שלום, אפיתי פשטידה ועוגה עם קמח

טליאמתי

New member
אצלינו, בחנויות האלו מוכרים בשקים וכל אחד לוקח כרצונו

וזה מאוד לא מומלץ לצליאקים מפני שברגע שמישהו מעביר כף עם משהו גלוטני מעל השק של הקמח שהוא לכאורה נטול גלוטן (כמו קמח טף) הוא כבר אינו נ"ג. כנ" ל לגבי העברת כפות משק לשק.
אלא אם החנות כולו מוצהרת כנטולת גלוטן (ואת זה יש לבדוק על השקים/שקיות התבלינים המקוריות) לא הייתי לוקחת סיכון גם אם זה זול.
 

טליאמתי

New member
ההודעה שלך בשרשור לחמניות, קצת יותר למטה, תמחק

נא לנהוג על פי חוקי תפוז ולא להשתמש בפורום כמקום לפרסום עסקי.
כל הודעה מסוג זה תמחק ללא הודעה נוספת בעקר אם היא מועלית מס' פעמים.
 
שלום, אפיתי פשטידה ועוגה עם קמח

ללא גלוטן, קונדיטור, וקמח של אשבל, העוגה והפשטידה יצאו ממש גליצ'יים
בפה וזה היה ממש מגעיל, יש לכם איזה רעיון לקמח שמתקרב לקמח אמיתי?

פשוט לא מסוגלת לסבול את הקמחים של תפוחי האדמה וכד'.
 

ooochy

New member
אני נוהגת להוסיף שקדים טחונים

אני מוסיפה קמח שקדים (לאחרונה קונה שקדים טבעיים וטוחנת עם הקליפה דק) וזה נותן איזו "פריכות" למאפה. אולי כדאי לך לנסות לפעמים אני שמה יחס של 1:1 לפעמים שליש קמח שקדים ושני שליש קמח אחר.
 

טליאמתי

New member
כמו שכתב לך אורן, יש תערובות ממש מעולות.

התערובת הרב תכליתית של בראל מעולה וקצת יותר זולה מקמח תמי (המעולה גם הוא)
כנ"ל לגבי MIXB של שר.
גם אני נוהגת להמיר בקונדיטור רק כאשר כמות הקמח קטנה ומעבר לזה משתמשת בתערובת מוכנה. בנוסף, השימוש תלוי גם בשאר החומרים. אם יש הרבה רכיבים או רכיבים בעלי טעמים דומיננטיים, רוב הסיכויים שהקונדיטור 'יעלם' בתוכם.
&nbsp
בנוסף:
במאמרי הפורום (בראש הדף בקוביית כלים ומידע הכחולה) יש קטגוריה של תערובות שמערבבים חברי הפורום לבד. התערובות האלה מורכבות ממגוון הקמחים הרגילים (לא תערובות מוכנות שהן יקרות הרבה יותר).
את יכולה להתרשם ולנסות.
 
למעלה