שלום אנשים - שאלת CSS LAYOUT

Shakty

New member
שלום אנשים - שאלת CSS LAYOUT

אני בונה עמוד עם LAYOUT די מסובך אבל ללא טבלאות בכלל רק CSS הLAYOUT מורכב משלושה טורים שניים צרים יותר בצדדים ואחד מרכזי. ההיררכיה היא ככה:
<div id="layout"> <div id="header"></div> <div id="left"></div> <div id="center"></div> <div id="right"></div> </div>​
הבעייה : את הHEADER אין לי בעייה למקם כי אני נותן MARGIN-TOP ל DIV של שמאל מרכז וימין את גובה הHEADER, אבל מה קורה עם הפוטר? איך אני דואג שהוא תמיד יהיה צמוד לBOTTOM לא משנה כמה העמוד ארוך ? תודה מראש, עמיר

Shakty

New member
יש לו בעייה כאשר את רוצה 3 טורים

בDIV - לפתע הוא לא מקבל את הPOSITION הנכון - ונצמד לתחתית הFOLD אבל לא לתחתית העמוד. הCSS הוא כזה :
<style type="text/css"> html, body { height: 100%; width: 981px; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:11px; color: #2e2e2e; } body { margin: 0px; } #wrapper { min-height: 100%; width: 981px; position: relative; top: 0px; left: 0px; } #content { padding-bottom: 80px; } #footer { width: 981px; height: 80px; position: absolute; bottom: 0px; background: url(images/SpeedbitLogo1.gif) no-repeat right bottom; } * html #wrapper { height: 100%; } * html #content { margin-bottom: 80px; padding-bottom: 0px; } #leftcontent {position:absolute;left:10px;top:135px;width:182px;background:#F5FAFE;} #centercontent {margin-left: 181px;margin-right:169px;voice-family: "\"}\"";voice-family: inherit;margin-left: 186px;margin-right:176px; top:135px;} html>body #centercontent {margin-left: 183px;margin-right:171px;} #rightcontent {position: absolute;right:10px;top:135px;width:167px;background:#fff;} </style>​
ההיררכיה היא כזו :
<div id="wrapper"> <div id="content"> <div id="header"></div> <div id="leftcontent</div> <div id="centercontent"></div> <div id="rightcontent"></div> </div> <div id="footer"></div> </div>​
מישהו יכול לעזור לי פה איפה הבעייה ? תודה מראש, עמיר

Shakty

New member
משיהו מוכן בבקשה להסתכל

ולעזור - כי אני ממש לא מבין למה זה קורה - השתנות ההתנהגות - מהצמדות לBOTTOM להצמדות לFOLD...מודה מראש לכל העוזרים.עמיר

Shakty

New member
בבקשה מישהו מוכן להסתכל על הקוד

ולהגיד לי מה השתבש שם - לפני שזה נעלם במעמקי העמוד השני ? זה נורא חשוב לי... תודה מראש, עמיר

khaydarin

New member
גיחה מהמחתרת. ../images/Emo11.gif

שלא תעיזו ללכלך את הפתרון המושלם שלי עם טבלאות.
או במילים אחרות, אין כאן צורך בטבלה.
אם מישהו שואל - לא ראיתם אותי.

Shakty

New member
אני ממש משתדל-אבל יש פה איזו חפיפה

שאינה מובנת לי - אחרי שאני מוסיף את קוד הCSS של 3 הDIVS הFOOTER לא נדבק למטה. בתור כותב הפיתרון אולי יש לך רעיון ?

Shakty

New member
תודה אבל כל העניין הוא לא להשתמש

בTABLES בכלל - הפרדה מוחלטת של תוכן וDESIGN (כמו התשובה העוקצנית משהו של SILVERSTIKE
)

zelig0n

New member
דבר ראשון תשתה הרבה מים ../images/Emo175.gif

עכשיו, תעלה את הדף שעושה לך בעיות ... יכול להיות שיש לי פתרון בשבילך. שא ברכה. הא, תתעלם מכל מה שרשמו על טבלאות ו\או תגי פונט למיניהם ... אלו משתמשים תמימים שנפלו קורבן לוירוס הטרוייני "אלתקן" שרושם הודעות הזויות בתפוז.

Shakty

New member
../images/Emo13.gif וירוס ה"אלתקן" הוא קטלני במיוחד

מחר בבוקר אני אעלה את הקוד הסורר - המון תודה.

למעלה