמיא מאשר יעליב כי להעליב זה ממש לא הכוונה שלי. נראה שאתה משתפר עם עניין שגיאות הכתיב שלך. מצאתי כ3 טעויות שזה ממש קצת יחסית למה שהיה בעבר. כל הכבוד! באמת שכוונתי להחמיא ומול כולם

לדעתי ונסיוני

אני מאלה שנראה לי שנולדתי עם זה, מעולם לא הייתי בחוג ציור או משהו כזה אבל בתיכון הייתי במגמת אומנויות ועיצוב גרפי ושם התחדד לי הכשרון. כמובן שהיו איתי עוד אנשים שלא הייתי מגדירה אותם כאנשים שיש להם את זה ולקראת הסיום ראיתי שהיה שיפור עצום ביכולתם ה"ציורית". בסופו של דבר אני מאמינה שגם אם אין לך תוכל להשתפר בעזרת הדרכה, ואם יש לך אז ההדרכה תעזור לך לחדד את זה ולגרום לך להשתמש בזה כרצונך...

Winnie-The-Pooh

New member
תודה על המזל טוב ../images/Emo13.gif

ותודה לך, פיגמליונית :) עכשיו אני לקראת סיום י"ב, אז קצת מאוחר לי ללכת למגמת אומנויות בתיכון, אבל אחד הדברים שאני חושב עליהם, לפחות אחרי הצבא, זה ללמוד אומנות מסוג כלשהי. מקווה :) ביי ביי

Reno

New member
ביחס לאמנות...

אבירם ! כולם נולדים עם לב. זה כל מה שדרוש על מנת ליצור דברים יפים בכל תחום אמנותי. התמדה, התמדה, התמדה והשקעה - דרך להגיע רחוק ... תצייר - תהנה ותהנה. זה באמת משנה לך מה שאחרים חושבים?

למעלה