שלום אנשים:)אני חדשה...מה שלומכם?

marik

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

מה שלומך??? ברוכה הבאה לפורום שלי ושל יוני (החתיך, המקסים, השנון, המצחיק). ספרי לנו קצת על עצמך, בבקשה

קבלי דגלון ../images/Emo34.gif

אני מצטרף לבקשתו של מאריק (הכוסון, המתוק, החכם והתפוס מאוד)

marik

New member
מאיפה אתה יודע עליי את כל זה?

ראית אותי?? היית אתמול בטכס פרסי האמי לתפוז??? אגב היינו מועמדים לפורום התמיכה הטוב ביותר. ובהתחלה היה פורום הגאווה הטוב ביותר, ולא היינו מועמדים אליו אז הייתי רגוע... ופתאום אני קולט שאנחנו מועמדים לפורום התמיכה.... איזה פחד חטפתי איך התחלקתי מהכיסא לרצפה.... הייתי בטוח שאני צריך לעלות - ואני לבד....... אמאלהההההה
אבל בסוף לא זכינו
וזכה פורום אובדן ושכול (שמגיע להם!!!)

keren201

New member
היי אנשים...

וואי,לספר קצת על עצמי... אמממ...טוב שמי קרן לומדת בבית ספר צבאי בת"א אני וחברה שלי 2 בנות יחדות בכיתה(כמה זה עצוב לפעמים) אבל לפעמים דיי נהנים :) אני אוהבת לבלות,להתנדב(אני גם מתנדבת במדא) ובקיצור לעשות חיים :) אז מה קורה איתכם חברה? אולי תספרו לי קצת על עצמכם,בכל זאת אני חדשה ולא מכירה אף אחד

marik

New member
בת כמה את?

אני בן 22 מהקריות ביום שלישי הקרוב אני אעבור למרכז - רמת אביב ויתחיל את חיי העצמאיים שם במשך 4 השנים הקרובות. אם יש משהו שתרצי לדעת - רק תשאלי. אז.... בת כמה את? ולמה צבאי?

keren201

New member
אמממ....למה צבאי?

בעיקרון הלכתי לשם כי רציתי ללכלת לבית ספר הזה מיכיתה ו´ וגם כל הקטע של המטוסים נורא עיניין אותי....

marik

New member
סחתיקוש

אז קודם כל בהצלחה ואני זוכר שאצלי בכיתה גם היו 2 בנות יחידות בכיתה מלאת בנים וזה דווקא היה נורא מצחיק והן גם תמיד קיבלו יחס מועדף!!!

keren201

New member
נכון...:)

חחח...נכון מאוד... אנחנו כמו מלכות שם... לא שאני מנצלת אתזה כן... אבל עדיין :)

למעלה